Δοκίμασα και εγώ να κάνω τα βήματα του αρχικού guide, αλλά μου βγάζει error στα wipe και δεν μπορεί να κάνει mount το data partition.
Πρωτού δοκιμάσω τα βήματα του @mirotis έχω 2 απορίες ?
Ο/H @mirotis έγραψε:
1. Φλασαρεις αυτο το TWRP... Yandex.Disk
2. Κλεινεις το κινητο και το ανοιγεις σε recovery
3. Wipe τα παντα... δηλαδη κανεις πρωτα Factory Reset, μετα Data (πατας yes για να προχωρησει η διαγραφη και τελος κανεις απο το advanced wipe delete system, κλπ)
4. Κανεις reboot σε recovery
5. Συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη και περνας την rom που εχεις κατεβασει στον υπολογιστη με καλωδιο στο κινητο
6. Κανεις Flash την Rom
7. Προαιρετικα wipe dalvik
8. Reboot System
9. Περιμενεις 15 λεπτα να φορτωσει
Στο βήμα 3 ... "τελος κανεις απο το advanced wipe delete system" ... δηλ να επιλέξω να τα κάνω όλα wipe ?
Στο βήμα 5 : Πως θα δω τον υπολογιστή απο το TWRP ?
Τέλος .. υπάρχει περίπτωση να σβήσω imei με αυτή την διαδικασία ?
φιλε αν δε σου βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο θα πας εκεί που λέει wipe και τέρμα κάτω δεξιά γράφει format data θα το κάνεις και θα δει το mount. Μετά από αυτό μπορείς να κάνεις τον οδηγό στη πρώτη σελίδα
Παιδια καλησπέρα, εγω δεν εχω καταφερει να προχωρησω εχοντας δοκιμασει ολες τις πιθανες εκδοσεις twrp απο 3 και μετα. Το προβληαμ ειναι οτι η οθονη του twrp δεν αποκρίνεται. δεν μπορω να κανω swipe να προχωρησω. καμια ιδεα?
όλα καλα κι ωραια αλλα το προβληαμ ειναι οτι εχω δοκιμασει διαφορα twrp και σε καποια κολλαει στην οθονη που απλα λεει την εκδοση του twrp και σε αλλα μολις μπει στην αρχικη ειναι σαν παγωμενο.. οπου κ να πατησω δεν προχωραει σαν να μη διαβαζει το touch...
ΟΚ...διαφορετικά θα αποκτήσεις ένα ωραίο παιχνιδάκι για παιδιά
Αν μπορείς ανέβασε μία φώτο (από άλλο κινητό) με το πάγωμα που κάνει...έχω την εντύπωση ότι κάτω-κάτω πρέπει να να σου γράφει swipe to unlock, η οθόνη του TWRP κλειδώνει μετά από κάποια δεύτερα, και θέλει πολυυυυυυυυύ σιγά να σύρεις δεξιά για να ξεκλειδώσει και να ενεργοποιηθεί ξανά