Γενική συζήτηση για το Mi Max Pro (Helium)
- Mi-MAX PRO
-
-
Ο/H paniklaw έγραψε:
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Καλημέρα. @paniklaw αρχικά βάλε drivers στον υπολογιστή σου από το πρώτο Link της υπογραφής μου και κατόπιν κάνε τον παρακάτω έλεγχο.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Μολις χθες παρέλαβα το δικό μου mi max prime. Πέρασε κανονικά τελωνείο δυστυχώς. Επειδή είμαι άσχετος, ανεβάζω screenshot. Είναι αυθεντική η rom, γιατί βλέπω παράξενα πράγματακια; Και όταν ζητάω να κατεβάσω την τελευταία διαθέσιμη rom, μου βγάζει συνέχεια να προσπαθήσω σε λίγα λεπτά.
Παιδιά ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Επιβεβαιώθηκε αυτό που υποψιαζομουν. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσω σε αλλαγή της ρομ, γιατί δεν έχω την απαραίτητη εξοικείωση και φοβάμαι ότι αν το κάνω μόνος μου θα καταστρέψω το τηλέφωνο. Δύο ερωτήσεις έχω: 1) Η ρομ που έχω τώρα, ειναι δεδομένο ότι δεν έχει ota upgrade και δεν θα γίνει ποτέ αναβάθμιση, ιδιαίτερα σε android 7; και 2)Το τηλέφωνο το πήρα απο το xiaomi official (;;;;) store του aliexpress και το διαφήμιζε ως official global rom - ota upgrade. Από τη στιγμή που δεν ισχύουν αυτά τα δύο, μπορώ να κάνω dispute και να ζητήσω τουλάχιστον μερική επιστροφή χρημάτων ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ προοιμίου για τις απαντήσεις σας.... -
-
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, και για εμένα φαινόταν βουνό η όλη διαδικασία, αλλά με την συμπαράσταση και την συνεχή υποστήριξη των μεγάλων δασκάλων της κοινότητας, τα κατάφερα σε ένα Mi Max Prime 3-64, αλλά ταυτόχρονα με μελέτη και ψάξιμο... Αυτή είναι η μαγεία της Xiaomi.1.101.101,10
-
Αρα απ' ότι καταλαβαίνω @George Kaggelaris αναβαθμίσεις παπαλα με αυτή που έχει τώρα.... Υπάρχει official που να έχει Ελληνικά ή για Ελληνικά πρέπει να εγκαταστήσω κάποια από τις custom της Ελληνικής κοινότητας;
-
Για την περίπτωση τη δικιά μου που προανέφερα, του βάλαμε την official global stable rom 8.2.1.0 με 100% ελληνικό μενού, ΟΤΑ αναβαθμίσεις, play store, κομπλέ τούρμπο!!!1.101.101,10
-
Ο/H paniklaw έγραψε:
Αρα απ' ότι καταλαβαίνω @George Kaggelaris αναβαθμίσεις παπαλα με αυτή που έχει τώρα.... Υπάρχει official που να έχει Ελληνικά ή για Ελληνικά πρέπει να εγκαταστήσω κάποια από τις custom της Ελληνικής κοινότητας;
Βάλε για αρχή drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Στη συνέχεια κάνε τον παρακάτω έλεγχο: => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H paniklaw έγραψε:
Βάλε για αρχή drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Στη συνέχεια κάνε τον παρακάτω έλεγχο: => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Μετά ακολουθείς αυτόν τον οδηγό για να περάσεις μια επίσημη ROM => Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max PRO 64GB
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0