Το minideal δέχτηκε να στείλω τη συσκευή για rma. Την έχω ήδη στείλει σαν συστημένη επιστολή ελτα (<500gr) στα 9,20€.
Capacitive Keys Προβλημα. REDMI NOTE 2
- RedMi Note 2
-
-
Καλησπέρα! Και εμένα εμφάνισε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε MIUI 8. Περίεργο δεν είναι που εμφανίστηκε σε όλους μετά την αναβάθμιση; Προς το παρόν βολευομαι με το quick ball.
-
Ο/H George Kolitsas έγραψε:
Καλησπέρα! Και εμένα εμφάνισε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε MIUI 8. Περίεργο δεν είναι που εμφανίστηκε σε όλους μετά την αναβάθμιση; Προς το παρόν βολευομαι με το quick ball.
Ποια συσκευή έχεις; Από ποια ρομ έκανες αναβάθμιση στην 8 και ποια 8; Πως την έκανες;
Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 -
Redmi note 2. Έχω την GTV 6.7.7
Δεν θυμάμαι από ποια ρομ έκανα αναβάθμιση. Την έκανα μέσω TWRP clean installation.
Τι σημασία όμως έχουν όλα αυτά; -
Γιατί δεν συμβαίνει σε όλους και αν δεν είναι συμπτωματικό ίσως συμβαίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Θα πρότεινα καθαρή εγκατάσταση με miflash μιας προηγούμενης rom που δούλευαν για να σιγουρευτείς αν είναι θέμα rom.
Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 -
-
Καλημέρα, ίδιο πρόβλημα με τα buttons μιλάω με gearbest για να το στείλω για επισκευή !!
-
Ο/H themis έγραψε:
Το minideal δέχτηκε να στείλω τη συσκευή για rma. Την έχω ήδη στείλει σαν συστημένη επιστολή ελτα (<500gr) στα 9,20€.
Ο/H Betsesv έγραψε:
Καλημέρα, ίδιο πρόβλημα με τα buttons μιλάω με gearbest για να το στείλω για επισκευή !!
Καλημέρα, στείλε το για επισκευή.. φαντάζομαι έχεις κάνει προσπάθειες να το συνεφέρεις.. Το δικό μου επέστρεψε επισκευασμένο σε 60 μέρες συνολικά. Απ' ότι καταλαβαίνω άλλαξαν οθόνη+digitizer. Το καλό είναι ότι η επισκευή έγινε σωστά, χωρίς σημάδια κακομεταχείρισης. -
Στέλνω video που ζήτησαν και περιμένω απάντηση τους!
-
Eχω ακριβως το ιδιο προβημα χωρις ομως να μου εχει πεσει καφες η να το ανοιξω .Μολις ξαναεκανα εγγατασταση και δεν εφτιαξε .Μαπα το καρπουζι πρωτο μου xiaomi .Το εψαξα και στο γοογλε και αντιμετωπιζουν πολλοι το ιδιο προβλημα.Το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει εγγυηση οποτε καλοπιοτη η πορτοκαλαδα.
-
Ο/H eternity123 έγραψε:
.Το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει εγγυηση οποτε καλοπιοτη η πορτοκαλαδα.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H eternity123 έγραψε:
.Το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει εγγυηση οποτε καλοπιοτη η πορτοκαλαδα.
Αυτη τη στιγμη απλα θελω να το πεταξω στο τοιχο μιας και οτιδηποτε κανω πρεπει να κανω ρεσταρτ για να παω στην αρχικη οθονη.Γαματα η φαση.Το κινητο δεν ειναι ουτε ενος ετους .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα