Βεβαίως, βάλε μια φωτογραφία από το About του τηλεφώνου να δούμε ποια ακριβώς rom έχεις για να δούμε που θα σε στείλουμε!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H lallasgr έγραψε:
Βεβαίως, βάλε μια φωτογραφία από το About του τηλεφώνου να δούμε ποια ακριβώς rom έχεις για να δούμε που θα σε στείλουμε!
κινέζικη developer κατέβασα helium_images_6.12.8_20161208.0000.00_6.0_cn_56dee847e2.tgz και είμαι έτοιμος να φλασάρω κινέζικη αν και δεν έχει έρθει η άδεια για ξεκλείδωμα.Ο/H lallasgr έγραψε:
Λοιπόν ξεκινάω με το να σε ενημερώσω ότι έχεις Unofficial rom. Οπότε ξεκινάς με τον παρακάτω οδηγό που έχει όλα τα βήματα που ενδεχομένως χρειαστείς! Σταματάς όπου θες και φτάνεις όσο μακριά θες! Τι εννοώ. Μπορείς να τα κάνεις όλα και να φτάσεις μέχρι και να βάλεις την Ελληνική ρομ ή να επιλέξεις να μείνεις με official και να σταματήσεις νωρίτερα! Αλλαγή πάντως πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε. Μην σε πανικοβάλλουν όλα αυτά που θα δεις. Πάρτο ένα ένα βήμα και ότι απορία έχεις ρώτα στο αντίστοιχο νήμα!![]()
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
Καλημέρα, η ρομ που έχει το κινητό αυτή τη στιγμή είναι unofficial και καλό θα ήταν να την άλλαζες!! Τώρα όσο αναφορά την Ελληνική ρομ μόνο αν την δοκιμάσεις εσύ θα μπορείς να δεις τις διαφορές...Ότι και να σου πούμε εμείς εξαρτάται τι χρήστης είσαι και αν όντως δεις διαφορές η όχι. Σε γενικές γραμμές όλοι λένε ότι είναι πιο ελαφριά και τρέχει πιο smooth σε όλα τα κινητά!Ο/H magaiver85 έγραψε:
Γεια σας παιδια, εχω το Mi Max 3/64 . Φοραει την MIUI Global Stable 8.0.3.0.0(MBDMIDG). Ειναι Unofficial η ROM? Παντως παιζει καλα, βεβαια στο Antutu θα περιμενα καλυτερα νουμερα απο τα 79,000 που βγαζει αυτη την στιγμη ( βεβαια μονο στα νουμερα), καθως το κινητο παει ρολοι, κινεζια μηδεν.
Δεν μπορω να καταλαβω τι καλυτερο ή κατι εξτρα θα μου προσεφερε η Ελληνικη ROM. Λυστε μου αυτη την απορια, γιατι ειμαι σε σταδιο "διαβασματος" πριν αρχησω το χειρουργιο.. θενξ!
η αληθεια ειναι οτι ολα τρεχουν γρηγορα-ακαριαία. Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν ποιανω 4G σε κανενα απο τα 2 σλοτ του κινητου ( ειναι ενεργοποιημενς οι σιμ σε 4G υπηρεσιες), αν και εχει LTE επιλογη στις ρυθμισεις παιζει να ειναι απο το λογισμικο. Δεν αντιμετοπιζω κανενα αλλο προβλημα ή λαγκ. Μπαταρια κλασσικα 2-2μιση μερες σε μετρια χρηση, σε φουλ χρηση 1μιση μερα. θα το σκεφτω πριν την αλλαγη σε Ελληνικη.Ο/H lallasgr έγραψε:
Καλημέρα, η ρομ που έχει το κινητό αυτή τη στιγμή είναι unofficial και καλό θα ήταν να την άλλαζες!! Τώρα όσο αναφορά την Ελληνική ρομ μόνο αν την δοκιμάσεις εσύ θα μπορείς να δεις τις διαφορές...Ότι και να σου πούμε εμείς εξαρτάται τι χρήστης είσαι και αν όντως δεις διαφορές η όχι. Σε γενικές γραμμές όλοι λένε ότι είναι πιο ελαφριά και τρέχει πιο smooth σε όλα τα κινητά!Ο/H magaiver85 έγραψε:
Γεια σας παιδια, εχω το Mi Max 3/64 . Φοραει την MIUI Global Stable 8.0.3.0.0(MBDMIDG). Ειναι Unofficial η ROM? Παντως παιζει καλα, βεβαια στο Antutu θα περιμενα καλυτερα νουμερα απο τα 79,000 που βγαζει αυτη την στιγμη ( βεβαια μονο στα νουμερα), καθως το κινητο παει ρολοι, κινεζια μηδεν.
Δεν μπορω να καταλαβω τι καλυτερο ή κατι εξτρα θα μου προσεφερε η Ελληνικη ROM. Λυστε μου αυτη την απορια, γιατι ειμαι σε σταδιο "διαβασματος" πριν αρχησω το χειρουργιο.. θενξ!
Ναι το καταλαβαίνω αυτό που λες!! Ρίξε και ένα διάβασμα εδώ για το ιστορικό κυρίως και από κει και πέρα επιλέγεις μόνος σου!! Απλά να είσαι ενήμερος!Ο/H magaiver85 έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι ολα τρεχουν γρηγορα-ακαριαία. Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν ποιανω 4G σε κανενα απο τα 2 σλοτ του κινητου ( ειναι ενεργοποιημενς οι σιμ σε 4G υπηρεσιες), αν και εχει LTE επιλογη στις ρυθμισεις παιζει να ειναι απο το λογισμικο. Δεν αντιμετοπιζω κανενα αλλο προβλημα ή λαγκ. Μπαταρια κλασσικα 2-2μιση μερες σε μετρια χρηση, σε φουλ χρηση 1μιση μερα. θα το σκεφτω πριν την αλλαγη σε Ελληνικη.