Διαφήμιση

[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • MIUI V8
  • Ο/H Opanos έγραψε:

Καλημέρα καλημέρα,
    λοιπόν,
    εκτός των -αναμενόμενων- προβλημάτων που παρουσιάζονται -πχ σε εμένα κρασάρουν μόνιμα τα themes και το τηλέφωνο μερικές φορές δεν ανοίγει από το ΟΝ διακόπτη, σαν να μπαίνει σε hibernation mode και ανοίγει μετά από 1-2 λεπτά - παρατηρώ:
    Διαφορά προς τα επάνω στην θερμοκρασία κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος στο πίσω πάνω μέρος, αισθητά υψηλότερη από την MIUI 7.
    Λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης
    Μπαταρία ουδεμία άξια λόγου αλλαγή προς το καλύτερο ή το χειρότερο και πάντως όχι τέτοια που να την παρατήρησα ή να κάνει διαφορά.

Γενικά υπάρχουν και λειτουργίες -όπως η αλλαγή διάταξης των διακοπτών- που όποιος σκέφτηκε πως για να φέρεις κάτι πιο πάνω, πρέπει να κατεβάσεις ΟΛΑ τα άλλα κάτω από αυτό, του αξίζει το βραβείο "Χαζή υλοποίηση της ημέρας" (εκτός και αν υπάρχει άλλος τρόπος που δεν τον βρήκα -οπότε το βραβείο μου ανήκει και αφήστε το κάτω-, αλλά υποθέτω πως δεν θα πρέπει να διαβάσεις ένα manual σαν του cubase για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου) ή να ξημεροβραδιάζεσαι χαζεύοντας στο youtube, Ινδούς να σου λένε τι καλή είναι η MUI 8 και ορίστε 1259 πράγματα που δεν ξέρατε και είναι καλά κρυμμένα από τον απλό / μέσο χρήστη..

H rom περάστηκε με factory reset.

για την σειρά των διακοπτών στη γραμμή κατάστασης στο συνδιασμένο πάμε στις ρυθμίσεις-γραμμή κατάστασης-οργάνωσης διακοπτών και με γρήγορο διπλό κλικ πάνω στον διακόπτη τον μετακινούμε όπου θέλουμε.

Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk
  • Καλημέρα!
    Περάστηκε σε RN2 χωρίς factory reset άψογα.
    Γνωρίζει κανείς πως θα σκουρίνω την κουρτίνα των ειδοποιήσεων? Είναι τόσο άσπρο το backround που δεν μπορώ να δω καλά τα γράμματα...
  • Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

• το μονο που ξερω πολυ καλα ειναι οτι πρεπει να βγαλει η χιαομι μια ρομ που να ειναι με της μανισιες εφαρμογες τέλεια...τα αλλα ειναι περιτα οσα τεστ να κανω εγω δεν γινετε τιποτα ουτε αλαζει κατι αν δεν μπορειτε μην κανετε δοκιμες ..δεν ειναι απαραιτητο...ουτε θα παρετε χρηματα απο τα τεστ..η εταιρια ειναι υπευθηνη να τα διορθρωσει.εχετε τωρα 2 ρομ που δεν δουλευουν σωστα ..και παλι ολοι μαζι σας στηριζουμε ....!!!! δεν μπορω να καταλαβω τι θες να μου πεις.... και μου κανεις παρατηρησεις
    • δηλαδη η samsung βγαζει μια νεα ρομ και διορθωνεται απο τους χρηστες;;; χαχαχαχαχα ας γελασουμε...και μη μου πειτε οτι το πηρα φθηνο και δεν πρεπει να μιλαω ....αν ειχα τα λεφτα δεν θα ασχολουμουνα με xiaomi.ειλικρινα
    • δηλαδη πρεπει να με ποναει το κεφαλι ολη μερα αν θα ειναι η ρομ ενταξει;;; τι να το κανω το χιαομι και τα καλα του;;;;;;;;πιο πολη ασχολουμαστε με την ρομ ..παρα με το να απολαμβανουμε το κινητο...ωραια δουλεια βρηκαμε..
    • σοβαρα μιλατε τωρα και μου κανετε και παρατηρησεις.....τι να πω μπραβο......
    • ολη μερα κανουμε upgrade ...downgrade ..μαλον γιαυτο βγηκε το xioami να εχουμε κατι να κανουμε ..αυτο πρεπει να γραφει στα (χαρακτηριστικα)ασχολεια να περνα η ωρα σου!!!!!!
    • το θεμα με την xiaomi ειναι σαν να εχεις εναν να σε ενοχλει συνεχεια και να σου σπαει τα νευρα ...και συ να λες ...που θα παει τον @@@@ θα το φερω στα μετρα μου !!!! εεεε αυτο δεν γινετε ποτε...τερμα και τελεια ...
    • εκανα μεγαλη μ@λ@κι@ που πηρα χιαομι ...αλλα ας οψετε ή ρημαδα ή φτωχειααααα...

