Θα συμβουλευω την παριμοια "η περιεργεια σκότωσε την γατα :D" και δεν θα το πειραξω.. Εκτός εαν βγει το android 8 oreo STABLE τότε βλεπουμε Και εάν είναι οπως τα λεω..
Καλησπερα παιδια. Εχω ενα προβλημα καθως περνουσα την 6.12.22 εσβησε η οθονη στην ωρα της εγκαταστασης δηλαδη στο twrp. Παρολα αυτα η ρομ μπηκε αλλα οταν μπαινω στο twrp δε δουλευει η αφη της οθονης. Επισης το κινητο δεν σβηνει. Δηλαδη ενω παταω να σβηση απλα κανει reboot χωρις ομως να μου ζηταει το pin της sim. Πηγα να βαλω μετα τη ποιο προσφατη ρομ απο την αναβαθμηση αλλα μπαινει στο twrp και δε δουλευει η αφη, οποτε δε μπορω να βαλω τη ποιο προσφατη ρομ. Τι να κανω; Ευχαριστω
@Black Jim Καρντάση αν έχεις καλώδιο OTG σύνδεσε το με το κινητό και με το ποντίκι του υπολογιστή σου κάνε την δουλειά σοΤ
Πηρα otg αλλα και παλι τιποτα αναβει το ποντικι αλλα τιποτα. Το otg λειτουργει κανονικα γιατι εβαλα ενα φλασακι και ολα οκ αλλα το κερσορα δε το δειχνει ουτε στο twrp ουτε στο android. Τι να κανω;
ολα οκ απλα επρεπε να να flashαρω μια ρομ με το miflash τωρα παω να περασω την ελληνικη και τελος. ευχαριστω πολυ τον @derveni για τη βοηθεια του.
=============== Μαρ 2nd 2017, 11:39pm ===============
τελικα εχω και αλλο προβλημα ενω εβαλα μια fastboot rom για διορθωσω καποια προβληματα που ειχα (Εχω ενα προβλημα καθως περνουσα την 6.12.22 εσβησε η οθονη στην ωρα της εγκαταστασης δηλαδη στο twrp. Παρολα αυτα η ρομ μπηκε αλλα οταν μπαινω στο twrp δε δουλευει η αφη της οθονης. Επισης το κινητο δεν σβηνει. Δηλαδη ενω παταω να σβηση απλα κανει reboot χωρις ομως να μου ζηταει το pin της sim. Πηγα να βαλω μετα τη ποιο προσφατη ρομ απο την αναβαθμηση αλλα μπαινει στο twrp και δε δουλευει η αφη, οποτε δε μπορω να βαλω τη ποιο προσφατη ρομ.) και τελικα τα καταφερα, τωρα πηγα να βαλω την ελληνικη ρομ αλλα στο βημα που μπαινω στο twrp δε μου δουλευει η αφη και επισης ζηταει κωδικο, ακομα αν κανω reboot το twrp εχει σβηστει και υπαρχει το stock recovery. τι να κανω;
Μήπως κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος είχε βγάλει πολλαπλά κόκκινα μυνήματα? Εκτός του κωδικού! Αν ναι τότε χρειάζεσαι Format /data και εγκατάσταση εκ νέου την rom και θα είσαι μια χαρα...