Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
-
α, οκ, ευχαριστω για την απαντηση.
-
κατι που παρατηρησα τωρα, οποτε δοκιμασω να μπω σε fastboot mode το τηλ με πεταει στο twrp, κολλαει λιγο στο mi logo και μου ανοιγει το twrp μετα απο 1 λεπτο, ειναι φυσιολογικο?
-
-
οχι, λαθος δικο μου, μεσω του updater το δοκιμαζα και με εβαζε στο twrp, με τα κουμπια τωρα με εβαλε κανονικα, sorry για την ασχετοσυνη αλλα μαθαινουμε σιγα σιγα, καλα που εχουμε εσας
-
Εμενα παλι, μετα το κατεβασμα και την εγκατασταση της 6.8.18 γιατι μου εμφανιζει αυτο
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Εμενα παλι, μετα το κατεβασμα και την εγκατασταση της 6.8.18 γιατι μου εμφανιζει αυτο
-
Δεν νομιζω. Και το λεω γιατι και ολο το interface της Rom δεν ηταν στα Ελληνικα. Ειχε παρ πολλα στα Αγγλικα, που δεν εχει ξαναγινει αυτο. Τοσες πόλλες συμπτωσεις ?
Εξανα restore σε ενα backup της 6.8.11 που ειχα παρει προχθες.
Κανενας αλλος που να την εβαλε την 6.8.18 να μας πει σχετικα ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Εμένα 4 ώρες τώρα πάει μια χαρά πάντως, κανένα πρόβλημα
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την πέρασα και πρώτη φορά σαν update και ήταν πανεύκολα όλα, δλδ κατέβασα τη ρομ απευθείας με το κινητό, την έστειλα σε ένα φάκελο που ονομασα update_rom, πήγα από το update της συσκευής, με έβγαλε στο twrp, έκανα wipe dalvik-cache και install μετά και όλα καλά, άνοιξε το κινητό με μια μπάρα κάτω από το mui όπως κάνει update άμα έχεις official. Γενικά ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα κανένα πρόβλημα -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μάλλον πρέπει να την κατεβάσεις ξανά...
Κώστας
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0