Δυστυχώς έχω την Global 7.1 stable
Mi remote control και ir learning
-
-
Πήγαινε και κάνε ένα clear data στην εφαρμογή του mi remote. Δηλαδή Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές συστήματος , βρες το mi remote και κάνε clear data.
Επίσης άλλαξε το προφίλ σου καθώς έχεις λάθος συσκευή. -
-
Ωραία, καλό νέο αυτό! Για περίμενε για κάποιο update της εφαρμογής μήπως στρώσει και το τελευταίο πρόβλημα. Μπορεί δλδ να στρώσει και με update της Global rom. Οπότε υπομονή λίγο
-
Μιας κ το είπες να συμπληρώσω κ εγώ έναOffTopic
Εγώ ακόμα δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader. Αν δεν έχω κάποιο πρόβλημα να παραμείνω με την Global 7.1 stable? Η να περάσω κάποια άλλη κ αν ναι ποια με ελληνικά κ να περνώ κ updates? -
OffTopic
Ελληνικά και OTA δεν υπάρχει προς το παρόν.
Εαν δε σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά τότε μείνε με Global Stable.
Εαν θέλεις να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την ελληνική rom τότε για να κάνεις εγκατάσταση των updates, θα πρέπει να κατεβάζεις τη rom στο pc σου, να την περνάς με καλώδιο στη συσκευή, και να τη φλασάρεις μέσω updater ή twrp recovery.
-
Κ επειδή όλα μου φαίνονται κινέζικα ας μεινω όπως είμαι αφού δεν έχω πρόβλημα ακόμα. Μια χαρά γράφω ελληνικά κ με την stable
-
-
Για να βάλω άλλο ενα λιθαράκι μου στην συζήτηση θα σας πω ότι έσβησα το Mi remote κ έβαλα το
Sure universal remote. Το app τα σπάει! ! Εκτός ότι είναι free συγχρονίζει με όλες τις συσκευές τηλεοράσεις aircontision στερεοφωνικό dvd μέχρι κ με αποκωδικοποιητη οτε κ απλό κεραιας. Επίσης να πω ότι δουλεύει full κ στο κινητό αλλά κ στο tablet μου -
Ο/H Nikozzz35 έγραψε:
Εκτός ότι είναι free συγχρονίζει με όλες τις συσκευές τηλεοράσεις aircontision στερεοφωνικό dvd μέχρι κ με αποκωδικοποιητη οτε κ απλό κεραιας
-
Εγώ πάντως που το έψαξα κ μετά από λίγο έχανα την ρύθμιση για τα aircontision κ δεν έβρισκα συχνότητα για οτε κ δεν έβρισκα για απλό αποκωδικοποιητη
-
Εγώ έβαλα για app το Sure universal remote κ συνδέθηκα με ολα. Αποκωδικοποιητη mpeg4 ote tv
aircondision στερεοφωνικό όλα κομπλέ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες