βαλε σύνδεση MTP, όχι φόρτισης!
Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
???
-
η απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής, είναι προσωρινή,, η. ,, Μόνιμη. Στην δεύτερη περίπτωση, γράφει η οθόνη του υπολογιστή, κάτω δεξιά,. νομίζω test mode,,, Δεν είμαι σίγουρος..,.
-
Ενεργοποίησε τις επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό σου όπως με τον τρόπο που αναφέρεται στον οδηγό και βάλε το κινητό σου σε τρόπο λειτουργίας mtp.
-
συνδεσε το κινητό στον υπολογιστή. Λογικά πρέπει να φορτίζει. Με το δάκτυλο, στο κινητό στην οθόνη, τραβά από πάνω προς τα κάνω, και επέλεξε σύνδεση MTP, λογικά θα φανεί μετά στον υπολογιστή,,, τα αρχεία , φάκελοι του κινητού.
-
σορρυ αλλα παλι δεν καταλαβαινω.παιδια ειναι σιγουρο οτι τα εχετε εξηγησει και κανει πολλες φορες αλλα για μενα ειναι ..κινεζικα.ποιον οδηγο να κοιταξω να ενεργοποιησω επιλογες?ψαχνω πχ οδηγο για mi max δεν βρισκω.μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα.ok πατησα πανω στην συνδεση με usb και μου εβγαλε την επιλογη.μου ανοιξαν.στελνω τα screenshot.ευχαριστω.
τωρα να μου πεις αν μπορεις πως να ενεργοποιησω τις επιλογες για προγραμματιστες -
-
-
στις ρυθμίσεις, κάτω τελευταία επιλογή,. Σχετικά με το τηλέφωνο,, το πατάς,. Στο μενού MIUI έκδοση, πάτα το πολλές φορές. Θα βγάλει .. είστε προγραμματιστής. Επέστρεψε πίσω στο μενού,,. Επέλεξε προσθετες ρυθμίσεις,, επέλεξε επιλογή για προγραμματιστές...
-
-
οκ φιλε σακη τακανα.δειχνει το επιλογες για προγραμματιστες να ειναι αναμενο.κανω πρασινο και τιποτ αλλα εκει?
ανεβασα εδω και τις φωτο γιωργο.περιμενω παλαμακια.και περαιτερω οδηγιες χαχα. -
Τι κάνεις πράσινο; ενεργοποιήσε το 'Διόρθωση σφαλμάτων usb μέσα από τις επιλογές προγραμματιστη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0