και έτσι διαιωνίζετε μια ιστορία ότι τα xiaomi δεν δουλευουν, θέλουν πείραγμα, βγάζουν θέματα, κλπ κλπ. Εδώ ελληνικό μαγαζί έλεγε ενώ το έδινε με unofficial ρομ ότι αν αλλάξεις κάτι χάνεις την εγγύηση. Ξαναλέω ευτυχώς που υπάρχει αυτό το φόρουμ. Μαύρο ρε στους τυχαίους, η χαμηλή τιμη έχει τελικά το κόστος της. Σαν τα βενζιναδίκα ένα πράγμα. Βλέπεις πουλάει χαμηλά,μπαίνεις και στα παίρνει πλαγίως διπλά..ευτυχώς για μας δυστυχως για αυτούς΄, υπάρχει αυτή εδώ η κοινότητα
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition
-
-
Καταρχάς ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Έχει ευρωπαϊκό ανταπτορα στον οποίο και αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση το USB δεν κουμπώνει καλά στη θύρα του φορτιστή και η xiaomi μας είχε συνηθίσει σε ποιοτικές κατασκευές. Τελος πάντως το θέμα είναι ότι προερχομαι από xiaomi note 3 pro το οποίο κάηκε κατά τον Ιούνιο και περίμενα 4μηνες να πάρω λεφτά πίσω για να παραγγείλω και να μου έρθει αυτό που πήρα. Εκτός από την κάμερα δεν αναγνωρίζει και τη σιμ αυτό είναι το ποιο σοβαρό από όλα.
-
-
Από ότι κατάλαβα σαν Kenzo το αναφέρει κάτι ακόμη που παρατήρησα είναι ότι στο σιτε ανέφερε την μπαταρία σαν 4050 αντιφασκει με την εικόνα από το aida64 βέβαια. Γενικά το ότι βρήκα μια συσκευή χωρίς ναυλον χωρίς κάποιο αυτοκόλλητο τι μπορεί να σημαίνει. Και κάτι ακόμη και σημαντικό τι κάνουμε ρε παιδιά έχω πελαγωσει τη Sim γιατί δεν την αναγνωρίζει η κάμερα τι γίνεται και δεν δουλεύει?? Πως μπορεί να λυθεί όλο αυτό?
-
Κατι ακομη που ηθελα να αναφερω ειναι η σχετικη ανοχη που δεινουμε ολοι σε τετοια θεματα.Λες και αγοραζουμε κατι παρανομο στην μαυρη αγορα και δεν εχουμε το δικαιωμα να μιλησουμε εφοσον δεν δουλευει.Αγορασα αυτο το κινητο και μολις το ανοιξα δεν δουλευε αν γινοταν κατι αντιστοιχο απο μαγαζι θα πηγαινα και θα τους το εδινα πισω και ειτε θα μου εδιναν καινουργιο ειτε τα λεφτα μου πισω.Τωρα τι γινεται να το στειλεις πισω θα κανει 2 μηνες να παρεις καινουργιο στην καλυτερη και ποιος φταει γιααυτο ο κινεζος οταν το εστειλε απο το εργοστασιο δεν ειδε οτι δεν λειτουργει?
-
Ο/H kostas2089 έγραψε:
Τωρα τι γινεται να το στειλεις πισω θα κανει 2 μηνες να παρεις καινουργιο στην καλυτερη και ποιος φταει γιααυτο ο κινεζος οταν το εστειλε απο το εργοστασιο δεν ειδε οτι δεν λειτουργει?
Δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση σου... Μάλλον θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω.... -
Ο/H kostas2089 έγραψε:
ο κινεζος οταν το εστειλε απο το εργοστασιο δεν ειδε οτι δεν λειτουργει?
-
Εγώ αγορασα το xiaomi redmi note 3 special edition με kate rom το οποίο είχε και καπέλο 15 ευρώ. Άρα θα έχω θεμα και εγώ με την θήκη που πήρα.επισης εμένα δεν δέχεται αναβάθμιση. Όταν ξεκινάει να την κάνει μπλοκάρει και απλά ανοιγοκλεινει προσπαθώντας να κάνει αναβάθμιση. Ευτυχώς έστρωσε μόνο με επανεκκίνηση αλλά χωρις να περαστει ή αναβάθμιση. Ακόμα από το κατάστημα που μιλήσα δεν μου έχουν απαντησει. Από όσο καταλαβαίνω τα πειράγματα των ρομ από τα μαγαζιά κάνουν κακό και χαλάνε την εικόνα της εταιρείας
-
@Valantisopaok αν είσαι σίγουρος ότι έχεις το Kate να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις σου. Εχουν παραδοθεί Kate με rom για το Kenzo και άνθρωποι παιδευτηκαν ΠΟΛΥ για να τις συνεφερουν.
Θα σου πρότεινα να μην δοκιμάσεις αναβαθμισεις στην συσκευή μέχρι τουλάχιστον να βγει πληθωρα απο rom. Γιατί τωρα υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ -
μου ήρθε με ευρωπαϊκό φορτιστής και το κουτί είναι πάνω από 15 εκ. Πράμα που από ότι λένε σε άλλα τοπικ σημαίνει πως είναι kate.ε επίσης το λέει και το aida64 από play store. Οι αναβάθμιση για την οποία μιλάω ήταν από το κινητό δλδ δεν πήγα να την βαλω εγώ εξωτερικά. Δεν έχω πειράξει κάτι ακόμα...και είμαι φουλ μπερδεμένος με όλο αυτό. Αν το ήξερα θα έπαιρνα ή το απλό note 3 pro ή άλλο της xiaomi
-
Τωρα ότι έγινε - έγινε. Απλά θα προσέξεις 2-3 πραγματάκια και θα είσαι μια χαρά. Μέχρι να εχουμε περισσότερα "εργαλεία" στα χέρια μας, για να το τακτοποιήσουμε μια και καλή ..
-
Διαπίστωσα με κάτι που είδα στο φόρουμ ότι είναι ξεκλείδωτο η συσκευή οπότε η αίτηση για ξεκλείδωμα είναι άκυρη?? Το θέμα αφού όπως λέτε είναι η ρομ πως θα γίνει να την αλλάξουμε και να περάσουμε μια άλλη εφόσον από το updater δεν γίνεται?? Εμπρός καλοί μου xiaomites πήραμε κινητό και δεν έχουμε κινητό με ένα νόκια εποχής είμαστε και έχουμε το xiaomi να ξεκουραζεται.. Δώστε τα φώτα σας να τελειώσει το μαρτύριο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα