Το παλιό σου ρουτερ έχει ίντερνετ ? αν μπεις με chrome το κάνει μετάφρασηΟ/H newbie έγραψε:
Θέλω να το λειτουργήσω ως repeater σε ένα wifi δίκτυο. Δεν έχω να δώσω πρόσβαση στο router στο internet μέσω utp καλωδίου. Επομένως, συνδέω απλά το router στην πρίζα, αυτό ανάβει και μετά συνδέομαι σε αυτό μέσω wifi από το pc mou. Αφού συνδέομαι όμως μέσω wifi στο router που δεν έχει ίντερνετ (άρα ούτε και το pc έχει internet), ο chrome δεν μπορεί να μεταφράσει.... τι γίνεται με αυτήν την περίπτωση;
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
δεν έχω παλιό ρούτερ... Η μόνη πρόσβαση στο internet είναι μέσω wifi... Θέλω να συνδέσω το μηχάνημα σε ένα ασύρματο δίκτυο και ύστερα να μοιρασω την σύνδεση αυτή στις υπόλοιπες συσκευές μου... (repeater mode). Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω οδηγίες για να αλλάξω το firmware μία και όλα είναι στα κινέζικα, να βάλω αγγλικό;
-
Ο/H newbie έγραψε:
δεν έχω παλιό ρούτερ... Η μόνη πρόσβαση στο internet είναι μέσω wifi... Θέλω να συνδέσω το μηχάνημα σε ένα ασύρματο δίκτυο και ύστερα να μοιρασω την σύνδεση αυτή στις υπόλοιπες συσκευές μου... (repeater mode). Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω οδηγίες για να αλλάξω το firmware μία και όλα είναι στα κινέζικα, να βάλω αγγλικό;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
οπότε η μόνη λύση είναι το συνεχές translation;
-
μπορείς να βάλεις την εφαρμογή του ρουτερ στο κινητό σου τηλέφωνο να το συνδέσεις από εκεί και να κάνεις όλες τις ρυθμίσεις
-
,μέσω ενός app από το ,play store κατάφερα να το σεταρω έτσι ώστε να λειτουργεί ως repeater σε ένα δίκτυο... Το θέμα όμως είναι ότι εκει που το αρχικό δίκτυο έχει πχ το όνομα χχχ, το νέο δίκτυο έχει το όνομα χχχ_plus. Πως μπορω να το αλλάξω αυτό; Το app που κατέβασα δεν έχει αυτές τις ρυθμίσεις... Υπάρχει κανένα άλλο app ή άλλος τρόπος; Επίσης ο admin password του router ποιος είναι;
-
Ο/H newbie έγραψε:
δεν έχω παλιό ρούτερ... Η μόνη πρόσβαση στο internet είναι μέσω wifi... Θέλω να συνδέσω το μηχάνημα σε ένα ασύρματο δίκτυο και ύστερα να μοιρασω την σύνδεση αυτή στις υπόλοιπες συσκευές μου... (repeater mode). Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω οδηγίες για να αλλάξω το firmware μία και όλα είναι στα κινέζικα, να βάλω αγγλικό
MEGA Εγώ αυτόν έχω περάσει δεν έχω κάποιο πρόβλημα υπάρχει και βίντεο -
Σε ευχαριστώ φίλε, με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να περάσω την 2.10.38 και μετά από κάποιες extra ρυθμίσεις, το σύνδεσα για λίγο στο internet... Μια ερώτηση θέλω να σου κάνω μόνο για εσένα που έχεις την 2.10.25, όταν το ρουτερ σου ψάχνει από μόνο του για νεότερη έκδοση, την βρίσκει την τελευταία (2.18.3) που είναι μόνο στα κινέζικα ή όχι; Αν ναι, τότε προχωράει από μόνο του σε αυτόματο update η όχι; Και αν έχεις και δεύτερο ναι στη σειρά να δώσεις, τότε υπάρχει καμία ρύθμιση έτσι ώστε να μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτό το auto update η όχι;
Τελικά οι ερωτήσεις ήταν τρείς.... -
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!
Είμαι στο σημείο που μόλις άνοιξα το κουτί του Xiaomi Router 3 και κατέβασα στο iphone την κινέζικη εφαρμογή μέσω του q-code που είχε πάνω της η συσκευή. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο android κινητό για να κατεβάσω την ελληνική εφαρμογή που έχετε φτιάξει για να διαχειριστώ την συσκευή. Τι κάνω στην συνέχεια ? -
Ο/H vasilik έγραψε:
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα!
Είμαι στο σημείο που μόλις άνοιξα το κουτί του Xiaomi Router 3 και κατέβασα στο iphone την κινέζικη εφαρμογή μέσω του q-code που είχε πάνω της η συσκευή. Δυστυχώς δεν έχω κάποιο android κινητό για να κατεβάσω την ελληνική εφαρμογή που έχετε φτιάξει για να διαχειριστώ την συσκευή. Τι κάνω στην συνέχεια ?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
το σύνδεσα πάνω στο ρουτερ του ΟΤΕ σαν extend αλλά τώρα όταν μπαίνω στην εφαρμογή δεν μπορώ να πειράξω κάποια ρύθμιση. πατάω στα wifi settings και μου βγάζει couldn't get wifi info συνέχεια. τι φταίει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0