Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max PRO 64GB
- Οδηγός
- Mi-MAX PRO
-
-
-
Παιδια βοηθεια ακολουθησα τον οδηγο κατα γραμμα αλλα το miflash σταματησε το φλασαρισμα στα 58 δευτερ. λεγοντας οτι ο διαθεσιμος αποθηκευτικος χωρος δεν επαρκει για να εκτελεστει η εντολη (0χ80070008) max buffer sector is 256) το κινητο εχει κολλησει με το σημα της χιαομι αναμενο
-
Ο/H paulpgk έγραψε:
το κινητο εχει κολλησει με το σημα της χιαομι αναμενο
Το χεις ξεκλειδώσει? -
ευτυχως ακολουθησα τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader και περασα την glοbal stable μια χαρα. Οχι εχω κλειδωμενο bootloader. εχω ομως μια απορια. η νεα ρομ εκατσε πανω στην παλια? γιατι μετα απο την επανεκκινηση ειχε ολες τις ρυθμισεις που ειχα με την unofficial rom. θελω να πω ειμαι ενταξει τωρα η θα εχω θεματα της unofficial?
-
Καλησπέρα, Προσπάθησα να φλασάρω την παρακάτω καινούργια συσκευή που είναι locked ο bootloader και πήρα σφάλμα
error failed remote critical partition flashing is not allowed
Ήθελα να βάλω την κινέζικη develloper (helium_images_6.7.7_20160629.0000.25_6.0_cn_04a5981fda)για να ξεκλειδώσω
Κάποια κατεύθυνση αν μπορείτε.
-
-
Δώσε μου παρακαλώ έναν οδηγό αν υπάρχει για να ξεκινήσω
-
-
Όλα καλά, ευχαριστώ! Ουσιαστικά στην ίδια διαδικασία αντί να πάω από fastboot πήγα με κλειστό τηλέφωνο και κρατημένα vol up+down
-
@efkolo δοκίμασες να ξεκλειδώσεις με αυτή τη rom που έχεις? Τα redmi pro για κάποιο λόγο ξεκλειδώνουν και με unofficial romWinners find a way, losers find an excuse
-
Όχι δεν το σκέφτηκα καν. Και τώρα πια είναι αργά. Είμαι ήδη με την Κινέζικη Dev
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0