Μηπως έχεις το 3c; Αν ναι ΔΕΝ έχει 5αρα ούτε USB.
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
οχι το 3c εχω ο υπολογιστης την βρισκει την 5G το κινητο οχι ...
και το γυρισα σε ευρωπαικες ρυθμισεις που εγραφε ενας το βρηκε αμεσως το κινητο μου το 5G (αλλα νομιζω οτι εχασε λιγο το σημα και πρεπει να το ξαναγυρισω σε ασιατικο)
Να το χαμηλωσω πως γινεται ?? -
νομιζω το ρουτερ 3c, δεν εχει 5mhz συχνοτητα wifi. Ψαξτο.
-
Ο/H alnikou έγραψε:
πάντως σε έμενα όταν τοποθετώ το xiaomi mi3 δεν δούλευε τίποτα σπίτι οι κάμερες οι οποίες δουλεύουν σε 2g νοκ άουτ !! το έβαλα μια φορά και μετά το έβγαλα σκέφτομαι να το πουλήσω
Ξέρεις ότι πρέπει να της κάνεις reset και να τα ρυθμισεις βάση του νέου router ετσι.αν δεν είναι το c στειλε ένα μήνυμα
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sakis112 έγραψε:
νομιζω το ρουτερ 3c, δεν εχει 5mhz συχνοτητα wifi. Ψαξτο.
-
στο μενου απο το κινητο, δεν θυμαμαι πως λεγεται η εφαρμογη, δεινει την δυνατοτητα να κλεισεις την μια μπαντα, να αυξησεις - μειωσεις την ισχυ του wifi..
=============== Ιαν 22nd 2017, 10:19pm ===============
υπαρχει μια περιπτωση, το κινητο να μην υποστηριζει την μπαντα 5.. -
Ο/H sakis112 έγραψε:
στο μενου απο το κινητο, δεν θυμαμαι πως λεγεται η εφαρμογη, δεινει την δυνατοτητα να κλεισεις την μια μπαντα, να αυξησεις - μειωσεις την ισχυ του wifi..
=============== Ιαν 22nd 2017, 10:19pm ===============
υπαρχει μια περιπτωση, το κινητο να μην υποστηριζει την μπαντα 5..
-
Άλλαξε καναλι συχνότητα και θα το δει
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απο το καναλι απο 149 το κατεβασα στο επομενο το 64 το ειδε το κινητο ολα μια χαρα!
-
Ο/H tsopirs έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
πάντως σε έμενα όταν τοποθετώ το xiaomi mi3 δεν δούλευε τίποτα σπίτι οι κάμερες οι οποίες δουλεύουν σε 2g νοκ άουτ !! το έβαλα μια φορά και μετά το έβγαλα σκέφτομαι να το πουλήσω
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Ιαν 23rd 2017, 12:23pm ===============
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ο/H sakis112 έγραψε:
και εγώ είχα κάνει bridge, που ΔΕΝ χρειάζεται. Στο modem, router που έχεις, επανέφερε το, για να έχεις ιντερνέτ, και με ένα καλώδιο Ethernet σύνδεση με το Xiaomi router. Έτσι το είχα, και μάλιστα την τηλεόραση και το PC, τα είχα συνδέσει με το Xiaomi.
-
Ο/H nikos154 έγραψε:
Ο/H acme έγραψε:
Ο/H nikos154 έγραψε:
σε ευχαριστω πολυ για τον οδηγο μολις το εκανα και εγω και ολα μια χαρα!!
μια ερωτηση τωρα στην αναζητηση wifi Με βγαζει και το παλιο καλυτερα να το απενεργοποιησω ??
(το xiaomi ειναι συνδεδεμενο με erthenet με το modem )
Και κάτι ακόμα στο κινητο δεν με δειχνει την 5g τι πρεπει να κανω ?? (samsung s7)
σε ευχαριστω και παλι!
-
Alnikou εννοώ ότι ότι έξυπνη συσκευή έχεις.Πρέπει να την επαναφερεις και να την δηλώσεις σαν να είναι αρχικό ρουτερ το miwifi το 3.. Όπως τα είχες δηλώσει και έπαιζαν όλα στο 2.να γίνει διαγραφή Δηλαδή του 2 και να δουλεύουν στο 3 μονο.
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0