Ναι το 64 οταν μπει πρωτη φορα στο TWRP ζηταει κωδικο και internal storage (0MB)
Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-MAX PRO
-
-
Σαν λύση βρήκα το παρακάτω για προσπάθησε να τα κάνεις:
Hit cancel at the password screen, then go into Wipe and then do a factory reset by swiping. Then go back into Wipe and press the 'Format data' button. You have to type 'Yes', and it will take a few seconds. After that everything should work normally.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Hit cancel at the password screen, then go into Wipe and then do a factory reset by swiping. Then go back into Wipe and press the 'Format data' button. You have to type 'Yes', and it will take a few seconds. After that everything should work normally.
-
-
Πας advanced->sideload αφού φορτώσει ανοιγεις cmd παράθυρο. Βάζεις την ρομ στον ίδιο φάκελο με το adb και ονομασε την update.zip για ευκολία
Και μετά από cmd πας στον φάκελο adb και γράφεις
Adb.exe sideload update.zip
Περιμενεις να φορτώσει. Στο 46% θα πετάξει ερρορ στο cmd αλλά θα συνεχίσει μιά χαρά στο κινητό
Οπότε υπομονή και θα μπει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπον η ρομ περασε με sideload αλλα εκανα update το adb απο εδω [TOOL] [WINDOWS] ADB, Fastboot and Drivers -⦠| Android Development and Hacking .Ευχαριστω και αλλη μια φορα
.
-
Καλησπέρα παιδιά,
Πολλά συγχαρητήρια καταρχήν για το community! Η δουλειά είναι απίστευτη και σε ποιότητα άμεσα συγκρίσιμη με τους XDAs. Μπράβο παιδιά!
Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Όντως στο MiMax Pro όταν βάζεις το recovery (by mic), μετά ζητάει password. Επομένως πρέπει να μπεις με cancel,να κάνεις wipe, να κάνεις format και προφανώς αφού δεν υπάρχει πλέον η ROM, εγώ την πέρασα με sideload χωρίς κανένα πρόβλημα από ότι βλέπω. -
Καλησπέρα σε όλους!
Εχω στα χέρια μου ένα mi max 64gb που προορίζεται για ένα φίλο. Το τηλέφωνο αυτή την στιγμή έχει την official stable rom και προσπαθώ να περάσω developer για να ξεκλειδώσω και να περάσω την ελληνική. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ κατεβάζω την ρομ και παω στον updater, όταν επιλέξω το αρχείο της ρομ μου βγάζει couldnot verify update package. Τι κάνω λάθος; -
-
Ορίστε! Ελπίζω να ανέβηκε σωστά
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0