Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
φιλοι μου καλη σας μερα!
Παρακαλω μια βοηθεια καιγομαι.
Στο βιντεο αυτο στο 35 δευτερολεπτο αρχιζει ενα παιχνιδακι.Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως λεγεται; -
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
φιλοι μου καλη σας μερα!
Στο βιντεο αυτο στο 35 δευτερολεπτο αρχιζει ενα παιχνιδακι.Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως λεγεται;
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
φιλοι μου καλη σας μερα!
Στο βιντεο αυτο στο 35 δευτερολεπτο αρχιζει ενα παιχνιδακι.Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως λεγεται;
-
παιδια με την δικη μας 6.9.22 δεν εχει ροοτ; το titanium backup πως επαιξε ;εβαλα ροοτ explorer και μου βγαζει οτι δεν εχω ροοτ
Sent from Mi Max Helium Perfomance -
-
Για πρωτη φορα, εντοπίζω πολύ αργή φόρτιση στο mi Max helium .....
Φοράω 6.9.29 και μέχρι τώρα, με τις προηγούμενες ROM δεν είχα αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Χρησιμοποιείς εργοστασιακό φορτιστή και καλώδιο;
-
OXI ΟΧΙ.
Το θέμα είναι ότι αυτά τα χρησιμοποιώ εδώ και 4 RΟΜs ....... Δεν άλλαξα τώραΚώστας
Κι εγώ είχα ένα θέμα προχθες με το Hydrogen που είδα το της % να ανεβαίνει αργά. Έκανα μία επανεκκίνηση στο κινητό, έβγαλα το καλώδιο usb από τον φορτιστή,εβγαλα τον ανταπτορα από τον φορτιστή και φυσηξα λίγο και στην υποδοχή φόρτισης του κινητού...Επίσης μία επανεκκίνηση στο κινητό και μετά όλα κομπλε. Δούλεψε τελεια αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν... :p :p :p
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H matsakonas έγραψε:
καλησπερα παιδια, να ρωτησω κατι που σκεφτομαι θελω και ας ειναι και λαθος,
Στη τελική πόσα χρόνια θα το κρατήσεις;; Σκί-στοεκεί πέρα ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0