[GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Στο browser το space λειτουργεί κανονικά σε σας; Μήπως είναι κάποιο θέμα ρύθμισης; Στο UC browser που χρησιμοποιώ δεν παρουσιάζεται αλλά μόνο στο μαμά.
-
Ο/H Budda έγραψε:
Μια ερωτηση ετρεξα το cpu-z και ειδα να γραφει root--yes ,απο οταν πηγαμε στο .8 δεν εχω τρεξει SU ,ειναι οκ αυτο ;
-
Παιδια λύθηκε το προβλημα με τον συγχρονισμο ως τωρα κανενα προβλημα μπραβο σας
-
-
-
Όλα άψογα... κανένα πρόβλημα πλέον!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
@NasDriver δηλ ειναι ροοτ αυτη η ρομ? εγω που δεν το θελω γινεται να την κανω Unroot η εχω καταλαβει λαθος;Xiaomi RN3 pro 32Gb
-
Ο/H astrah έγραψε:
@NasDriver δηλ ειναι ροοτ αυτη η ρομ? εγω που δεν το θελω γινεται να την κανω Unroot η εχω καταλαβει λαθος;
-
Έβαλα και εγώ την ρομ. Το μόνο που είδα προς το παρόν είναι ότι όταν πήγα να συνδεθώ στην εφαρμογή του PayPal μου έβγαλε ένα μήνυμα και με πέταξε σε ένα μενού που έλεγε περιβάλλον πληρωμών.
Εκεί έλεγε πως πρεπε να αντικαταστησω κάποιες εφαρμογές γιατί δεν ήταν αυθεντικές.
Φυσικά και δεν έκανα τίποτα. Βγήκα και μόλις ξαναμπηκα δεν μου το ξαναεβγαλε.
Τι είναι αυτό και που υπάρχει αυτή η εφαρμογή ώστε να το βρω; στις ρυθμίσεις είναι; που; -
Ποιον τρόπο περάσματος προτείνετε(τον πρώτο μεσv ρομ ή μεσω twrp) έλεγα να μην ξεκινήσω πάλι στήσιμο απο την αρχή ....Aλλα εαν πρέπει να το κάνω...
edit: ολα καλα την περασα με wrp με factory reset και έκανα επαναφορά απο buckup που είχα πάρει πριν απο την εφαρμογή της xiaomi... ολα καλά, ρυθμίσεις και εφαρμογές όλες περάστηκαν αυτόματα πισω εκτός απο το viber ίσως γιατί που θέλει ενεργοποίηση!Xiaomi RN3 pro 32Gb
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα