Εχει πειραχτει κατι στους πυρηνες της cpu με την τελευταια εκδοση και εχω χαμηλοτερα αποτελεσπατα στο antutu?
Οχι πως με πειραζει ιδιαιτερα απλα αναρωτιεμαι.
Οχι πως με πειραζει ιδιαιτερα απλα αναρωτιεμαι.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούEχω τωρα την 8 6.6.16 beta αγγλοκινεζικη προσπαθω να βαλω την Ελληνικη μεσω ρικοβερι αλλα βγαζει αποτυχια .Αν προσπαθησω μεσω της προεγκατεστημενης εφαρμογης updater θα γινει τιποτα ή θα κανω καμμια πατατα???????????????Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Εχεις ξεκλειδώσει τον bootloader;;
Οι άγνωστες πηγές είναι On το θέμα είναι με τις άδειες και τα δικαιώματαΟ/H NasDriver έγραψε:
Μήπως είναι εφαρμογή εκτός google play store και δεν σε αφήνει να την κατεβάσεις επειδή δεν έχει ενεργοποιηθεί η λήψη μη πιστοποιημένων εφαρμογών ?Ρυθμίσεις ---> Πρόσθετες ρυθμίσεις ---> Ασφάλεια και απόρρητο ---> Άγνωστες πηγές --->"ΟΝ" σήρε δεξιά να γίνει μπλεΟ/H Geowrc έγραψε:
calculator V8
Κατέβασε μια fastboot rom dev GTV cancro_images_GTV-6.4.7_2_GR_xiaomi-miui-hellas.tar.gzΟ/H cloudffvll έγραψε:
Ο/H Geowrc έγραψε:
Παιδιά χίλια συγνώμη που ξαναγράψω το ίδιο αλλά πραγματικά το χρειάζομαι γιατί είμαι 13-14 ώρες στη δουλειά![]()
Έχω ένα θέμα με τα δικαιώματα στο Antutu και στο Chrome δεν μπορώ να δώσω δικαιώματα ενώ όλα είναι πράσινο check. Πχ θέλω να κατεβάσω το calculator V8 και μου λέει το Chrome πρέπει να γίνει ανανέωση αδειών αλλά όλα είναι πράσινο. Το ίδιο και στο Antutu
Οι άγνωστες πηγές είναι On το θέμα είναι με τις άδειες και τα δικαιώματαΟ/H NasDriver έγραψε:
Μήπως είναι εφαρμογή εκτός google play store και δεν σε αφήνει να την κατεβάσεις επειδή δεν έχει ενεργοποιηθεί η λήψη μη πιστοποιημένων εφαρμογών ?Ρυθμίσεις ---> Πρόσθετες ρυθμίσεις ---> Ασφάλεια και απόρρητο ---> Άγνωστες πηγές --->"ΟΝ" σήρε δεξιά να γίνει μπλεΟ/H Geowrc έγραψε:
calculator V8
Κατω αριστερα ενοεις το ενα απο τα τρια home button? Με αυτο βλεπεις ποιες εφαρμογές τρέχουν αυτο βγαζει σε μενα τουλαχιστον.....Ας μας πει καποιος αλλος αν το εχει βρει. Μιλαμε για τις ρυθμίσεις των επαφών αλλαγή δηλαδη απο αναγνωση sim επαφών σε google σε τηλεφώνου αλλα και πολλες ακομα ρυθμίσεις...που υπηρχαν εκει. Εξαφανίστηκαν ξαφνικα με την 8 miui. Ειναι δυνατόν???Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H geotok έγραψε:
Κατω αριστερα ενοεις το ενα απο τα τρια home button? Με αυτο βλεπεις ποιες εφαρμογές τρέχουν αυτο βγαζει σε μενα τουλαχιστον.....Ας μας πει καποιος αλλος αν το εχει βρει.Ο/H NasDriver έγραψε:
Μιλαμε για τις ρυθμίσεις των επαφών αλλαγή δηλαδη απο αναγνωση sim επαφών σε google σε τηλεφώνου αλλα και πολλες ακομα ρυθμίσεις...που υπηρχαν εκει. Εξαφανίστηκαν ξαφνικα με την 8 miui. Ειναι δυνατόν???
οκ το βρήκα και στις επαφες αλλα και στην εφαρμογή τηλεφωνο βγαζει τις ρυθμίσεις κλησεων παρατεταμένα.....Να εισαι καλα φιλε μου.Ο/H gheorghe32 έγραψε:
Το κρατας παρατεταμένα το (Ξ) κ σου βγάζει τις ρυθμίσεις επαφών*Ο/H geotok έγραψε:
Κατω αριστερα ενοεις το ενα απο τα τρια home button? Με αυτο βλεπεις ποιες εφαρμογές τρέχουν αυτο βγαζει σε μενα τουλαχιστον.....Ας μας πει καποιος αλλος αν το εχει βρει. Μιλαμε για τις ρυθμίσεις των επαφών αλλαγή δηλαδη απο αναγνωση sim επαφών σε google σε τηλεφώνου αλλα και πολλες ακομα ρυθμίσεις...που υπηρχαν εκει. Εξαφανίστηκαν ξαφνικα με την 8 miui. Ειναι δυνατόν???Ο/H NasDriver έγραψε: