Ωραία θα δοκιμάσω αλλά τη βλέπω πολύ δύσκολη τη διαδικασία
xiaomi mi5 bug
-
-
Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίσεις και το περιβάλλον τις Miui...μην αχγονεσαι...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Διαβάζω πάντως ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία και κάτι για το WiFi λένε, δε ξέρω κατά πόσο ισχύουν αλλά είναι σημαντική η αυτονομία της μπαταρίας.
-
Καλησπέρα παιδια!
Το ενα και μοναδικο bug που εχω βρει στην -κατα τα αλλα αψογη- 6.7.21 ειναι το μενου "δακτυλικο αποτυπωμα".
Το σεταρα να ειναι ενεργο στο ξεκλειδωμα της συσκευης (με την επιλογη "μοτιβο" σαν εναλλακτικη) και τωρα αν επιχειρησω να μπω στο σχετικο μενου στις ρυθμισεις, η συσκευη "σκαει" (δηλαδη κολλαει, δε μπορει να ενεργοποιηθει το συγκεκριμενο μενου).
Δε θελω να του κανω επαναφορα, καθως το εστησα πληρως, ελπιζω να διορθωθει σε επομενη αναβαθμιση...
Γνωριζετε κατι για το θεμα? -
-
Σε αγγλικά δουλεύει κανονικά...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Έχει διορθωθεί. Στην 6.7.28 θα είναι εντάξει.
-
Ευχαριστω παιδια για τις αμεσες απαντησεις!
Αψογο και το νέο ότι στην επομενη θα εχει διορθωθεί! -
Καλησπέρα παιδιά!
Πρώτο ποστ αν και έχω διαβάσει αρκετά τις τελευταίες μέρες περί mi5.
Λοιπόν παρέλαβα και εγώ το mi5 μου με την unofficial 7.2.4.0.0 την οποία ακόμα φοράω μέχρι να δω τι θα κάνω...
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι ότι δεν δουλεύουν τα ξυπνητήρια μου...μεγάλο θέμα...αν δεν ξυπνήσει το σκυλί αργώ στη δουλειά..
Αρχικά είχα το ίδιο θέμα με τον original poster, δλδ δεν άνοιγε το τηλέφωνο και δεν άνοιγαν οι επαφές. Αυτό με μία σύντομη αναζήτηση στον γούγλη λύθηκε. Απλά έπρεπε να κάνω sign out από το mi account και ως δια μαγείας όλα διορθώθηκαν...εκτός τα ξυπνητήρια φυσικά...
Εν πάση περιπτώση δεν νιώθω και πολύ άνετα να φοράω unofficial έκδοση στο κινητό συν ότι η πιο must εφαρμογή για μένα είναι το ρολόι, επομένως με βλέπω να flashάρω την official κινεζοαγγλική.
Εκεί τι να περιμένω? Από ότι καταλαβαίνω δεν θα έχει play store και θα έχει κινεζιές bloatware?
Επίσης στις χώρες είναι διαθέσιμη η Ελλάδα? Στην 7.2.4.0.0. έχει μόνο την Κίνα...
Με τρομάζει λίγο η όλη διαδικασία μήπως πάει κάτι στραβά..κανείς που να είχε ίδια unofficial έκδοση και να αντιμετώπισε προβλήματα? Και αν ναι λίγο πιο συγκεκριμένα?
Ευχαριστώ εκ των προταίρων! -
φιλε επειδή και γω την είχα βάλει για λίγες μέρες σου λέω να μη τη βαλεις, θα σου λείψουν πολά πράγματα. Πέρνα την ελληνική καλύτερα είναι πολύ καλή.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0