[Ενημέρωση 24/7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
-
Ο/H michael έγραψε:
@nick μην κανεις οτι να ναι μεσα στο twrp γιατι θα εχεις προβλημα .
-
@nick επειδή έχουν παρατηρηθεί προβλήματα όταν παίρνεις backup με μία έκδοση twrp και προσπαθείς να κάνεις restore με άλλη έκδοση twrp καλό είναι πριν το restore να κάνεις install την έκδοση του twrp με την οποία είχες κρατήσει backup και μετά reboot σε recovery και μετά restore.
Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 -
Ο/H shinig έγραψε:
Ο/H tiger30 έγραψε:
Παιδια σε kenzo την εχει δοκιμασει κανεις?
Από xiaomi.eu έχει βγει γιαυτό ρωταω, το βράδυ θα την κάνω εγκατάσταση να δω τι λέει. -
Ο/H chrdes έγραψε:
@nick επειδή έχουν παρατηρηθεί προβλήματα όταν παίρνεις backup με μία έκδοση twrp και προσπαθείς να κάνεις restore με άλλη έκδοση twrp καλό είναι πριν το restore να κάνεις install την έκδοση του twrp με την οποία είχες κρατήσει backup και μετά reboot σε recovery και μετά restore.
Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
Και με την ιδια εκδοση και στο μπακαπ βγάζει προβλημα η αργεί πολυ και μετα δεν κανει ριστορ
XIAOMI REDMI NOTE 3G -
Ο/H Gusgen έγραψε:
@marios648 εγώ επέστρεψα στην 7.3 με την ίδια πάντα διαδικασία. Έκανα μόνο WIPE Cache/Dalvik στο TWRP και την φλάσαρα.
Για το φίλο @dtsilog που αναφέρθηκε στην version TWRP. Ξαναπέρασα την TWRP βάσει του οδηγού αλλά τελικά είναι η ίδια με αυτή που είχα και πριν. TWRP 3.0.0.0 by Mic.
Tελικά κανείς άλλος δεν έχει περάσει την 7.5 σε Note Pro ?????
-
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες Stable-V7.5.1.0 ROM για τα RedMi Note 3 PRO (Kenzo) / Mi MAX (hydrogen) / Mi MAX PRO (hellium).
Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη των ROM βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
όλα τέλεια.. Μετά την v8 6.6.30 φουλ απογοητευμένος από την 8 ξαναγύρισα σε stable και 7 όπου δεν ξέρω για εσάς το περιβάλλον τής είναι πολύ καλύτερο... Προς το παρόν κανένα πρόβλημα.. Όλα δουλεύουν άψογα....εύχομαι την 8 να την βελτιώσουν όταν θα την βγάλουν σε stable.. Ως τότε αναμονή και δεν ξανά κάνω πειράματα με dev
-
Κι εγω πηγα πισω σε κινεζικη για το ΄λογο που εχω αναφερει....δεν ξερω γιατι δεν λειτουργει το magic focus στις αλλες...αν μπορειτε παιδια εχετε το υποψην σας ειναι κριμα με τοση δουλεια που κανετε και επειδη εγω χρησιμοποιω αρκετα την καμερα ειναι χαρακτηριστικο που δεν θελω να λειπει....συνεχιστε την καλη δουλεια!!!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα