Νομίζω κάτι παίζει με την ώρα Πεκίνο η Ελλάδα. ! μου το κάνει και μένα και όταν γυρίζω την ώρα Ελλάδα ολα καλά
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
εχω το μοντεμ αρκετο καιρο. μετα απο τη τελευταια αναβαθμιση ειμαι τωρα 2.21.167 dev , στη λιστα των διαθεσιμων δυκτιων εκτος απο αυτα τα 2 που εχω ονομασει εγω (2,4 & 5 ) εμφανιζετε και ενα misharewifi το οποιο μαλιστα ειναι και ανοιχτο.
απο που το κλεινω αυτο;
edit ακυρο. το βρηκα!! -
Ο/H bandit650 έγραψε:
εχω το μοντεμ αρκετο καιρο. μετα απο τη τελευταια αναβαθμιση ειμαι τωρα 2.21.167 dev , στη λιστα των διαθεσιμων δυκτιων εκτος απο αυτα τα 2 που εχω ονομασει εγω (2,4 & 5 ) εμφανιζετε και ενα misharewifi το οποιο μαλιστα ειναι και ανοιχτο.
απο που το κλεινω αυτο;
edit ακυρο. το βρηκα!!
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
απο που το κλεινω αυτο;
edit ακυρο. το βρηκα!!
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
απο που το κλεινω αυτο;
edit ακυρο. το βρηκα!!
-
-
Καλημέρα! Μπορώ από το ρουτερακι κάπως να περιορίσω την ταχύτητα πρόσβασης μόνο σε συγκεκριμένη συσκευή? Όχι να την απαγορεύω απλά να τη μειώσω..
-
Ο/H daksaopoulos έγραψε:
Καλημέρα! Μπορώ από το ρουτερακι κάπως να περιορίσω την ταχύτητα πρόσβασης μόνο σε συγκεκριμένη συσκευή? Όχι να την απαγορεύω απλά να τη μειώσω..
You may think you can fly - but you better not try -
Αν το router υποστηρίζει bandwidth control, λογικά μπορείς.
-
γεια σας, ως τωρα δουλευα το ρουτερ συνδεμενο με καλωδιο με το μοντεμ του παροχου και επαιρνα απο αυτο wifi.
θελω να του αλλαξω θεση και εκει που θα παει δε υπαρχει καλωδιο δυκτιου. πως ρυθμιζετε να βλεπει το ασυρματο δυκτυο του παροχου και αυτο να κανει repeat? -
Αν θυμάμαι καλά, στο setup σε ρωτάει τι mode θέλεις, router ή repeater.. Αν πατήσεις το δεύτερο, επιλέγεις δίκτυο, βάζεις κωδικό και είσαι έτοιμος.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά
Γνωρίζει κάποιος κατάστημα από Ελλάδα που να το έχει διαθέσιμο γιατί δεν θέλω να περιμένω κανα μήνα από Κίνα ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0