Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-MAX PRO
-
-
Helium. Στην υπογραφή σου δε μπορώ να βρω οδηγίες πως να περάσω official dev rom για να ξεκλειδώσω το bootloader. Να δοκιμάσω να το ξεκλειδώσω με αυτή τη rom που έχει τώρα?Winners find a way, losers find an excuse
-
Ο/H chief έγραψε:
Στην υπογραφή σου δε μπορώ να βρω οδηγίες
και αυτός τι είναι;
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick Xiaomi Mi Max PRO 64GB
Ο/H chief έγραψε:
Να δοκιμάσω
-
Ξεκίνησα να ακολουθώ τις οδηγίες για να εγκαταστήσω μια ελληνική rom σε ένα helium αλλά το TWRP recovery που πάω να κατεβάσω από τη πρώτη σελίδα του θέματος μου λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει. Μπορώ να το βρω από κάπου αλλού?Winners find a way, losers find an excuse
-
Ο/H chief έγραψε:
Μπορώ να το βρω από κάπου αλλού?
-
Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Geowrc. Μου έβγαζε 0mb internal storage, πάτησα reboot και τώρα έχει κολλήσει εδώ και 20' και γράφει mi.com. Ούτε κλείνει ούτε τίποτα. Μόνο σε fastboot μπορώ να το βάλωWinners find a way, losers find an excuse
-
-
Είμαι λίγο άσχετος γι αυτό τρώω κόλλημα. Τώρα δεν είναι 0mb αλλά δε βρίσκω το αρχείο που είχα βάλει στην internal storage. Υπάρχει περίπτωση να έχει σβηστεί? Αν και ακολούθησα κατα γράμμα τις οδηγίες για factory resetWinners find a way, losers find an excuse
-
-
Είμαι σε twrp αλλά νομίζω δεν το βλέπει
Να ακολουθήσω τις οδηγίες για sideload ή υπάρχει πιο εύκολος τρόπος?Winners find a way, losers find an excuse -
-
Πάλι το nexus βλέπειWinners find a way, losers find an excuse
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0