Διαφήμιση

[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • MIUI V8

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• η αριθμομηχανή τα σπάει ωρε .........άντε μπράβο σας ευχαριστουμε......ειναι το ελάχιστο........

" Γεωπόνος”

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Είναι έτοιμο το Caclulator της MIUI V8

Σχεδόν πλήρως μεταφρασμένο και έτοιμο προς χρήση

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κατεβάσετε, να το βάλετε στην συσκευή σας και να το τρέξετε κάνοντας κλικ επάνω του.

Η επόμενη έκδοση της GTV-6.6.24 θα το περιλαμβάνει μέσα στις ROM που θα σας δώσουμε.
    Μπράβο, πολύ καλή δουλειά!
  • Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα με τα δικαιώματα στο Antutu και στο Chrome δεν μπορώ να δώσω δικαιώματα ενώ όλα είναι πράσινο check. Πχ θέλω να κατεβάσω το calculator V8 και μου λέει το Chrome πρέπει να γίνει ανανέωση αδειών αλλά όλα είναι πράσινο. Το ίδιο και στο Antutu.
  • Διαφήμιση
  • @Geowrc
    Για το antutu επιβεβαιώνω και εγώ έχει θέμα με τα διακαιώματα όπως το ίδιο πρόβλημα με την 6.5.26 τελευταία Miui V7 rom. Για αυτό και ξανά γύρισα στην Alfa beta global rom.
  • Την εβαλα με απλη αναβαθμιση πανω απο την 7. Ολα φαινονται να δουλευουν κανονικα. Να το αφησω ετσι η να κανω καθαρη εγκατασταση για σιγουρια; Μηπως και καλα υπαρχουν αλλα θεματα τα οποια εγω δεν αντιλαμβανομαι.

ΥΓ. Ωραιοτατη η νεα miui αλλα αμα ηταν και σε marshmallow θα ηταν λιγο πιο "αναβαθμιση"

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H myrwnasu έγραψε:

Την εβαλα με απλη αναβαθμιση πανω απο την 7. Ολα φαινονται να δουλευουν κανονικα. Να το αφησω ετσι η να κανω καθαρη εγκατασταση για σιγουρια; Μηπως και καλα υπαρχουν αλλα θεματα τα οποια εγω δεν αντιλαμβανομαι.

ΥΓ. Ωραιοτατη η νεα miui αλλα αμα ηταν και σε marshmallow θα ηταν λιγο πιο "αναβαθμιση"

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Αν όλα είναι εντάξει για ποιο λόγο να τυραννιέσαι? καιρός για μακακίες είναι? και αν δεν σου κάτσει με clean instal?
  • Διαφήμιση
  • Γεια σας παίδες ελλήνων, επειδή είχα βαρεθεί να μην κάνω άλλη δουλειά απο αναβαθμίσεις μια ζωή για να αποφεύγω bugs κλπ. Έμεινα στην 6.5.19. Για να πάω σε MIUI8 απ' ότι είδα υπάρχουν προβλήματα για το Redmi Note 3G;
  • Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

ρε παιδια γιατι παιδευεστε αφου καμια ρομ δεν ειναι καλητερη απο την 7.2.3.0.,ακομη, τα κινητα χαλατε .για να κανετε το χατηρι των developers της xiaomi. σοβαρευτειτε δεν αλαζει τιποτα με δοκιμες .δοκιμες ας κανουν αυτοι που βγαζουν της miui 6,7,8, κλπ.και μετα μολις ειναι φουλ και φιξετ ,να της βαλουμε.εμεις δεν ειμαστε προγραματιστες,κινητα εχουν ας δοκιμασουν και μολις ειναι ετοιμη να κανουμε εμεις ινσταλ την νεα ρομ miui 8.!!!
    Αντώνη φίλε μου μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι είναι η Developer - Beta ROM..

Όπως λέει και το όνομα είναι ROM σε ανάπτυξη και δεν είναι υποχρεωτικό σε κανέναν να λάβει μέρος στις ενδιάμεσες Release αλλά να μείνει κολλημένος σε Μία Stable ή τέλος πάντων μία ROM που θεωρεί Stable.

Στο εργαστήριο οποιασδήποτε εταιρείας, σε αποστειρωμένο περιβάλλον ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΜΜΙΑΣ ROM ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    Θα χρειαζόταν μήνες ολόκληροι - χρόνια για μία απασφαλμάτωση...
    Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται διανομή των Developer ROM στο ευρύ κοινό, ώστε να προχωρήσει ποιο σύντομα και με ασφαλή τρόπο η ανάπτυξη των Stable ROM.

Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

δηλαδη τι αλαζει να κανω εγω τεστ με ρεντμι νοτε 2.απο το να το κανει ο προγραμματιστης, ολα τα ρεντμι νοτε 2 ιδια ειναι και θα δωσουν το ιδιο αποτελεσμα ακριβως.

Τα πάντα αλλάζουν όσο περίεργο και να σου φαίνεται.
    Μπορεί στο δικό σου τηλέφωνο που έχεις 1-2 εφαρμογές να είναι όλα καλά, αλλά σε κάποια άλλα να κρεμάει Facebook - Sygic - Media Player ktl.
    Είναι βλέπεις στην μέση και το θέμα της ομαλής λειτουργίας των εφαρμογών πέρα από το Οικοσύστημα μίας ROM Που μπορεί να φέρει την καταστροφή.

αν δεν εχετε κινητα της xiaomi να ζητησετε να σας δωσει .επισημο σιτε ειστε oem της xiaomi.

