Πλάκα κάνεις σίγουραΟ/H barca268 έγραψε:
το δικο μου δεν το εχει
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max PRO 64GB
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠλάκα κάνεις σίγουραΟ/H barca268 έγραψε:
το δικο μου δεν το εχει
Ετσι είναι, και μένα όταν το έκανα μέσω updater παν τα χανόταν μετά το zip της ROM. Άσε που ποτε δεν μπόρεσα να φλασαρω καινούρια ενημέρωση της ROM μέσω του updater, παρα μονο μέσω TWRP ........Ο/H matsakonas έγραψε:
εχω το zip της τελευταιας stable που εχω βαλει τωρα, στις dev οσες φορες τσεκαρισα μετα το flash δεν υπηρχε το zip μεσα, το μονο zip που εβρισκα ειναι του supersu ενα com.miui.home.zip, ισως βεβαια να μπερδευομαι κιολας kai να μην το προσεξα αλλα θα το τσεκαρω απο εδω και περαΟ/H takisfrag έγραψε:
Το zip πρέπει να σου μένει μέσα στην διαδρομή , Αρχεία - συμπιεσμένα ,δεν νομίζω ότι σβήνει δια μαγείας για κάνε ένα τσεκ γιατί θα σου τρώει χώρο άδικα .
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εχω βαλει την global stable εγω για δοκιμη εδω και μια εβδομαδα και ΔΕΝ εχει Ελληνικα.. στο fb που ειχε θεματα η china dev που ειχα πιο παλια με τις γραμματοσειρες η global stable δεν εχει κανενα θεμα, απλα θα επιστρεψω στην Ελληνικη γιατι ειναι καλυτερη νομιζω(και εχει και ΕλληνικαΟ/H vabene73 έγραψε:
Άρα τι την πάτησα δηλαδή