[Ενημέρωση 24/7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Να φανταστώ αυτό το πρόβλημα που ανέφερα με τα sms δεν το έχει κανείς;
-
-
Παιδιά το note 3 pro πως τα πάει με τη συγκεκριμένη; Στο ΜΙ4 με την 7.5 είχα πολύ συχνά restart και κάκιστη μπαταρία.
Τώρα που πήρα το note και είμαι με τη MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) μέχρι να έρθει το unlock βλέπω οτι δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό και η μπαταρία (οκ και 1000mah παραπάνω) είναι ΤΕΡΑΣ. Έχει λίγο παραπάνω ram δεσμευμένη ~50% απο 38% που έβλεπα στο ΜΙ4, αλλα μέχρι εκεί.
Αξίζει να ξεκλειδώσω για την ελληνική 7.5 η να περιμένω καλύτερα κάποια επόμενη/ή ίσως και προηγούμενη. -
Νεκροι και σημερα οι 2 πυρηνες...Xiaomi Redmi Note 8T
-
Ο/H klainmaingr έγραψε:
Παιδιά το note 3 pro πως τα πάει με τη συγκεκριμένη; Στο ΜΙ4 με την 7.5 είχα πολύ συχνά restart και κάκιστη μπαταρία.
Τώρα που πήρα το note και είμαι με τη MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL) μέχρι να έρθει το unlock βλέπω οτι δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό και η μπαταρία (οκ και 1000mah παραπάνω) είναι ΤΕΡΑΣ. Έχει λίγο παραπάνω ram δεσμευμένη ~50% απο 38% που έβλεπα στο ΜΙ4, αλλα μέχρι εκεί.
Αξίζει να ξεκλειδώσω για την ελληνική 7.5 η να περιμένω καλύτερα κάποια επόμενη/ή ίσως και προηγούμενη.
@papaflessas -
Ο/H ntel0s έγραψε:
Νεκροι και σημερα οι 2 πυρηνες...
-
Ο/H Boubikos έγραψε:
Να φανταστώ αυτό το πρόβλημα που ανέφερα με τα sms δεν το έχει κανείς;
-
Ο/H caeser έγραψε:
-
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Και σε dev Miui 8 τα ιδια @tsamige . Την φοραειβφιλος και δεν δουλευουν οι 2 πυρηνες.
Καμια γνωμη απο τους ειδικους εδω εχουμε για τα reboot κτλ τον MI4 η κατι νεοτερο? -
Ο/H tsamige έγραψε:
Κανει εξαιρέσεις γιατι εμεις φοραμε MIUI 7 stable και εσυ Ελληνική Developer GTV MIUI V8...
(εάν ΟΝΤΩΣ είναι αυτός ο λόγος)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα