Λοιπόν: Μετά απο 2.5 μέρες με 6.6.23 στο kenzo (φυσικά για kenzo μιας και το νήμα έχει δημιουργηθεί στην κατηγορία του REDMI NOTE 3 PRO(KENZO) με ανάλογη επικεφαλίδα-θέμα και το λέω έτσι μιας και μόνο κάποιος με windows phone δεν μίλησε εδώ μέσα.....) με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις....εξηγούμε....Τα όποια "σοβαρά" θέματα είχε η 6.6.17 λύθηκαν, η μπαταρία μιά χαρούλα αν και sot δεν μπορώ να μετρήσω μιας και παίζω πολύ βαρύ παιχνίδι και την πίνει σαν νερό αλλά σε οτιδήποτε άλλο απλά αρνείται κατηγορηματικά να κατανάλωση ενέργεια
, πολύ καλή διαχείριση....όλα πάνε σφαίρα, ακόμα καλύτερη από όλες τις stable σχεδόν εάν όχι σε όλα τα σημεία. Τα μόνα bug που βρήκα για να μην με πείτε και τρελό είναι ότι καθυστερεί κάποια ms το fingerprint σε σχέση με την π.χ. 7.3.2 και ότι δεν ακούγεται πολλές φορές ο ήχος ξεκλειδώματος(μαιν κλαιν). Αν και rootαρισμένη η ρομ δεν υπάρχει(ακόμα;;;) shell ή παράγωγο. Ενώ όπου και αν φορτίζει είτε σε pc είτε σε πρίζα μπαίνει κανονικά σε deep sleep(χρόνιο-μόνιμο πρόβλημά μου με οποιαδήποτε άλλη ρομ εκτός από την 7.3.2 ότι όταν φόρτιζε κρατούσε τους CPU ξάγρυπνους και πολλές φορές απλά μέναν σε λειτουργία ακόμα και εκτός φόρτισης με αποτέλεσμα fast drain διαφορετικό από το shell). Με λίγα λόγια από μένα συνιστάτε για καθημερινή χρήση με κλειστά μάτια. Όσο αφορά το ΜΜ οκ θετικό εάν μας το δώσουν, θετικό και εάν δεν μας το δώσουν. Χ@στικα Ελληνιστή. Τώρα κάτι λεγόμενα bugs τύπου fonts, themes κτλ(εάν υπάρχουν, γιατί δεν τα έλεγξα) εμένα με κρατάνε παγερά αδιάφορο μιας και δεν ασχολούμαι. Αυτά τα ολίγα από την μεριά μου, πιστεύω να ικανοποίησα αρκετούς.
Υ.Γ. @sardelisp Απλά μπήκες στο νήμα και χωρίς να διαβάσεις αυτές την υπέρογκες σελίδες(2 στον αριθμό όταν έγραφες) απλά είπες να ρωτήσεις ότι σου ήρθε στο μυαλό. Αμ δεν πάει έτσι φίλε μου. Θα μάθεις που θα πάει.
Υ.Γ.2 @lallasgr

Υ.Γ. @sardelisp Απλά μπήκες στο νήμα και χωρίς να διαβάσεις αυτές την υπέρογκες σελίδες(2 στον αριθμό όταν έγραφες) απλά είπες να ρωτήσεις ότι σου ήρθε στο μυαλό. Αμ δεν πάει έτσι φίλε μου. Θα μάθεις που θα πάει.
Υ.Γ.2 @lallasgr

ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~