Παρέλεβα και γω χθες το MI5 και εχω μερικές ερωτησουλες :
1) Απο τι ειδα εχει την Stable 8.1.3.0 (MAACND). Απο τι κατάλαβα αυτη ειναι ειναι official κινεζικη εκδοση σωστα?
Που σημαινει οτι δεν χρειαζεται να ξαναπερασω την official?
2)Εχω κάνει αίτηση για unlock του bootloader και περιμενω, μετα θα ακολουθησω τα βηματα του οδηγου στην 1η σελίδα ή χρειαζεται κατι αλλο λογω της εκδοσης MUI 8.1?
3)Επίσης σε καποιον οδηγο εδω διαβασα οτι στο MI5 δεν χρειαζεται να περασω developer rom για να κανω install την ελληνικη rom, ισχυει?
4)Ποια rom πρότεινετε να περασω στο κινητό?
Έχω φτάσει στο παρακάτω σημείο και το πρόβλημα τώρα είναι πραγματικά κουλό!!! Εκεί που στα βήματα λέει "Στην αρχική οθόνη του TWRP σέρνουμε τα βελάκια δεξιά εκεί που γράφει "Swipe to Allow Modifications"
Ε...δεν ανταποκρίνεται η οθόνη στην αφή!!!!
Τί δεν έκανα πάλι??? @demakhs αν φάω report από @derveni πες ένα καλό λόγο για εμένα...
Χθες ξεκλείδωσα κι εγώ bootloader και μόλις μπαίνω σε TWRP δεν αποκρίνεται τπτ κολλάει στο swipe to unlock. Είναι νεκρό το touch. Όπως αναφέρει και πιο πάνω ο @Atom
Έχω κ εγώ unofficial δηλαδή ;; miui 8 global_ 6.11.10l beta φοραω τώρα.
Αν περάσω την ελληνική με nougat που έχει διαφορετικό recovery θα πιάσει ή όχι;
Λοιπόν, εμένα λειτούργησε με αυτή την έκδοση Download twrp-3.0.2-2-gemini.img. σχεδόν χοροπηδούσα από τη χαρά μου μόλις είδα την οθόνη να αποκρίνεται...θαύμα !!! θαύμα Τώρα περιμένω να μου ανοίξει΄. Κυρίες μου..κύριοι..είστε πολλά επίπεδα πάνω!
@demakhs αν φάω report από @derveni πες ένα καλό λόγο για εμένα...
@Atom Λοιπόν για να μπούνε τα πράγματα σε μια σειρά γιατί πολύ φόρα πήρες, καταρχήν ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να με αναφέρεις ποιος έφαγε report πότε και γιατί ? @demakhs έχεις κάποια σχέση με αυτό γιατί σε μπλέκει @demakhs @MIUI_ART Να κάνεις τις απαραίτητες συστάσεις
ωχ ωχ... @derveni o demakhs ούτε για αστείο δεν έχει σχέση και πως θα μπορούσε άλλωστε μιας και είμαι στο forum μόλις πέντε μέρες...για report απλά σατιρίζω το σχεδόν spamming messaging που έχω κάνει πάνω στην ας πούμε αγωνία μου και το ζόρι μου (φαντάσου κάθομαι με τις ώρες προσπαθώντας να καταλάβω-μάθω ενώ έχω δύο πολύ καλές δισκοκήλες να μου χτυπάνε ότι νεύρα περνάνε από την σπονδυλική παρόλο το σχετικά μικρό της ηλικίας (30) ) όσο για το δικαίωμα που αναφέρεις δεν έχει υπάρξει κάτι απτό να αναφερθώ, πρόχειρα μου φάνηκες πιο συγκρατημένος στα post σου (σχετικά πάντα) και είπα να δοκιμάσω το σπάσιμο πάγου με τον κατάλληλο σεβασμό όμως πάντα,
οπότε εάν κάτι από αυτά σε προσέβαλε ειλικρινά συγνώμη και θα μου συνιστήσω τη δέουσα προσοχή...
Σε παρακαλώ όχι report...σε παρακαλώ...όχι report!!! ok..just kidding
@Atom Σε ποιόν έγινε report από εμένα και πότε, βλέπω επιμένεις ??, άκουσε φίλε να ξεκαθαρίσουμε κάτι, εγώ δεν μπήκα εδώ να αποκτήσω προσωπικότητα, την έχω στο χώρο εργασίας μου, θα παρακαλούσα επειδή είμαι μεγαλύτερος σου και ηλικιακά αλλά και σε βοήθεια που παρέχω στο forum σε σχέση με εσένα λίγο σεβασμό, είναι δείγμα πολιτισμού.
Αφήνουμε την δουλειά μας να απαντήσουμε σε οποιωνδήποτε φίλο της xiaomi χρειάζεται βοήθεια, να απαντάμε και σε << spam >> πάει πολύ.