Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
Ο/H akisk έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Οι κεραίες του router ξεβιδώνουν ή είναι fixed και δεν βγαίνουν καθόλου;
ευχαριστώ
Στάθης -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H akisk έγραψε:
Ποιά επιλογή εννοείς? [edit.. Ok κατάλαβα, όχι δεν βγάζει να επιλέξω Αγγλικά]
Δεν χρειάζεται να κατεβάσουμε από κάπου το αγγλικό upgrade για να το περάσουμε?
edit. Μόλις βρήκα αυτό (Xiaomi Router 3 English Firmware 2.10.25 - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum)
για δες το έσυ που ξέρεις καλύτερα.
Ο/H stazzy έγραψε:
Οι κεραίες του router ξεβιδώνουν ή είναι fixed και δεν βγαίνουν καθόλου;
ευχαριστώ
Στάθης
-
-
Ο/H alnikou έγραψε:
το βρήκα και εγώ αλλά πως το βάζω ?
Γίνε VIP!!!
Το μεγα λαθος της xiaomi ειναι οτι σε μερικές συσκευές κανει μισή δουλειά, όπως η έλλειψη nfc στα τηλεφωνα της ακόμα και σε κορυφαία μοντέλα κσι η ελλειψη lan 1000 στον συγκεκριμένο ρουτερ.
Εγώ στό σπίτι μου έχω δίκτυο ethernet 1000αρι με καλώδιο cat6.
Αν τώρα βάλω αυτόν τον ρουτερ και πάνω του ένα σκληρό δίσκο, για να έχω τα δεδομένα στο ethernet θα πρέπει να συνδεσω στον xiaomi καλωδιακά των 1000ρι router μου. Αλλά στην πόρτα του xiaomi που είναι 100αρα. Αρα όλο το ethetnet θα γίνει 100αρι. Τα λέω σωστα;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Το μεγα λαθος της xiaomi ειναι οτι σε μερικές συσκευές κανει μισή δουλειά, όπως η έλλειψη nfc στα τηλεφωνα της ακόμα και σε κορυφαία μοντέλα κσι η ελλειψη lan 1000 στον συγκεκριμένο ρουτερ.
Εγώ στό σπίτι μου έχω δίκτυο ethernet 1000αρι με καλώδιο cat6.
Αν τώρα βάλω αυτόν τον ρουτερ και πάνω του ένα σκληρό δίσκο, για να έχω τα δεδομένα στο ethernet θα πρέπει να συνδεσω στον xiaomi καλωδιακά των 1000ρι router μου. Αλλά στην πόρτα του xiaomi που είναι 100αρα. Αρα όλο το ethetnet θα γίνει 100αρι. Τα λέω σωστα;
Γίνε VIP!!!
Αρα το xiaomi router 3 άχρηστο για ethernet. Σκίζει μόνο στο wifi
Και το usb δεν είναι usb3. Αρα αν συνδεσω δίσκο πάλι δεν θα εχου φουλ ταχύτητα ασύρματη σε σύνδεση συσκευής. με ac wifi και δίσκου μιας και ο δίσκος περιορίζεται από την usb2 του "μισοτελειωμένου" router.
Μισή δουλειά σε ολο της το μεγαλείο, ώστε μετά από ενα μήνα να σου πουλήσει τον 4 με χιλιαρες πορτες και μετά τον 5 με usb 3Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Και το usb δεν είναι usb3. Αρα αν συνδεσω δίσκο πάλι δεν θα εχου φουλ ταχύτητα ασύρματη σε σύνδεση συσκευής. με ac wifi και δίσκου μιας και ο δίσκος περιορίζεται από την usb2 του "μισοτελειωμένου" router.
Μισή δουλειά σρ ολο της το μεγαλείο, απλά και μόνο σε ενα μήνα να αγορασεις τον 4 με χιλαρες πορτες και μετά τον 5 με usb 3
Γίνε VIP!!!
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Αρα όλο το ethetnet θα γίνει 100αρι. Τα λέω σωστα;
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μισή δουλειά σρ ολο της το μεγαλείο, απλά και μόνο σε ενα μήνα να αγορασεις τον 4 με χιλαρες πορτες και μετά τον 5 με usb 3
Ακριβώς έτσι (και εγώ χρόνια κράζω τις 100άρες). Το ενοχλητικό είναι ότι τα υπόλοιπα ρούτερ της (όχι τα μινι, αυτά με τον ενσωματωμένο σκληρό) έχουν 1000άρες...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0