Κανονικά με miflash και mipcsuite τους παίρνει... Στα ποιο καινούρια κινητά βέβαια θέλεια και το κάτι παραπάνω..
Εσύ προς το παρών δεν τους χρειάζεσαι όμως...
είμαι κάτοχος και εγώ ενός MI MAX εδώ και μερικές μέρες , προς το παρών δεν έχω κάποιο θέμα με την τηλ. συσκευή
αλλά ενώ στο merimobiles στα χαρακτηριστικά του τηλ. έλεγε Multilanguage’s είχε μόνο Αγγλικά και κινεζιές.
Επίσης το τηλ είναι φορτωμένο με κινέζικα προγράμματα και δεν έχει play store .
έχω διαβάσει όλες τις συζητήσεις και έχω κάποιες απορίες όπως π.χ.
α) ο εν λόγος οδηγός flashαρίσματος κάνει για το δικό μου τηλ. που είναι stable ή μόνο σε Developer Rom ?
επισυνάπτω screnshot του τηλ.
β) αν προχωρήσω την διαδικασία με MiFlash που μου φαίνεται πιο εύκολη θα παίξει ή θα πάρω το τηλ. στα χέρια ?
γ) οι drivers για το pc δεν έπαιζαν ότι και να δοκίμασα μέχρι που κατέβασα το PdaNetA4180 (win 7 pro 64 b cpu i3)
δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά από cmd είδα την συσκευή κανονικά όπως και από το device manager διορθώθηκε ο driver
είμαι ολίγον τι άσχετος και ελπίζω να μην σας κούρασα ,
όποιος γνωρίζει και μπορεί να αφιερώσει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του ας μου απάντηση ,
@tzaf o τρόπος για να βάλεις Ελληνική είναι ίδιος σε όλα τα τηλέφωνα.
Με με το miflash είναι σχετικά εύκολη η διαδικασία.
Βλέπεις αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader και φλασάρεις ανάλογα..
Σε edl υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να το πάρεις στα χέρια.. Το θέμα είναι για ποιο λόγο να το φλασάρεις με miflash.
Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση απο μέσα από το κινητό να δούμε αν είναι official η ρομ σου.
Drivers... Συνήθως το miflash κ το mipcsuite φτάνουν...