Διαφήμιση

[GTV-6.6.30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 2/7 02:18)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • MIUI V8
  • Ο/H ikleos έγραψε:

Συμφωνώ... Αλλα θα σου στελνουν και δεν θα τα πιάνεις.... Αρα καθε λιγο πρεπει να τα ανοίγεις εσυ :)

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
    Μεχρι να μας πει καποιος τι πρεπει να κανουμε ας μας ψαχνουν :P
    Ας παρουν τηλεφωνο χαχαχαχα
  • Λοιπόν...
    1. Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε από την έναρξη τα διάφορα (Viber, Whats App, Facebook κλπ).
    2. Απενεργοποίηση του SuperSU (απαραίτητο)
    3. Έλεγχος στην μπαταρία-τροφοδοσία-χρήση μπαταρίας-εφαρμογές αν εμφανίζεται η εφαρμογή "shell". Αν ΟΧΙ κανένα πρόβλημα. Αν ΝΑΙ search στο forum για το πώς το σκοτώνουμε..... :)
    4. Υπομονή για 2-3 πλήρεις φορτίσεις.

Εμένα από το πρωί (07:00) που το έβγαλα από το φορτιστή με ανοιχτό WiFi-BT-Δεδομένα και αυτόματη έναρξη σε Viber-FB-Messanger, έχοντας λάβει και διαβάσει 24 e-mails (με αρκετά αρχεία download), περίπου 1 ώρα ομιλία και σε χώρο με εξαιρετικά ασθενές σήμα έχω τώρα (15:08) 89% μπαταρία.!!! :)
  • Ο/H kostasvi έγραψε:

Λοιπόν...
    1. Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε από την έναρξη τα διάφορα (Viber, Whats App, Facebook κλπ).
    3. Έλεγχος στην μπαταρία-τροφοδοσία-χρήση μπαταρίας-εφαρμογές αν εμφανίζεται η εφαρμογή "shell". Αν ΟΧΙ κανένα πρόβλημα. Αν ΝΑΙ search στο forum για το πώς το σκοτώνουμε..... :)

Εμένα από το πρωί (07:00) που το έβγαλα από το φορτιστή με ανοιχτό WiFi-BT-Δεδομένα και αυτόματη έναρξη σε Viber-FB-Messanger, έχοντας λάβει και διαβάσει 24 e-mails (με αρκετά αρχεία download), περίπου 1 ώρα ομιλία και σε χώρο με εξαιρετικά ασθενές σήμα έχω τώρα (15:08) 89% μπαταρία.!!! :)

Εμενα δεν έχει superuser... Ηταν rooted η ρομ.... Να ψαξω για το shell

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Ο/H kostasvi έγραψε:

Λοιπόν...

Σ'ωραιος και ευχαριστουμε.Πρεπει να κανουν αυτοματη εναρξη αυτες οι εφαρμογες?Ρωταω γιατι εκανα πριν λιγο δοκιμες και μεσα απο τα δικαιωματα εδωσα να εχει δικαιωμα για pop up παραθυρα οποτε οταν ανοιξω την εφαρμογη απο εκει και περα θα ξεκινησει να με ενημερωνει.Μην τρεχει στο παρασκηνιο
  • Ποια ROM έχεις βάλει - έχει TWRP Recovery η συσκευή σου ?
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • καλησπέρα και από μένα, σε σχέση με την προηγούμενη εκδοση η τελευταία είναι καλυτερη σε διαχείρηση μπαταριας."Οι μαγειρες τα καταφεραν βρήκαν τη σωστη αναλογια", ημουν σιγουρος φυσικά,μπραβο στα παιδία!
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα,θέλω βοήθεια σε ένα κουφό, σε RN2 από την πρώτη μετάβαση σε miui8 6.6.17 με factory reset είχα στην επιφάνεια εργασίας το εικονίδιο supersu, στα αρχεία το supersu.zip και έσβηνε την ρομ, οπώς μου είπαν κάποια παιδιά την ρομ την σβήνει το script, ok.... την επόμενη εβδομάδα περνάω μέσω TWRP την 6.6.23 το εικονίδιο supersu παραμένει στην επιφάνεια εργασίας, στα αρχεία το supersu.zip και σβήνει η ρομ από τα αρχεία, όλα καλά.... την επόμενη ρομ 6.6.30 την φλασάρω μέσω TWRP και όλα παραμένουν όπως τα περιέγραψα 2 φορές πιο πριν... τώρα το απόγευμα, επηρεασμένος από τα λεγόμενα του kostasvi, πως μου κόβει εμένα(lol) και κάνω τα εξής: wipe dalvik/cache, install rom 6.6.30 και ξανά wipe dalvik/cache όλα μέσω TWRP.... ανοίγει το τηλέφωνο και έκπληκτος βλέπω ότι το εικονίδιο supersu έχει κάνει φτερά από την επιφάνεια εργασίας, το supersu.zip παραμένει στα αρχεία, όπως επίσης παρέμεινε και η ρομ..... τώρα οι απορίες μου είναι τι έγινε και δεν σβηστηκε η ρομ από τα αρχεία?? δεν δούλεψε το script? η ρομ είναι root η όχι?? μπορεί κάποιος γιατρός να μου λύσει τις απορίες?
  • Παιδια απορω που λετε για την καταναλωση. Δεν ξερω τι ειναι το shell αλλα με wipes και εξοικονόμηση τοσες ορες βγαζει. Χρηση του κινητού κανονικη με gamimg με τηλέφωνο με internet.
    Images
    • Screenshot_2016-07-07-20-08-54-754_com.miui.securitycenter.png

79,97 kB, 1.080×1.920, viewed 111 times
  • Καλησπέρα,

σε RN2 απο 6.5.19 έκανα factory reset για την 6.6.30, δεν ρώτησε κάτι για su το twrp.

Έπρεπε να κάνω κάτι;

Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε και τώρα κάνω reboot to system.

μέχρι στιγμής και μετά απο restore απο το miaccount φαινεται οκ
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην thomas01 ().

• Διαφήμιση
  • MIUI 8 China Developer ROM 6.7.7 Full Changelog
    Highlights
    New - Saved and available Wi-Fi networks appear first in the list (07-05)
    New - After a permission is restricted, a clickable notification is sent to the user which can restore permissions (07-05)

System
    Fix - Interrupted Wi-Fi connection in some cases (07-07)

Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
    New - Animation for successful Wi-Fi connection (07-07)
    Optimization - Separeter sound and vibration permissions for notifications (07-07)
    Fix - An error whe tapping the white area of the Notification shade (07-07)
    Fix - Issues with notification shade in landscape mode (07-07)
    Fix - Couldn't enter Mi Home from lock screen with Second space on (07-07)

Home screen
    Optimization - Fixed sound effect for deleting apps (07-07)
    Fix - Wrong app was opened after long-pressing the app in Task manager (07-07)
    Fix - The button for switching modes didn't work in Task Manager in some cases (07-07)

Camera
    New - MIUI 8 camera (07-07) (Mi 5, Mi Max)

Settings
    New - Saved and available Wi-Fi networks appear first in the list (07-05)

Market
    Optimization - Start page loading speed (07-05)
    Fix - Issues with sharing apps to Weibo (07-05)

MI Wallet
    New - Card design by default (07-05)