Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro και Miui 8

• Λοιπόν: Μετά απο 2.5 μέρες με 6.6.23 στο kenzo (φυσικά για kenzo μιας και το νήμα έχει δημιουργηθεί στην κατηγορία του REDMI NOTE 3 PRO(KENZO) με ανάλογη επικεφαλίδα-θέμα και το λέω έτσι μιας και μόνο κάποιος με windows phone δεν μίλησε εδώ μέσα.....) με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις....εξηγούμε....Τα όποια "σοβαρά" θέματα είχε η 6.6.17 λύθηκαν, η μπαταρία μιά χαρούλα αν και sot δεν μπορώ να μετρήσω μιας και παίζω πολύ βαρύ παιχνίδι και την πίνει σαν νερό αλλά σε οτιδήποτε άλλο απλά αρνείται κατηγορηματικά να κατανάλωση ενέργεια :lol: , πολύ καλή διαχείριση....όλα πάνε σφαίρα, ακόμα καλύτερη από όλες τις stable σχεδόν εάν όχι σε όλα τα σημεία. Τα μόνα bug που βρήκα για να μην με πείτε και τρελό είναι ότι καθυστερεί κάποια ms το fingerprint σε σχέση με την π.χ. 7.3.2 και ότι δεν ακούγεται πολλές φορές ο ήχος ξεκλειδώματος(μαιν κλαιν). Αν και rootαρισμένη η ρομ δεν υπάρχει(ακόμα;;;) shell ή παράγωγο. Ενώ όπου και αν φορτίζει είτε σε pc είτε σε πρίζα μπαίνει κανονικά σε deep sleep(χρόνιο-μόνιμο πρόβλημά μου με οποιαδήποτε άλλη ρομ εκτός από την 7.3.2 ότι όταν φόρτιζε κρατούσε τους CPU ξάγρυπνους και πολλές φορές απλά μέναν σε λειτουργία ακόμα και εκτός φόρτισης με αποτέλεσμα fast drain διαφορετικό από το shell). Με λίγα λόγια από μένα συνιστάτε για καθημερινή χρήση με κλειστά μάτια. Όσο αφορά το ΜΜ οκ θετικό εάν μας το δώσουν, θετικό και εάν δεν μας το δώσουν. Χ@στικα Ελληνιστή. Τώρα κάτι λεγόμενα bugs τύπου fonts, themes κτλ(εάν υπάρχουν, γιατί δεν τα έλεγξα) εμένα με κρατάνε παγερά αδιάφορο μιας και δεν ασχολούμαι. Αυτά τα ολίγα από την μεριά μου, πιστεύω να ικανοποίησα αρκετούς.

Υ.Γ. @sardelisp Απλά μπήκες στο νήμα και χωρίς να διαβάσεις αυτές την υπέρογκες σελίδες(2 στον αριθμό όταν έγραφες) απλά είπες να ρωτήσεις ότι σου ήρθε στο μυαλό. Αμ δεν πάει έτσι φίλε μου. Θα μάθεις που θα πάει.

Υ.Γ.2 @lallasgr :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Απο εχθες εκανα καθαρη εγκατασταση μεσω fastboot την 6.6.30 china developer με MIUI8 για να παρω μια γευση.
      Ηταν παρα πολυ ωραιες οι αλλαγες που εχουν κανει σε σχεση με την miui7.
      εβαλα΄αγγλικα και διεγραψα ολες τις αχρηστες κινεζικες εφαρμογες! ολα ηταν κομπλε, αν καποιος εχει μαθει να χρησιμοποιει το κινητο με αγγλικα τα ελαχιστα κινεζικα που θα βρει δεν θα τον δυσκολεψουν. ΕΙναι ας πουμε σε κατι μενου της εφαρμογης θεματα κλπ..

