Ναι είναι 7 καί τό περίεργο είναι ότι τα led δεν δουλεύουν ούτε σε αυτή. Αυτό μού έκανε εντύπωση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤα χρώματα τα έχω αλλάξει, τι εννοείς όμως να τα αποθηκευσω?? πώς? δεν έχει επιλογή... τώρα για τα υπόλοιπα μου βάζεις δύσκολα....Ο/H Bodai έγραψε:
@LeonTsi δεν ξέρω αν σου το έχω αναφέρει αλλά υπήρχε ένα bug που προκαλούσε ακριβώς το πρόβλημα σου. Η λύση του ήταν απλή, απλά πήγαινες και οριζες από την αρχή τα χρώματα που ήθελες για τις διάφορες ειδοποιήσεις και μετά απλά έσωζες τις ρυθμίσεις που έκανες ..
Αν δεν πιάσει αυτό ... υπάρχει και η διαδικασία με το logcat. Το logcat είναι στην ουσία μια καταγραφή του τι τρέχει στο κινητό.
Η διαδικασία είναι απλή:
- Χρειάζεσαι ένα cmd window (που το τρεχεις σαν διαχειριστής - είναι ό ίδιος τρόπος που περιγράφεται σε πολλούς οδηγούς για φλασαρισμα) και εγκατεστημένους drivers.
- Αν η εντολή 'adb devices' σου επιστρέψει τονν Σειριακό της συσκευής και δίπλα Device τότε γράφεις την αντολή 'adb logcat > logcat.txt' και αφήνεις το παραθυρο ανοιχτο.
- Γυρνάς στην συσκευή και προκαλείς κάποιο γεγονός που προκαλεί notification led πχ μια αναπάντητη ή ένα εισερχόμενο μυνημα σε viber ή messenger.
- Μετά από 2-3 προσπάθειες πατάς στο cmd window Control & C για να σταμτήσει η καταγραφή και μου στέλνεις το logcat.txt
Μπορει το logcat να μην δείξει και τίποτα ή μπορεί να μας δώσει κάποια κατευθυνση ως προς το τι δουλεύει ή δεν δουλεύει και εχεις το θεμα ...
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή ίδιας παράθεσης. ().