Ο/H Opanos έγραψε:
Καλημέρα καλημέρα,
λοιπόν,
εκτός των -αναμενόμενων- προβλημάτων που παρουσιάζονται -πχ σε εμένα κρασάρουν μόνιμα τα themes και το τηλέφωνο μερικές φορές δεν ανοίγει από το ΟΝ διακόπτη, σαν να μπαίνει σε hibernation mode και ανοίγει μετά από 1-2 λεπτά - παρατηρώ:
Διαφορά προς τα επάνω στην θερμοκρασία κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος στο πίσω πάνω μέρος, αισθητά υψηλότερη από την MIUI 7.
Λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης
Μπαταρία ουδεμία άξια λόγου αλλαγή προς το καλύτερο ή το χειρότερο και πάντως όχι τέτοια που να την παρατήρησα ή να κάνει διαφορά.
Γενικά υπάρχουν και λειτουργίες -όπως η αλλαγή διάταξης των διακοπτών- που όποιος σκέφτηκε πως για να φέρεις κάτι πιο πάνω, πρέπει να κατεβάσεις ΟΛΑ τα άλλα κάτω από αυτό, του αξίζει το βραβείο "Χαζή υλοποίηση της ημέρας" (εκτός και αν υπάρχει άλλος τρόπος που δεν τον βρήκα -οπότε το βραβείο μου ανήκει και αφήστε το κάτω-, αλλά υποθέτω πως δεν θα πρέπει να διαβάσεις ένα manual σαν του cubase για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου) ή να ξημεροβραδιάζεσαι χαζεύοντας στο youtube, Ινδούς να σου λένε τι καλή είναι η MUI 8 και ορίστε 1259 πράγματα που δεν ξέρατε και είναι καλά κρυμμένα από τον απλό / μέσο χρήστη..
H rom περάστηκε με factory reset.
για την σειρά των διακοπτών στη γραμμή κατάστασης στο συνδιασμένο πάμε στις ρυθμίσεις-γραμμή κατάστασης-οργάνωσης διακοπτών και με γρήγορο διπλό κλικ πάνω στον διακόπτη τον μετακινούμε όπου θέλουμε.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk