Από το κινητο, η πυλη είναι 192.168.31.1 , Δεν συνδέεται, δηλ, πανω αριστερα γραφω : 192.168.31.1 ,,,, πιο πανω γραφεται ,, συνδεσου στις ρυθμισεις ,, μηπως κανω καποιο λαθος; και κατεβασα την εφαρμογή για διαχειρηση του ρουτερ από τον υπολογιστη, αλλα μαλλον είναι για το μινι ρουτερ.
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
Με την εντολη (cmd) ipconfig/all ,,, δεν πρεπει να βλεπει το ρουτερ. Μια ερωτηση: Αν θελεται δωστε ένα λινκ, από το miwifi.com,,, δεν μπορω να το βρω.
-
speedport entry 2i σε bridge mode? - VDSL & ADSL Routers - Insomnia.gr ,,,, με οδηγιες από το λινκ, εκανα bridge mode. Ο υπολογιστης συνδέεται με το ρουτερ, ενσύρματα. και τα ασχημα: δεν μπορω να μπω στο μοντεμ με την εντολη 192.168.1.1,,,,,,, και όταν μπαινω στην 192.168.31.1 το password μου, δεν το δεχεται, ουτε εκει μπορω να μπω. Πιθανον να εκανα καποιο λαθος στις ρυθμισεις του μοντεμ. αυτά.>>>>>>>>>>> Τελικα εβαλα το σωστο password, και μπαινω στο 192.168.31.1 >>>>>>> Για αγνωστο λογο, Δεν μπορω να μπω στο μοντεμ, δηλ στο 192.168.1.1 ,,, καποια γνωμη;;
-
Το πρόγραμμα για τον υπολογιστή είναι μόνο για την διαχείριση του usb που έχεις συνδέσει στον ρούτερ. Με το κόλπο που λέω στο πρώτο μήνυμα είναι άχρηστο. Bridge δεν χρειαζόταν. Εγώ απλώς το σύνδεσα επάνω στο μόντεμ. Το μόντεμ έπρεπε να το βλέπεις. Ξαναδες τις ρυθμίσεις σου.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπέρα. Το αγόρασα και το έβαλα σαν repeater για να το δοκιμάσω και τώρα τελικά μάλλον θα το βάλω σαν router και θα πάρω άλλο repeater (αν έχετε να προτείνετε pls do).
Το "πρόβλημα" που έχω είναι ότι στην εφαρμογή όποτε μπαίνω μου ζητάει Reset Time Zone. Τι time zone έχετε βάλει;
Επίσης στις συνδεδεμένες συσκευές δείχνει συνέχεια 0 KB/s ενώ υπάρχει κίνηση.
Thanks!
ΥΓ: κανένα Αγγλικό firmware θα βγάλουν τελικά; στα άλλα router της xiaomi γενικά έχουν βγάλει; -
-
Ο/H acme έγραψε:
Καλησπέρα. Το αγόρασα και το έβαλα σαν repeater για να το δοκιμάσω και τώρα τελικά μάλλον θα το βάλω σαν router και θα πάρω άλλο repeater (αν έχετε να προτείνετε pls do).
Το "πρόβλημα" που έχω είναι ότι στην εφαρμογή όποτε μπαίνω μου ζητάει Reset Time Zone. Τι time zone έχετε βάλει;
Επίσης στις συνδεδεμένες συσκευές δείχνει συνέχεια 0 KB/s ενώ υπάρχει κίνηση.
Thanks!
ΥΓ: κανένα Αγγλικό firmware θα βγάλουν τελικά; στα άλλα router της xiaomi γενικά έχουν βγάλει;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ναι απλα δε μπορω να βρω σε ποια ζωνη ειμαστε σε cst. Οτι κ να βαλω οταν ανοιγω την εφαρμογη μου ζηταει να κανω edit το time zone.
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
speedport entry 2i σε bridge mode? - VDSL & ADSL Routers - Insomnia.gr ,,,, με οδηγιες από το λινκ, εκανα bridge mode. Ο υπολογιστης συνδέεται με το ρουτερ, ενσύρματα. και τα ασχημα: δεν μπορω να μπω στο μοντεμ με την εντολη 192.168.1.1,,,,,,, και όταν μπαινω στην 192.168.31.1 το password μου, δεν το δεχεται, ουτε εκει μπορω να μπω. Πιθανον να εκανα καποιο λαθος στις ρυθμισεις του μοντεμ. αυτά.>>>>>>>>>>> Τελικα εβαλα το σωστο password, και μπαινω στο 192.168.31.1 >>>>>>> Για αγνωστο λογο, Δεν μπορω να μπω στο μοντεμ, δηλ στο 192.168.1.1 ,,, καποια γνωμη;;
-
Μεταφέρω εδώ το μήνυμά μου, μιας και είστε όλοι καλά "πειραχτήρια''.
Δυστυχώς το δικό μου μάλλον απεβίωσε. Δεν ανάβει το led μπροστά και δεν το βλέπω καθόλου στα ασύρματα.
Εννοείτε ότι έκανα reset, αλλά τζίφος.
Το τροφοδοτικό δουλεύει, το έχω συνδεδεμένο με το μόντεμ μου, αλλά ούτε εκεί φαίνεται να υπάρχει κάτι συνδεδεμένο.
Υπάρχει τρόπος να περάσω firmware μέσω κάποιου usb stick;
Έχω κολλήσει άσχημα.
Μίλησα και με gearbest που το αγόρασα, αλλά εκείνοι μου δίνουν πίσω 10, ναι καλά διαβάσατε 10 δολάρια ως μερική επιστροφή χρημάτων ή να τους δώσω 20 δολάρια για έξοδα αποστολής...
Για να βλέπετε τι εγγύηση μας δίνουν οι Κινέζοι...
Τέλος πάντων, ας μην διευρύνω περισσότερο το θέμα μιας και αυτά είναι άσχετα με το πρόβλημα...
Ιδέες; -
Δηλαδή έχει καεί ο ρούτερ? Αν είναι έτσι, δεν φτιάχνει. Εάν δοκίμασες με άλλο τροφοδοτικό και δεν παίρνει μπρος, λυπάμαι αλλά πέτα το.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Τα πίσω λαμπάκια ανάβουν. Υποψιάζομαι όμως ότι η βλάβη είναι ανεπανόρθωτη...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0