Ευχαριστώ να πω τώρα και τι βλακεία έκανα. Σύνδεσα το router στην πρίζα τηλεφώνο για να πάρει IP έφαγα ένα δίωρο ψάχνοντας τι φταίει. Μετά το σύνδεσα στο modem-router παρόχου και είδα ότι δουλεύει. Τι κόλλημα έφαγα το πέρασα για modem router ενώ είναι router μόνο.
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
Σκέφτομαι να παραγγείλω το router αυτό για να επεκτείνω ένα δίκτυο wifi για διαμοιρασμό μιας σύνδεσης internet...
Aξίζει; Θα την κάνει τη δουλεία που θέλω;
Σε σχέση με ένα στικάκι wifi amplifier της xiaomi το router θα έχει μεγαλύτερη εμβέλεια, έτσι δεν είναι; -
Λίγο μεγαλύτερη από το 2 που εχω Εγώ ..καμία 10αρια μετρα σε ανοιχτό χώρο εχω μέτρηση
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Έχει δοκιμάσει κάνεις να βάλει άλλο λειτουργικό πάνω στο router??
-
@stavrinho
Τι ακριβως εννοείς? Στην δίκη μου περίπτωση το 3c είναι το λειτουργικό στην Κινέζικη γλώσσα ακόμα. Το WiFi router3 εκτός την Κινέζικη έχει και μία unofficial στα Αγγλικά από έναν Τούρκο. Ψάξε στο en.miuu.com - Mi gabged. -
Αναφέρομαι σε διαφορετικό firmware, πέρα από αυτό που δίνει η xiaomi.
ΠΧ
Xiaomi Mi WiFi Router 3 alternative Firmware? : openwrt -
-
Καλησπερα στο φορουμ μια ερωτηση και απο εμενα .
Εκανα παραγγελια το Xiaomi Mi WiFi Router 3 απο Gearbest και εχω το εξης ερωτημα ;
Εγω που εχω το modem thomson tg585 v8 με συνδεση Adsl forhtnet εως 24mbs θα κανω δουλεια;
Η δουλευει μονο με vdsl ..
Ρωταω καθως το Gearbest σε παρομοια ερωτηση στο website τους απαντανε Οχι..
Ας δωσουν τα φωτα τους οσοι το λειτουργουν με συνδεση dsl please!
Eυχαριστω εκ των προτερων! -
-
-
Τhanks για τις απαντησεις παιδια !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0