η συσκευή είναι Μόνο ρουτερ. Το έχω συνδέσει με καλώδιο ethernet με το ZTE 931 παλιά( το είχα σε bridge mode , που δεν χρειάζεται), και τώρα το έχω πίσω από speedport entry 2i. είναι μόνο για wifi, ( προσωπικά έχω συνδέσει την τηλεόραση, και παλιά και τον Υπολογιστή ).
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
Καταλαβα. Καποιος που το εχει δοκιμασει, εχει καλη εμβελεια? Και το 5GHz αποδιδει καλα? Ειναι αισθητη η διαφορα?
-
Ανάλογα με τι θα το χρησιμοποιησεις ! εμένα σε κάτι κάμερες που έχω escam μα καταγραφικό το 5G δεν δουλεύει (το γράφει και στις οδηγίες της κάμερας) το redmi note 3 pro που έχω εργάζεται άψογα
-
Ο/H avasilek έγραψε:
Καταλαβα. Καποιος που το εχει δοκιμασει, εχει καλη εμβελεια? Και το 5GHz αποδιδει καλα? Ειναι αισθητη η διαφορα?
Απο εμβέλεια τα σπάει..Εγώ το 2 εχω το μεγαλο και βαράει το 2.4 50 μέτρα ..βέβαια είμαι σε ανοιχτό χώρο δεν εχω τοίχους πλην του σπιτιού γύρω γύρω..
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εχω ενα σκληρο συνδεδεμενο με ethernet στο router, και δε μπορω να τον κανω mount στο pc, ενω απο το fing το βλεπει κανονικα και απο αλλες συσκευες επισης. Με το παλιο router δεν ειχα προβλημα και για αυτο ειπα να ρωτησω εδω. Καμια βοηθεια pls?
-
Ο/H acme έγραψε:
Εχω ενα σκληρο συνδεδεμενο με ethernet στο router, και δε μπορω να τον κανω mount στο pc, ενω απο το fing το βλεπει κανονικα και απο αλλες συσκευες επισης. Με το παλιο router δεν ειχα προβλημα και για αυτο ειπα να ρωτησω εδω. Καμια βοηθεια pls?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Από που το κάνεις share?
-
Ο/H acme έγραψε:
Από που το κάνεις share?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H acme έγραψε:
Από που το κάνεις share?
Ευχαριστώ! -
Ο/H acme έγραψε:
Sorry αλλά μπορείς να δεις το Print screen που έβαλα και να μου πεις που εννοείς;
Τωρα το βλεπει σαν συσκευή που παίρνει γραμμη net από το ρουτερ
Με esexplorer μπορει να τον δεις από το τηλεφωνο.You may think you can fly - but you better not try -
Σωστά. Το βάζεις στη usb θύρα του ρούτερ και ενεργοποιείς την επιλογή router hard drive access στις συσκευές που θέλεις να έχουν πρόσβαση στον σκληρό. Στα windows θα φαίνεται σαν σκληρός στο δίκτυο. Έχω οδηγό στην πρώτη σελίδα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Σωστά. Το βάζεις στη usb θύρα του ρούτερ και ενεργοποιείς την επιλογή router hard drive access στις συσκευές που θέλεις να έχουν πρόσβαση στον σκληρό. Στα windows θα φαίνεται σαν σκληρός στο δίκτυο. Έχω οδηγό στην πρώτη σελίδα.
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H acme έγραψε:
Sorry αλλά μπορείς να δεις το Print screen που έβαλα και να μου πεις που εννοείς;
Με esexplorer μπορει να τον δεις από το τηλεφωνο.
Θα το ξαναδω αλλά νομίζω μόνο έτσι είναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0