Δουλεύω με το συγκεκριμένο εδώ και πολύ καιρό 3 τηλεοράσεις και 2 air contition ενώ και σε άλλα σπίτια που πάω δουλεύει μια χαρά
Mi remote control και ir learning
-
-
Mixaliscy καταρχάς Καλημέρα. Δεν αντιλέγω φίλε μου. Άλλωστε γι αυτό υπάρχουν και τόσες πολλές εφαρμογές για να ταιριάζουν στις διάφορες συσκευές μας κ τα γούστα μας. Εμένα το Mi remote δεν με βόλεψε. Εσείς στην Κύπρο έχετε digea ?
-
Καλημέρα φίλε μου.
Όχι δεν το έχω ξαναδεί... να σου πω την αλήθεια.
Ναι σίγουρα, απλά ειδικά στις τηλεοράσεις και air contitions που ανάφερες το δικό μας θεωρώ πως τα σπάει
Τώρα σε αποκωδικοποιητές δεν το έχω δοκιμάσει μιας και είμαι με cableκαι φυσικά θα υπάρχουν και άλλα αξιόλογα
-
Κ εγώ στο σαλόνι cable έχω αλλά στο υπνοδωμάτιο κ στο παιδικό έχω κλασσική κεραία. Επειδή όμως εμείς έχουμε μπει στην digea που σημαίνει ότι φύγαμε από τα αναλογικά κανάλια κ περάσαμε στα ψηφιακά για να μην χρειαστεί να αλλάξουμε τηλεόραση βάλαμε εξωτερικό αποκωδικοποιητη. Με λίγα λόγια άλλο ένα χειριστήριο για να παλεύουμε. Οπότε η εφαρμογή που έβαλα εγώ με έχει σώσει γιατί δουλεύει κ τους αποκωδικοποιητες και δεν χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνω το χειριστήριο μέσα στο παιδικό δωμάτιο
-
OffTopicΈγινε συγχώνευση των δύο θεμάτων που έχουν σχέσει με ir remote control apk
-
Κ όπως πάντα ο NasDriver διορθώνει καταστάσεις κ τακτοποίει όλα τα πράγματα στην θέση τούς.
Καλημέρα! !! -
Ο/H Nikozzz35 έγραψε:
Επειδή όμως εμείς έχουμε μπει στην digea που σημαίνει ότι φύγαμε από τα αναλογικά κανάλια κ περάσαμε στα ψηφιακά
Ναι όντως αυτούς τους αποκωδικοποιητές δεν τους δούλευε η xiaomi ΑΝ και κάθε λίγο προσθέτουν και αφαιρούν πράγματα.
Εγώ είχα ένα πολύ παλιό κλιματιστικό Fujitsu που ούτε τα αγορασμένα ακριβά πολύ-τηλεχειριστήρια δεν το δούλευαν και η xiaomi μου το δούλεψε. Μετά πήγα στην επόμενη Ρομ και από τότε το κλαίω -
μια και ήμουν πριν κάτοχος του letv x600 και από ότι έχω δει στα χαρακτηριστικά τον 2 τηλεφώνων είναι πανομοιότυπα.
Στο letv υπάρχει η δυνατότητα να γράφεις το χειριστήριο στην συσκευή σου.
Δεν νομίζω πως χρειάζεται 2 led γιατί αν θυμάμαι καλά όταν δεν πατάς κάποιο κουμπί το πρόγραμμα είναι σε λειτουργία λήψεις και όχι εκπομπής....
Εγώ με το mi remote δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα Fujitsu a/c -
-
Καποια στιγμή εγώ δεν μπορούσα να συνδέσω όλες τις συσκευές μου με remote ir και κατέβασα το sure από play store κ σώθηκαν έχω συνδεθεί παντού
-
Ο/H Nikozzz35 έγραψε:
Καποια στιγμή εγώ δεν μπορούσα να συνδέσω όλες τις συσκευές μου με remote ir και κατέβασα το sure από play store κ σώθηκαν έχω συνδεθεί παντού
Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες