Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)

• Mi-MAX PRO
    • Ο/H Bodai έγραψε:

@Astrolavos τσεκαρε τις συχνότητες (μπάντες) που αναφέρει το Gearbest στην σελίδα του προϊόντος και αν είναι αυτές που χρησιμοποιούν και οι ελληνικές εταιρείες δεν θα έχεις κανένα θέμα. Οσον αφορά το τελωνείο ..... είναι πλέον θέμα τύχης. Απέφυγε τις courrier και ίσως να περάσει έτσι..
      καλημερα !!! απο το ιδιο site το ιδιο τηλεφωνο με courrier μου ηρθε χωρις τελωνειο, σε νησι ομως και ισως να ηταν και τυχαιο οπως λες!! να ειναι καλα τα παιδια του φορουμ που με ενημερωσαν για τη μαιμουδορομ που μου φορεσαν (π.χ. πληρωσα κινητο που ελεγε δεν εχει ελληνικα και μια χαρα ελληνικα εχει) αλλα γενικα μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενος απο τη χρηση !!!
      --Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος--
      *~Νίκος Καζαντζάκης~*
    • Καλημέρα σε όλους..

Έχω το 4/128 με official global.. εχθές ο updater έβγαλε ενημέρωση για αναβάθμισή σε 8.2.1.0 η οποία έγινε κανονικά.. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι από FM Radio / Music player /youtube apk ο ήχος από τα ακουστικά είναι πολύ χαμηλός πλέον. Από youtube μέσω browser δουλεύει ο ήχος πολύ σωστά.. Διάβασα ότι είναι γνωστό πρόβλημα.. το έχει αντιμετωπίσει κανένας ? να κάνω downgrade στην προηγούμενη που έπαιζε σωστά?
    • Ο/H giannaris7 έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

@Astrolavos τσεκαρε τις συχνότητες (μπάντες) που αναφέρει το Gearbest στην σελίδα του προϊόντος και αν είναι αυτές που χρησιμοποιούν και οι ελληνικές εταιρείες δεν θα έχεις κανένα θέμα. Οσον αφορά το τελωνείο ..... είναι πλέον θέμα τύχης. Απέφυγε τις courrier και ίσως να περάσει έτσι..
      καλημερα !!! απο το ιδιο site το ιδιο τηλεφωνο με courrier μου ηρθε χωρις τελωνειο, σε νησι ομως και ισως να ηταν και τυχαιο οπως λες!! να ειναι καλα τα παιδια του φορουμ που με ενημερωσαν για τη μαιμουδορομ που μου φορεσαν (π.χ. πληρωσα κινητο που ελεγε δεν εχει ελληνικα και μια χαρα ελληνικα εχει) αλλα γενικα μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενος απο τη χρηση !!!
      μην ξαναπαρεις με courier απο το εξωτερικο, εμενα με απλο ταχυδρομειο ειναι στο τελωνειο. Ανεβασε ενα screenshot , για την ρομ που φοραει, η. , γραψε τον κωδικο της ρομ. Αν ειναι custom ROM, δεν κανει ενημερωσεις.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H argi73 έγραψε:

Καλημέρα σε όλους..

Έχω το 4/128 με official global.. εχθές ο updater έβγαλε ενημέρωση για αναβάθμισή σε 8.2.1.0 η οποία έγινε κανονικά.. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι από FM Radio / Music player /youtube apk ο ήχος από τα ακουστικά είναι πολύ χαμηλός πλέον. Από youtube μέσω browser δουλεύει ο ήχος πολύ σωστά.. Διάβασα ότι είναι γνωστό πρόβλημα.. το έχει αντιμετωπίσει κανένας ? να κάνω downgrade στην προηγούμενη που έπαιζε σωστά?
      Καλησπέρα και από εμένα.
      Έχω και εγώ το ίδιο (4/128) και σήμερα έκανα την αναβάθμιση από τον updater σε 8.2.1.0. Από τότε και έπειτα στην SIM 1 δεν ενεργοποιείτε τα DATA με COSMOTE 4G sim που ήδη είχε το κινητό και δούλευε κανονικά μέχρι πριν την αναβάθμιση.
      Εάν βάλω Vodafone 4G δουλεύει κανονικά η SIM1 .... Επίσης στην SIM 2 και εκεί δουλεύει η Vodafone 4g.
      H Cosmote 4G στο άλλο μου την Note 4 δουλεύει κανονικά....
      Καμιά ιδέα για το πως μπορώ να ενεργοποιήσω πάλι στην SIM 1 data με cosmote καρτάκι;

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων
    • αν δουλευει κανονικα το WiFi, υπαρχει περιπτωση 1/100, να θελει ρυθμιση το APN. Δες την φωτο, και ενημερωσε αν δουλεψει, δεδομενο οτι χανεται η ρυθμιση.
      Images
      • Screenshot_2017-02-01-15-46-54.png

596,25 kB, 1.440×2.560, viewed 81 times
    • Είσαι άψογος πλέον θέλει να δηλώσεις APN Protocol όπως το έχεις εσύ!
      Οι διορθώσεις που έκανα:
      Πρωτόκολλο APN: IPv4/IPv6 από δεν έχει ρυθμιστεί.
      Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!
    • Ο/H sakis112 έγραψε:

Ο/H giannaris7 έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

μην ξαναπαρεις με courier απο το εξωτερικο, εμενα με απλο ταχυδρομειο ειναι στο τελωνειο. Ανεβασε ενα screenshot , για την ρομ που φοραει, η. , γραψε τον κωδικο της ρομ. Αν ειναι custom ROM, δεν κανει ενημερωσεις.

Σε σχετική ερώτηση απαντά το gearbest
      Question:
      this xiaomi mi max 128 gb, are global oficial rom? with OTA?
      Reply::
      Hello vanesa,
      No, it is not global official ROM and can't support OTA.
      Have a nice day!
      Σε άλλη σχετική ερώτηση λέει ότι είναι καθαρά τα πάντα όλα κινέζικα. Αναρωτιέμαι τι να κάνω...
    • Διαφήμιση
    • καλημέρα έχει κανείς θέμα με τα widgets στην 7.3.23(βασικά απο την 7.3.2 κ μετά) βάζω κ σε κάθε επανεκκίνηση χάνεται κ στρώνει μόνο απεγκατάσταση - εγκατάσταση της εφαρμογής...γύρισα στην 7.2.23...mi max 3/64
    • Edit by Miui_Art
      Τα μηνύματα με θέμα τις παραγγελίες έχουν μεταφερθεί στο αντίστοιχο νήμα. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μου συστήσει κάποια Ελληνική Dev απροβλημάτιστη γιά το Mi Max 64 ....
    • 7.4.6 κατα γενικη ομολογια ...............
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • να ρωτσηω παιδια εχω το 128αρι , με android 6 και miui stable 8.2.2 , σε πολλα παιδια εχει παει σε nοugat 7 , αυτο εχει να κανει επειδη εχουν την original με αναβαθμισεις η τη dev απο εδω ? Για να παει και μενα σε nοugat πρεπει να περιμενω νεα stable που να ειναι με android 7 πλεον ?
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3: