[GTV-6.6.23] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/6 20:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H mikescad έγραψε:
Δεν ξέρω εάν είναι ο bootloader ξεκλείδωτος .
Attention IronieAttention IronieΟύτε και εμείς
Στα σοβαρά τώρα.Κανε ένα search στο forum υπάρχει οδηγόςYou may think you can fly - but you better not try -
-
-
@makis1024 μου αρέσει το baneraki και ήθελα μία φορά να το χρησιμοποιησω.
Ήταν με τελείως χιουμοριστική διάθεσηYou may think you can fly - but you better not try -
@Thracia μήπως ο bootloader του @m@devill δεν ξεκλείδωσε, και εμείς του δίνουμε συμβουλές, ψάχνοντας αλλού για λύσεις ενώ το πρόβλημα είναι ο bootloader που παραμένει κλειδωμένος;
Υ. Γ
Ξέρω ότι είσαι πειραχτήρι. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
@Thracia μήπως ο bootloader του @m@devill δεν ξεκλείδωσε, και εμείς του δίνουμε συμβουλές, ψάχνοντας αλλού για λύσεις ενώ το πρόβλημα είναι ο bootloader που παραμένει κλειδωμένος;
Υ. Γ
Ξέρω ότι είσαι πειραχτήρι.
μπενω στο twrp kai δεν υπαρχει πουθενα το image??? -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Υ. Γ
Ξέρω ότι είσαι πειραχτήρι.
-
Ποιο twrp έχεις βάλει;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H mirotis έγραψε:
τελικα ή 6.6.23 δεν είναι pre rooted όπως αναφέρεται στην αρχική σελίδα? Γιατι εμένα δεν υπάρχει μέσα στο permissions επιλογή για root.
Δεν σου εμφανίστηκε το εικονίδιο του Super User στο Desktop της συσκευής ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H mirotis έγραψε:
τελικα ή 6.6.23 δεν είναι pre rooted όπως αναφέρεται στην αρχική σελίδα? Γιατι εμένα δεν υπάρχει μέσα στο permissions επιλογή για root.
Δεν σου εμφανίστηκε το εικονίδιο του Super User στο Desktop της συσκευής ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα