Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
Και μετά στην επιλογή Select partition to flash Image :
- Recovery
- Boot
επιλεγω Recovery. Σωστά ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Τελικα δοκίμασα και τα 2 TWRPs και δουλεύουν κανονικά. Τώρα φοράω το κανονικό, όχι του mic. Οποτε περιμένω την Παρασκευή να βγει η ROM να την περάσω μέσω TWRP. Για να δουμε τι θα κάνει .....
Όταν θα βγάλω το TWRP από τη ROM, ρέπει να βάλω κάποιο άλλο αρχείο στη θεση του, η να αφήσω το φάκελο TWRP κενό ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
-
Υπομονη, την Παρασκευή λοιπόν ....................Κώστας
Να ρωτησω κατι ακαδημαικα, εαν θελω να επιστρεψω σε μια official rom απο την Ελληνικη, τα κανω ολα wipe και περναω την official με sideload πχ? φανταζομαι θα υπαρχουν διαφοροι τροποι αλλα αυτος που σκεφτηκα ειναι οκ? ακαδημαικα ρωταω σε περιπτωση που δωσω το τηλ πχ για να παρω αλλο και θελει official ο αγοραστης(προς το παρων δεν σκεφτομαι να το δωσω παντως
) και μετα φανταζομαι δεν θα υπαρχει ουτε twrp ουτε τιποτα?
-
Καλύτερα με miflash αφού φυσικά αποσυνδέσεις και το mi account σου από την συσκευή πρώτα
-
ακουγονται φημες οτι η Ελληνικες ρομ βγαζουν λιγοτερη βαθμολογιας στο antutu.Το εχουμε τσεκαρει ρε παιδια αυτο;μαλιστα για διαφορα 10.000 .Το διαβασα και το εγραψα για να δουμε σαν ομαδα τι γινετε.Μην παρεξηγηθω
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
ακουγονται φημες οτι η Ελληνικες ρομ βγαζουν λιγοτερη βαθμολογιας στο antutu
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
ακουγονται φημες οτι η Ελληνικες ρομ βγαζουν λιγοτερη βαθμολογιας στο antutu
το φανταστικα απλα ειπα να το αναφερω
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
κοιτα, εγω 80αρι ειδα στο antutu με την Ελληνικη, με την official 76 kai με την rom του κινεζομαγαζου 72 , τωρα εγω προσωπικα δεν δινω σημασια, ειδικα στο antutu που παιζουν πολλα ρολο στο σκορ που θα γραψει, αυτο που βλεπω ειναι σε καθημερινη χρηση απο τοτε που εχω Ελληνικη ρομ μεσα δεν υπαρχει lag ουτε για δειγμα και το τηλεφωνο(στη χρηση πυ του κανω εγω) παει σφαιρα και ανταποκρινεται τελεια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0