Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Παίδες θυμίστε μου κάτι. Το QoS (speed limiter), δουλεύει? Το βάζω π.χ. στην μικρής το κινητό στα χαμηλότερα δυνατά (64ΚΒ/sec), αλλά βλέπω να συνεχίζει να βλέπει youtube με πλήρη ταχύτητα... Εχω το mi 3G (στο πρώτο mi που επίσης έχω -αυτό με τις δύο κεραίες- δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ)
-
Ο/H lykman έγραψε:
αυτό με τις δύο κεραίες- δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ)
You may think you can fly - but you better not try -
Παίδες καλησπέρα. Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω το time zone και μου δείχνει συνέχεια άλλη χώρα;
-
Γεια σας παιδια, σκεφτομαι να παρω το xiaomi mi router 3 , απλα για να καταλαβω καλυτερα απο τιν στιγμη που παιρνει την συνδεση απο το router του παροχου εγω τι διαφορά θα δω? το ιντερνετ του παροχου υποστηρίζει μονο 2.4mz wifi αν βαλω αυτο θα μπορω να δωσω και 5? Η ταχύτητα (εχω vdsl) θα κλειδωσει παραπάνω απο αυτα που μου δινει το router του παρόχου? Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχω καλυτερο σημα στο σπιτι αλλα στα υπολοιπα αλλαζει κατι? Ευχαριστω
-
Η εν λόγω συσκευή είναι router και όχι modem router οπότε δεν παίρνει επάνω γραμμή τηλεφωνική ώστε να "κλειδώσει VDSL" όπως λες.
Όσον αφορά το WiFi θα είσαι σε θέση να διανείμεις σήμα και στην μπάντα των 5Ghz εφόσον το υποστηρίζει και η συσκευή σου! -
συν ότι έχει πολύ δυνατό σήμα wifi και μπορούν να συνδεθούν πολλές συσκευές πάνω του χωρίς πρόβλημα, συν τα καλά της διαχείρισης αυτών των συσκευών (deny internet, guest network κλπ)
-
Ο/H Ilias Dimou έγραψε:
Παίδες καλησπέρα. Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω το time zone και μου δείχνει συνέχεια άλλη χώρα;
-
-
Από το playstore.
-
Ναι όντως δεν κρατάει. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί από την στιγμή που η εφαρμογή στα υπόλοιπα δουλεύει απρόσκοπτα. Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις ενός πρώην συνεργάτη (mod) του φόρουμ στην αναζήτηση της google γράψε maddoctor MiWi και θα στο βγάλει. Είναι η κινέζικη έκδοση με εν μέρη μετάφραση στα ελληνικά, εμένα δεν με ενθουσίασε.
-
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ, ενδιαφέρομαι για ένα router στα 5Ghz, μιας και εκεί που μένω έχω 35 (!) wifi δίκτυα να παρεμβάλονται, όπως μου δείχνει το wifi analyzer, και όποιο κανάλι και να δοκιμάζω, έχω αποσυνδέσεις με το υπάρχον ρούτερ.
Θα ήθελα λοιπόν να πάω στα 5ghz, και βρήκα αυτό το ρούτερ, αλλά διαβάζοντας το thread, βλέπω ότι πάσχει σε αυτό ακριβώς το σημείο. Το σπίτι μου βέβαια δεν είναι μεγάλο (40τμ), οπότε ίσως να με καλύπτει.
Η ερώτηση μου είναι, αν κάποιος ξέρει, μήπως η καινούργια έκδοση (3g) έχει κάποια βελτίωση στο κομμάτι του 5ghz, ή αν ακόμα υστερεί σε αυτό.
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0