η αριθμομηχανή τα σπάει ωρε .........άντε μπράβο σας ευχαριστουμε......ειναι το ελάχιστο........
" Γεωπόνος”

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜπράβο, πολύ καλή δουλειά!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμο το Caclulator της MIUI V8
Σχεδόν πλήρως μεταφρασμένο και έτοιμο προς χρήση
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κατεβάσετε, να το βάλετε στην συσκευή σας και να το τρέξετε κάνοντας κλικ επάνω του.
Download => signed_Calculator.apk
Αν όλα είναι εντάξει για ποιο λόγο να τυραννιέσαι? καιρός για μακακίες είναι? και αν δεν σου κάτσει με clean instal?Ο/H myrwnasu έγραψε:
Την εβαλα με απλη αναβαθμιση πανω απο την 7. Ολα φαινονται να δουλευουν κανονικα. Να το αφησω ετσι η να κανω καθαρη εγκατασταση για σιγουρια; Μηπως και καλα υπαρχουν αλλα θεματα τα οποια εγω δεν αντιλαμβανομαι.
ΥΓ. Ωραιοτατη η νεα miui αλλα αμα ηταν και σε marshmallow θα ηταν λιγο πιο "αναβαθμιση"
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντώνη φίλε μου μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι είναι η Developer - Beta ROM..Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ρε παιδια γιατι παιδευεστε αφου καμια ρομ δεν ειναι καλητερη απο την 7.2.3.0.,ακομη, τα κινητα χαλατε .για να κανετε το χατηρι των developers της xiaomi. σοβαρευτειτε δεν αλαζει τιποτα με δοκιμες .δοκιμες ας κανουν αυτοι που βγαζουν της miui 6,7,8, κλπ.και μετα μολις ειναι φουλ και φιξετ ,να της βαλουμε.εμεις δεν ειμαστε προγραματιστες,κινητα εχουν ας δοκιμασουν και μολις ειναι ετοιμη να κανουμε εμεις ινσταλ την νεα ρομ miui 8.!!!
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
δηλαδη τι αλαζει να κανω εγω τεστ με ρεντμι νοτε 2.απο το να το κανει ο προγραμματιστης, ολα τα ρεντμι νοτε 2 ιδια ειναι και θα δωσουν το ιδιο αποτελεσμα ακριβως.
αν δεν εχετε κινητα της xiaomi να ζητησετε να σας δωσει .επισημο σιτε ειστε oem της xiaomi.
αν δεν εχετε ρεντμι νοτε 2 ή καποιο αλλο.τι να πω ....η βοηθεια απο εμας δεν χρειαζετε καθολου
Μάλιστα ....Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ειμαι διαθεσιμος να πληρωσω ναι...αλλα για πειραματισμους οχι.μολις ειναι κατι απολυτως ετοιμο θα κανω δωρεα ή πληρωμη αν θελετε ... τοτε ομως αξιζει !!!!.....
Να είσαι καλά φίλε μου.....Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
η βοηθεια απο εμας δεν χρειαζετε καθολου.
Ο/H spysot έγραψε:
Παιδιά που θα βρω οδηγίες για να περασω την V8 από V7 σωστά? Δεν ξερω αν πρεπει να κανω wipe, αν κανω μετα που θα βρω το backup μου για να μπουν εφαρμογες και ρυθμισεις?
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Οι οδηγίες μιλούν για Factory Reset
Εγώ όμως και κάποιοι άλλοι το περάσαμε από πάνω και δουλεύει κανονικά
Άρα αποφασίζεις μόνος σου
Φίλε μου είναι δικό σου δικαίωμα και επιλογή το αν θα βάλεις Developer (Ρομ για δοκιμές) ή Stable (όσο πιο απροβλημάτιστη γίνεται). Αν θες Stable με Ελληνικά υπάρχει η ΕλληνικήΟ/H trifos έγραψε:
αυτο που με χαλάει στα κινέζικα κινητά ειναι το δεύτερο που εχω mi5 pro μετά το letv x800 ειναι οτι τις ρομ τις διανεμουν για δοκιμή σε μας που πληρωσα 513 ευρω υποτίθεται για ενα λειτουργικό τηλέφωνο χωρίς εγγύηση