Ωραια λεω παμε να δοκιμασουμε την αντιστοιχη ελληνικη! Την φλασαρω την σεταρω περναω εφαρμογες, τα παει θαυμασια απο σβελταδα..
      Κανενα απολυτως θεμα δεν ειχα και φαινεται να ειναι στα ιδια επιπεδα με την τελευταια stable ελληνικη που ειχα την 7.3.2.
      Την προτεινω ανεπιφυλακτα..
      Android flashaholic
    • Έγινε ένα "λαθάκι" στο προτελευταίο ΟΤΑ απο τους κινέζους.....

Hype Hype :D
      Images
      • https-%2F%2Fs26.postimg.org%2Fn5gasu7w9%2FScreenshot_2016-07-25-02-02-22-534_com.android.s.png

34,5 kB, 227×560, viewed 155 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gepapagg έγραψε:

official global rom με miui8 kai android 6 περιμενουμε για το κινητο?και αν ναι ποτε?
      Δεν νομίζω να γίνει σύντομα αυτό... Μας βλέπω να περιμένουμε κανα 6μηνο... Μην πω χρόνο.

• Ο/H gepapagg έγραψε:

official global rom με miui8 kai android 6 περιμενουμε για το κινητο?και αν ναι ποτε?
      Κάπου πήρε το μάτι μου τον σεπτέμβρη, αν βρω το link θα κανω edit :D
      Ήδη υπάρχουν κάποια beta leaks οπότε το περιμένουμε σύντομα!
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα. Εγώ έβαλα στο κινητό μου την 6.7.21 κ παρατηρώ μικρότερη χρήση μπαταριας σε σχέση με την multi-language που είχα !! Δεν με πειράζει κ τόσο αρκεί που το τηλ είναι κομπλέ. Αν όμως υπάρχει λύση για μεγαλύτερη αυτονομία δεν με χαλάει. Για να μιλήσουν οι αριθμοί θα σας πω ότι με την multi-language είχα σχεδόν 37 ώρες κ με την 6.7.21 έχω περίπου 30. Κάνω εγώ κάτι λάθος?
    • Νίκο καλημέρα. Μήπως έχεις κάτι διαφορετικό στην rom τώρα;
      Γενικά δεν έχουν διαφορές γι αυτό σε ρωτάω..

• Απλά έχω διαφορετικά παιχνίδια από αυτά που είχα (3 στον αριθμό ) Παρατηρώ όμως ότι στις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση μπαταρίας είχα πιο πολλές ρυθμίσεις. Με άφηνε να ενεργοποιώντας την εξοικονόμηση τα βράδια που κοιμομουν κ να ρυθμισω να ενεργοποιηθεί ακόμα κ όταν ή μπαταρία πάει 10 τοις 100 τώρα ενεργοποιητε από 60 τοις 100
    • Στην συσκευή έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση fastboot rom, unlock και εγκατάσταση της ελληνικής, πριν είχε unofficial, απλά για να ξέρουμε τι έχει γίνει :)

Κατέβασε το Gsam Battery και δες που γίνεται η κατανάλωση.
      Επίσης, πόσες ώρες λειτουργεί η οθόνη ? Μπορεί πριν να κράταγε 37 ώρες με 2 ώρες οθόνη ανοικτή αλλά τώρα να κρατάει η μπαταρία 30 ώρες με 6 ώρες οθόνη ανοικτή. Είναι πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να κοιτάξουμε ;)

Ανέβασε αν μπορείς φώτο από το Ασφάλεια > Μπαταρία > Χρήση μπαταρίας > Εφαρμογές + Υλικό + Οθόνη + Ιστορικό
    • Διαφήμιση
    • Εγω υποβαλω τα screenshoots κ οποίες μπορεί ας πει την γνώμη του !!!
      Images
      • Screenshot_2016-08-07-14-28-33-244_com.gsamlabs.bbm.png

413,53 kB, 1.080×1.920, viewed 78 times
      • Screenshot_2016-08-07-14-28-21-299_com.gsamlabs.bbm.png

274,04 kB, 1.080×1.920, viewed 93 times
      • Screenshot_2016-08-07-14-28-10-107_com.gsamlabs.bbm.png

355,62 kB, 1.080×1.920, viewed 93 times