Επειδή μου κάνει συνεχείς διακοπές το router Mi και δεν μπορώ να καταλάβω τη φταίει,φταίει το router/modem της Hol τα καλώδια δεν ξέρω. Το καλώδιο που άλλαξες είναι κάποιο ειδικό?Ο/H GeorgeAl έγραψε:
Τελικα ψαχνωντας στο youtube βρηκα την λυση με το ρρροe και αλλαζοντας ενα καλωδιο ολα δουλεψαν. Ευχαριστω για την προσπαθεια να βοηθησεις doc. Ξερει καοποιος πως να καταργησω την συνδεση του ote απο τα wifi?
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα,αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Δεν μπορω να συνδεθω στις ρυθμισεις του ρουτερ με τπτ..Στις ρυθμισεις του μοντεμ κανονικα. Μεσω της εφαρμογης μου δειχνει ΙΡ 192.168.χ.χ ενω απο τις ρυθμισεις του υπολογιστη 192.168.y. y. Οποια και να βαλω στον chrome δεν φορτωνει τπτ.. Προκειται βεβαια για την ιδια συσκευη,καθως επειδη κοντεψα να τρελαθω,αποσυνδεσα ολες τις συσκευες εκτος απο το laptop..Καμια ιδεα;;;
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gastone_3k έγραψε:
Καλησπέρα,αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Δεν μπορω να συνδεθω στις ρυθμισεις του ρουτερ με τπτ..Στις ρυθμισεις του μοντεμ κανονικα. Μεσω της εφαρμογης μου δειχνει ΙΡ 192.168.χ.χ ενω απο τις ρυθμισεις του υπολογιστη 192.168.y. y. Οποια και να βαλω στον chrome δεν φορτωνει τπτ.. Προκειται βεβαια για την ιδια συσκευη,καθως επειδη κοντεψα να τρελαθω,αποσυνδεσα ολες τις συσκευες εκτος απο το laptop..Καμια ιδεα;;;
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπέρα. Παρελαβα σημερα. Στην εγκατασταση, συνδεσα καλωδιο Ethernet από το modem, τις απλες θυρες, με την μπλε θυρα του ρουτερ. Στην εγκατασταση σταματαω στο ,, δικτυο pppoe (~), password. καποια γνωμη;;; ΔΕΝ εχω την απαιτηση να το στησω σημερα,, διαβαζω, θα δω και στο youtube.
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Στην εγκατασταση σταματαω στο ,, δικτυο pppoe (~), password. καποια γνωμη;;;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H sakis112 έγραψε:
Στην εγκατασταση σταματαω στο ,, δικτυο pppoe (~), password. καποια γνωμη;;;
-
Μηπως ξέρει κάποιος, πως να κάνω επαναφορά σε εργοστασιακά δεδομένα, να τα σβήσω όλα, και να τα ξανακανω από την αρχή. Το reset πόσα δευτερόλεπτα το πατάμε;;;;;;
-
Μεχρι να αλλάξει χρώμα το φωτακι μπροστά
-
Μια ερώτηση,,, διάβασα ότι στο pppoe,, αν δεν το δείξει από μόνο του, γράφουμε, Xiaomi _xxxx,,,,, όπου χ είναι τα 4 τελευταία ψηφία της Mac adress. Θέλω επιβεβαίωση αν είναι σωστό; Επίσης εκτός από mobile εφαρμογή, υπάρχει για pc,. στην miwifi.com. .αν δεν το περάσω με το κινητό, θα κοιτάξω μήπως γίνεται με το υπολογιστή. αυτά.
-
Το συνδεσα. Χρεαζεται λογαριασμος στην Χιαομι, εχω , και όταν ζητησει pppoe : βαζουμε το user name, εγω από το otenet.gr,,, kai password pali apo otenet.gr,,,, . Η εφαρμογή από το play store είναι στα Αγγλικα, περασα apk , από εδώ το σαιτ, ενημερωση firmware, και άλλες ρυθμισεις που εχει, άλλη μερα, μην το κολλησω βραδιάτικα. Επισης στο site miwifi.com, αλλα είναι κινεζικα,, και ειδα ένα βιντεο για το : 192.168.31.1 κλπ.
-
Καλησπέρα. Μηπως γνωριζει καποιος, πως μπορούμε να μπουμε στο ρουτερ; πχ στην αναζητηση 192.168.31.1, δεν το δειχνει.
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Καλησπέρα. Μηπως γνωριζει καποιος, πως μπορούμε να μπουμε στο ρουτερ; πχ στην αναζητηση 192.168.31.1, δεν το δειχνει.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0