Και καλά κάνεις, σε λίγο θα φύγουμε όλοι σχεδόν λόγο της ημέρας

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H giannaris7 έγραψε:
καλημερα σας, παρατηρησα στα μηνυματα οτι το κινητο στελνει σε ενα τετραψηφιο ενα κωδικο ανα 3-4 ωρες! ποσο λογικο ειναι αυτο και πειτε μου θα υπαρχει χρεωση σε αυτα τα μυνηματα απο τον παροχο??Ο/H NasDriver έγραψε:
Και καλά κάνεις, σε λίγο θα φύγουμε όλοι σχεδόν λόγο της ημέρας
Ο/H giannaris7 έγραψε:
καλημερα σας, παρατηρησα στα μηνυματα οτι το κινητο στελνει σε ενα τετραψηφιο ενα κωδικο ανα 3-4 ωρες! ποσο λογικο ειναι αυτο και πειτε μου θα υπαρχει χρεωση σε αυτα τα μυνηματα απο τον παροχο??
1256Ο/H ktsak έγραψε:
Και πιο είναι αυτό το τετραψήφιο ? Δεν μπορείς να το μπλοκάρεις ?
μολις το εφτιαξε η κοσμοτε!! να σαι καλαΟ/H derveni έγραψε:
@giannaris7 Μίλησε με την cosmote αφορά την κάρτα σου
μια αλλη ερωτηση , τι διαφορα θα δω απο την ελληνικη ρομ σε σχεση με αυτη που εχω τωρα???Ο/H NasDriver έγραψε:
Καθόλου λογικό, με ποια ρομ είσαι ?Ο/H giannaris7 έγραψε:
καλημερα σας, παρατηρησα στα μηνυματα οτι το κινητο στελνει σε ενα τετραψηφιο ενα κωδικο ανα 3-4 ωρες! ποσο λογικο ειναι αυτο και πειτε μου θα υπαρχει χρεωση σε αυτα τα μυνηματα απο τον παροχο??
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν κατάλαβα καλά εννοείς αυτό το χωρίοΟ/H Bodai έγραψε:
@Astrolavos τσεκαρε τις συχνότητες (μπάντες) που αναφέρει το Gearbest στην σελίδα του προϊόντος και αν είναι αυτές που χρησιμοποιούν και οι ελληνικές εταιρείες δεν θα έχεις κανένα θέμα. Οσον αφορά το τελωνείο ..... είναι πλέον θέμα τύχης. Απέφυγε τις courrier και ίσως να περάσει έτσι..