Από πότε τα επίσημα FAN Site έγιναv επίσημα ΟΕΜ Site της Xiaomi, ειλικρινά δεν το πήρα χαμπάρι.
    Αύριο θα κοιτάξω τον λογαριασμό μου στην τράπεζα μπας και ξεχάσαν να μας βάλλουν την μισθοδοσία του μήνα... :lol:

αν δεν εχετε ρεντμι νοτε 2 ή καποιο αλλο.τι να πω ....η βοηθεια απο εμας δεν χρειαζετε καθολου

Και για να σε ενημερώσω για να καταλάβεις πόση υποστήριξη μας δίνει η Xioami στα 3 χρόνια της ζωής της κοινότητάς μας, είναι 3 συσκευές (Mi-3 / Mi-4 / Mi-Note).
    A.... ξέχασα και κάτι μπρελόκ και 1 Mitu :lol:

Ότι έχουμε από εκεί και πέρα είναι αγορασμένα από τις δικές μας τσέπες ή καμία έκπτωση αγοράς από κανέναν Sponsor.

Να μην βγάλω και κανένα σύνολο χρημάτων που έχουμε ξοδέψει για Ενοικίαση Server - Αγορές λογισμικού και Plugins για το Forum (σε υπηρεσίες που πληρώνονται σε μηνιαία βάση) γιατί θα καταλάβεις αμέσως πως..... εμείς πληρώνουμε με αίμα και δάκρυ κάθε μήνα την Xioami......

Ακόμη και η αποστολή των 11 δώρων που έφυγαν πριν μερικές μέρες μας στοίχισε περίπου 80 ευρώ για να καταλάβεις :lol: ...

Δεν το συνεχίζω για να μην σε στεναχωρήσω, αλλά με αυτά τα λίγα που σου ανέφερα, ίσως καταλάβεις πάρα πολλά. ;)

ειμαι διαθεσιμος να πληρωσω ναι...αλλα για πειραματισμους οχι.μολις ειναι κατι απολυτως ετοιμο θα κανω δωρεα ή πληρωμη αν θελετε ... τοτε ομως αξιζει !!!!.....
    Μάλιστα ....
    Δεχόμαστε και παραγγελίες !!!! :lol:

Στο δια ταύτα....

Ελπίζω να κατάλαβες το λάθος σου....... ;)
    Όπως έχεις δει..... έχω βγάλει εκτός τις δεκάδες χιλιάδες ώρες που έχουμε σπαταλήσει πάνω σε ένα PC για να εξυπηρετήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε όταν έχουν πρόβλημα, αλλά και για να υποστηρίξουμε τις συσκευές που ξεπέρασαν τις 20, και σύντομα με τον ρυθμό που ανακοινώνει η Xiaomi νέες κυκλοφορίες, θα γίνουν πάνω από 40.

η βοηθεια απο εμας δεν χρειαζετε καθολου.
    Να είσαι καλά φίλε μου..... :thumbup:
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H spysot έγραψε:

Παιδιά που θα βρω οδηγίες για να περασω την V8 από V7 σωστά? Δεν ξερω αν πρεπει να κανω wipe, αν κανω μετα που θα βρω το backup μου για να μπουν εφαρμογες και ρυθμισεις?

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Οι οδηγίες μιλούν για Factory Reset

Εγώ όμως και κάποιοι άλλοι το περάσαμε από πάνω και δουλεύει κανονικά

Άρα αποφασίζεις μόνος σου

επιβεβαιωνω οτι σε 2 redmi note 2 περαστηκε αψογα μονο με wipe cache & dalvic
    Red Hot Chili Peppers
  • γιαυτό ακροβοπληρώνεις π.χ. Samsung,lg και άλλες μάρκες βγαζουν τις ρομ έτοιμες, αυτο που με χαλάει στα κινέζικα κινητά ειναι το δεύτερο που εχω mi5 pro μετά το letv x800 ειναι οτι τις ρομ τις διανεμουν για δοκιμή σε μας που πληρωσα 513 ευρω υποτίθεται για ενα λειτουργικό τηλέφωνο χωρίς εγγύηση. Δεν λένε να βγαλουν μια επίσημη global rom με ολες τις γλώσσες υπάρχει global χωρίς ελληνικά.Σημερα διαπίστωσα πολύ κατανάλωση μπαταρίας απο το βράδυ 60% το πρωί 55% χωρίς ανοιχτά δεδομένα και WiFi.
    Mi 11i 8/256
  • Διαφήμιση
  • Ο/H trifos έγραψε:

αυτο που με χαλάει στα κινέζικα κινητά ειναι το δεύτερο που εχω mi5 pro μετά το letv x800 ειναι οτι τις ρομ τις διανεμουν για δοκιμή σε μας που πληρωσα 513 ευρω υποτίθεται για ενα λειτουργικό τηλέφωνο χωρίς εγγύηση
    Φίλε μου είναι δικό σου δικαίωμα και επιλογή το αν θα βάλεις Developer (Ρομ για δοκιμές) ή Stable (όσο πιο απροβλημάτιστη γίνεται). Αν θες Stable με Ελληνικά υπάρχει η Ελληνική

Τώρα αν εγώ αγοράσω ένα κινητό που δεν έρχεται στη χώρα μου, θα έχω απαιτήσεις να έχει τη γλώσσα μου?
    Δηλαδή αν είμαι Ζουλού και αγοράσω Samsung θα την κράζω επειδή δεν έβαλαν και Ζουλού γλώσσα επάνω?