Φίλε μου κάτι δεν έχεις καταλάβει προφανώς... Υπάρχει Ρόμ απ την xiaomi stable που δουλεύει μια χαρά, απλά έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Όπως και global αλλά και οι δύο χωρίς ελληνικά.
    Σε όλες τις εταιρίες υπάρχουν beta testers απλοί χρήστες με λογαριασμούς Dev, οι οποίοι παιρνουν πρώτοι την αναβάθμιση, μέχρι και στα Windows phones. Απλά εδώ το κάνουμε με πιο ευρύ φάσμα δοκιμών(με τόσους που αναβαθμίζουν) και με άμεση επαφή με τους Dev. Πχ. εγώ όταν αντιμετώπισα πρόβλημα στην αρχή τα παιδιά από δω σε 3 ωριτσες με είχαν βοηθήσει άπειρα. Για να δω αν έχεις ένα πρόβλημα με Samsung που την αναφέρεις συνεχώς ποιος θα ασχοληθεί μαζί σου. Και επίσης σε όλα τα κινητά όταν υπάρχει πρόβλημα και fc, στέλνονται logs στις εταιρίες για να έχουν μια βάση δεδομένων. Άρα ουσιαστικά το ίδιο γίνεται και εκει, απλά χωρίς την άμεση επαφή.
    Ούτε να σε πονάει το κεφάλι πρέπει ούτε να ασχολείσαι... Απλά το πουλάς και παίρνεις άλλο. Και δεν μιλάς και άσχημα για άτομα και λογισμικά που ούτε πληρωμενα τα έχεις, ούτε κοπιασες γι αυτά. Για να μην παρεξηγησεις πάλι, ούτε Dev είμαι ούτε στην ομάδα mods του φόρουμ. Απλά εκτιμώ την δουλειά και και την αμεσότητα των παιδιών και δεν μου αρέσει η αχαριστια, που δυστυχώς ανθει στην χώρα μας.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • [Changelog] MIUI 8 China Developer ROM 6.6.23 Changelog Preview

System
    Optimization - Reducing first system booting time by 50% for OTA Updates and Recovery Updates (06-21)

Τ Ι Π Ο Τ Α.............για εμας τους απλους θνητους!!!!!!!

" Γεωπόνος”

• Παιδιά κάνετε πολύ καλή δουλειά και μην ακούτε κανένα. Εγώ ξέρω πως ότι και να μου συμβεί έχω άμεση λύση από εσάς.

Μπορει να γίνω λίγο απόλυτος αλλά οποίος έχει πρόβλημα με τα xiaomi να μην πάρει. Απλά είναι τα πράγματα και όλα είναι θέμα γούστου. Καλημέρα
  • Ο/H maikmaik έγραψε:

για την σειρά των διακοπτών στη γραμμή κατάστασης στο συνδιασμένο πάμε στις ρυθμίσεις-γραμμή κατάστασης-οργάνωσης διακοπτών και με γρήγορο διπλό κλικ πάνω στον διακόπτη τον μετακινούμε όπου θέλουμε.

Ναι το είδα και σε προηγούμενο post.

Δεν θυμάμαι να έχω ξανά-χρησιμοποιήσει το διπλό κλικ σε android...
    Εδώ η εγκατάσταση .apk γίνεται απλά πατώντας πάνω του.

Ας είναι.
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    Είναι καπαρωμένο από άλλους.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H spoulk έγραψε:

@Opanos η αλλαγή στη σειρά των διακοπτών γίνεται και με παρατεταμένο πάτημα
    Ναι βρε, αλλά μόνο προς τα κάτω.

Προς τα επάνω κυλίεται και η οθόνη -εκτός και αν είμαι ανάπηρος-.
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    Είναι καπαρωμένο από άλλους.
  • Ο/H johndrama έγραψε:

Mπραβο παιδια ευχαριστουμε.Εχω την 8 6.6.16 beta αγγλοκινεζικη απο πανω μπορω να βαλω την Ελληνικη?
    Απο την 6.6.16 gtv stable που ειχα τωρα με αυτην εχω τρομερη διαφορα στην μπαταρια εχω αγγλοκινεζικη μπορω να περασω αυτην απο πανω?Πρεπει απ οτι καταλαβα να κανω μετονομασια σε update.zip γιατι αλλαξε το recovery.
  • Ο/H Opanos έγραψε:

Στο Redmi 2 TD μου γίνεται ΚΑΙ προς τα επάνω!
  • Όλα καλά με την 8 νομίζω δουλεύουν όλα όπως θέλω εκτός από την κάμερα και αποθήκευση φωτό
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Opanos έγραψε:

Ο/H spoulk έγραψε:

@Opanos η αλλαγή στη σειρά των διακοπτών γίνεται και με παρατεταμένο πάτημα
    Στο δικό μου πάει και πάνω και κάτω στο redmi note 3g είναι και τηλέφωνο 2 ετών και 4 μηνών