Στον φίλο που θέλει να αγοράσει να του προτείνω να αγοράσει το καινούργιο που πήρα και εγώ.
Είναι gigabit.
Σε λίγους μήνες αλλάζουν πολλά, κάποιοι θα εχουν μέχρι και gigabit internet και εκτός από αυτό σχεδόν ΟΛΟΙ οι άλλοι θα εχουν ταχύτητες τουλάχιστον 100-300Mbit που επιτρέπει το πρότυπο, τουλάχιστον στα αστικά κέντρα και δεν αναφέρομαι μόνο σε Αθήνα.
Οπότε το router ναι μεν θα κάνει την δουλειά του ΑΛΛΑ θα σε κόβει σε ταχύτητα.
42.5€ βλέπω μου βγήκε με priority direct mail για να μην πληρώνω άλλα κ3ραριτικα.
Θα ειναι λάθος να πάρεις του τίτλου και όχι το καινούργιο.
Να ρωτήσω, μπορούμε στην usb θύρα του router να συνδέσουμε εκτυπωτή και να γίνει δικτυακός??[tabmenu][/tabmenu]
=============== Αυγ 18th 2017, 6:27pm ===============
επειδή ρωτάει φίλος με πμ ..
το ρουτερ είναι αυτο
Xiaomi Mi Router 3G 1167Mbps 2.4G 5G Dual Band Wifi Wireless Gigabit Router with 4 Antennas Sale - Banggood Mobile
το κουπόνι είναι το 3grouter
και προτείνω priority direct mail ως μέθοδο αποστολής για να μην έχει τρεχάματα..
=============== Αυγ 19th 2017, 12:37pm ===============
το βασικότερο για εμένα είναι να υπάρχει επιλογή μέγιστης ταχύτητας up/down ανα ip/συσκευή.
Υπάρχει κάτι τέτοιο?
Το βάζεις στα 2-3 της γραμμής και σώζει αρκετά ακόμα και αν οι κανόνες του qos δεν πιάνουν αυτά που πρέπει να πιάσουν.
Ειναι μια σημαντική έξτρα βοήθεια.
Πάντα βέβαια την γραμμή και τους "χρήστες"...
Όσο και να γίνει είναι μια αναπνοή που ακόμα και από μόνη της μπορεί να φανεί αρκετή, πάντα ανάλογα όμως...
Είναι gigabit.
Σε λίγους μήνες αλλάζουν πολλά, κάποιοι θα εχουν μέχρι και gigabit internet και εκτός από αυτό σχεδόν ΟΛΟΙ οι άλλοι θα εχουν ταχύτητες τουλάχιστον 100-300Mbit που επιτρέπει το πρότυπο, τουλάχιστον στα αστικά κέντρα και δεν αναφέρομαι μόνο σε Αθήνα.
Οπότε το router ναι μεν θα κάνει την δουλειά του ΑΛΛΑ θα σε κόβει σε ταχύτητα.
42.5€ βλέπω μου βγήκε με priority direct mail για να μην πληρώνω άλλα κ3ραριτικα.
Θα ειναι λάθος να πάρεις του τίτλου και όχι το καινούργιο.
Να ρωτήσω, μπορούμε στην usb θύρα του router να συνδέσουμε εκτυπωτή και να γίνει δικτυακός??[tabmenu][/tabmenu]
=============== Αυγ 18th 2017, 6:27pm ===============
επειδή ρωτάει φίλος με πμ ..
το ρουτερ είναι αυτο
Xiaomi Mi Router 3G 1167Mbps 2.4G 5G Dual Band Wifi Wireless Gigabit Router with 4 Antennas Sale - Banggood Mobile
το κουπόνι είναι το 3grouter
και προτείνω priority direct mail ως μέθοδο αποστολής για να μην έχει τρεχάματα..

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
=============== Αυγ 19th 2017, 12:37pm ===============
το βασικότερο για εμένα είναι να υπάρχει επιλογή μέγιστης ταχύτητας up/down ανα ip/συσκευή.
Υπάρχει κάτι τέτοιο?
Το βάζεις στα 2-3 της γραμμής και σώζει αρκετά ακόμα και αν οι κανόνες του qos δεν πιάνουν αυτά που πρέπει να πιάσουν.
Ειναι μια σημαντική έξτρα βοήθεια.
Πάντα βέβαια την γραμμή και τους "χρήστες"...
Όσο και να γίνει είναι μια αναπνοή που ακόμα και από μόνη της μπορεί να φανεί αρκετή, πάντα ανάλογα όμως...