H Ελληνική είναι custom rom τροποποιημένη στα μέτρα μας.
Έχει επιλογή root και twrp.
Επίσης κάποια παλιά και νέα καλούδια...
Βαλε την stable, θεωρείται πιο δοκιμασμένη..
καλησπερα συμφουριτεσ !!!!!! εχω το xiaomi mi5 και προσπαθω να φλασαρω aosp και βγαζει σφαλμα...ενω lineage rom περναω κανονικα...ξερετε τι μπορω να κανω???
καλησπερα συμφουριτεσ !!!!!! εχω το xiaomi mi5 και προσπαθω να φλασαρω aosp και βγαζει σφαλμα...ενω lineage rom περναω κανονικα...ξερετε τι μπορω να κανω???
Για αρχή, φτιάξε ένα νέο θέμα με την ερώτηση σου γιατί εδώ είναι off topic
Από εκεί που την κατεβάζεις οι οδηγίες τι λένε; θέλει συγκεκριμένο twrp?
You may think you can fly - but you better not try
Καλησπέρα έχω το mi5 και είχα βάλει την miui 8 global 7.5.23 beta , ξεκλείδωσα τον bootloader και προσπάθησα να κάνω τον οδηγό βήμα βήμα για να περάσω την ελληνική dev Άρωμα πέρασα το twrp αλλά για κάποιον λόγο δεν έβρισκα την ρομ , και έτσι ζήτησα την βοήθεια του @derveni περάσαμε πάλι την ρομ μέσα στην χώρο αποθήκευσης και η ρομ εγκαταστάθηκε με επιτυχία.Ευχυχώς Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια @derveni !
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά)
Καλησπέρα και απο εμένα. Παρέλαβα το mi5 με official global rom 8.2.2 . Θέλω να περάσω την ελληνική ρομ αλλά δεν μπορώ να Φλασάρω το recovery.img μου βγάζει μήνυμα στο cmd : do not load. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;; το κινητό μου είναι mi5 3/64 ....