όλα καλα κι ωραια αλλα το προβληαμ ειναι οτι εχω δοκιμασει διαφορα twrp και σε καποια κολλαει στην οθονη που απλα λεει την εκδοση του twrp και σε αλλα μολις μπει στην αρχικη ειναι σαν παγωμενο.. οπου κ να πατησω δεν προχωραει σαν να μη διαβαζει το touch...
Νέος ιδιοκτητης του ΜΙ5 με ακριβωσ το ιδιο πρόβλημα δλδ η οθονη του TWRP είναι παγωμενη, δεν ανταποκρίνεται σε τπτ και με τπτ.
όταν εψαξα εάν είναι κλειδωμενο η όχι στην εντολή
C:\adb>fastboot oem device-info
έβγαλε "Device unlocked: false"
ειχα ζητησει κωδικούς και έκανα την διαδικασία ξεκλειδώματος , αφου κολλούσε συνεχεια στο 50% μετα από καποιες προσπάθεις προχώρησε και τωρα λεει "Device unlocked: true" οπότε θεωρω ότι η διαδικασια ξεκλειδώματος έχει γινει κανονικα.
επισυναπτω μια φωτογραφία από την επιλογή "Σχετικά με το τηλ"
και να επισημανω ότι το τηλ ήρθε με την "Miui εκδοση 8 global 6.8.25 beta"
επειδή βλέπω ότι και καποιοι αλλοι αντιμετωπίζουν το ιδιο πρόβλημα μήπως υπάρχει καποια εξελιξη στο πρόβλημα αυτό?
και εγω εχω την global beta miui8 6.9.29 και twrp recovery 3.0.2.0 (δουλεύει μια χωρά) εμένα στο 3.0.2.1 δεν ανταποκρίνεται η οθόνη.ισως να ξαναδοκιμασεις να το περάσεις;
με το miflash περασα την "gemini_global_images_6.9.29_20160805.0000.29_6.0_global" και ξανα εκανα την διαδικασια από την αρχη ΟΜΩΣ στο TWRP δεν παίζει καμια λειτουργία!!!
καμια άλλη ιδεα - προταση???
με το miflash περασα την "gemini_global_images_6.9.29_20160805.0000.29_6.0_global" και ξανα εκανα την διαδικασια από την αρχη ΟΜΩΣ στο TWRP δεν παίζει καμια λειτουργία!!!
Θα περασεις αυτο το twrp Twrp2 ή αυτο Twrp ενα απο τα δυο θα σου δουλεψει το touch screen.Και πες μας ποιο λειτουργει στο δικο σου που εχει οθονη LGD