Μεχρι να μας πει καποιος τι πρεπει να κανουμε ας μας ψαχνουνΟ/H ikleos έγραψε:
Συμφωνώ... Αλλα θα σου στελνουν και δεν θα τα πιάνεις.... Αρα καθε λιγο πρεπει να τα ανοίγεις εσυ![]()
Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk

Ας παρουν τηλεφωνο χαχαχαχα
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜεχρι να μας πει καποιος τι πρεπει να κανουμε ας μας ψαχνουνΟ/H ikleos έγραψε:
Συμφωνώ... Αλλα θα σου στελνουν και δεν θα τα πιάνεις.... Αρα καθε λιγο πρεπει να τα ανοίγεις εσυ![]()
Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk

Ο/H kostasvi έγραψε:
Λοιπόν...
1. Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε από την έναρξη τα διάφορα (Viber, Whats App, Facebook κλπ).
2. Απενεργοποίηση του SuperSU (απαραίτητο)
3. Έλεγχος στην μπαταρία-τροφοδοσία-χρήση μπαταρίας-εφαρμογές αν εμφανίζεται η εφαρμογή "shell". Αν ΟΧΙ κανένα πρόβλημα. Αν ΝΑΙ search στο forum για το πώς το σκοτώνουμε.....
4. Υπομονή για 2-3 πλήρεις φορτίσεις.
Εμένα από το πρωί (07:00) που το έβγαλα από το φορτιστή με ανοιχτό WiFi-BT-Δεδομένα και αυτόματη έναρξη σε Viber-FB-Messanger, έχοντας λάβει και διαβάσει 24 e-mails (με αρκετά αρχεία download), περίπου 1 ώρα ομιλία και σε χώρο με εξαιρετικά ασθενές σήμα έχω τώρα (15:08) 89% μπαταρία.!!!![]()
Σ'ωραιος και ευχαριστουμε.Πρεπει να κανουν αυτοματη εναρξη αυτες οι εφαρμογες?Ρωταω γιατι εκανα πριν λιγο δοκιμες και μεσα απο τα δικαιωματα εδωσα να εχει δικαιωμα για pop up παραθυρα οποτε οταν ανοιξω την εφαρμογη απο εκει και περα θα ξεκινησει να με ενημερωνει.Μην τρεχει στο παρασκηνιοΟ/H kostasvi έγραψε:
Λοιπόν...
1. Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε από την έναρξη τα διάφορα (Viber, Whats App, Facebook κλπ).
2. Απενεργοποίηση του SuperSU (απαραίτητο)
3. Έλεγχος στην μπαταρία-τροφοδοσία-χρήση μπαταρίας-εφαρμογές αν εμφανίζεται η εφαρμογή "shell". Αν ΟΧΙ κανένα πρόβλημα. Αν ΝΑΙ search στο forum για το πώς το σκοτώνουμε.....![]()
4. Υπομονή για 2-3 πλήρεις φορτίσεις.
Εμένα από το πρωί (07:00) που το έβγαλα από το φορτιστή με ανοιχτό WiFi-BT-Δεδομένα και αυτόματη έναρξη σε Viber-FB-Messanger, έχοντας λάβει και διαβάσει 24 e-mails (με αρκετά αρχεία download), περίπου 1 ώρα ομιλία και σε χώρο με εξαιρετικά ασθενές σήμα έχω τώρα (15:08) 89% μπαταρία.!!!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην thomas01 ().