Διαφήμιση

Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM

• Review
    • Xiaomi
    • Στον φίλο που θέλει να αγοράσει να του προτείνω να αγοράσει το καινούργιο που πήρα και εγώ.
      Είναι gigabit.
      Σε λίγους μήνες αλλάζουν πολλά, κάποιοι θα εχουν μέχρι και gigabit internet και εκτός από αυτό σχεδόν ΟΛΟΙ οι άλλοι θα εχουν ταχύτητες τουλάχιστον 100-300Mbit που επιτρέπει το πρότυπο, τουλάχιστον στα αστικά κέντρα και δεν αναφέρομαι μόνο σε Αθήνα.
      Οπότε το router ναι μεν θα κάνει την δουλειά του ΑΛΛΑ θα σε κόβει σε ταχύτητα.
      42.5€ βλέπω μου βγήκε με priority direct mail για να μην πληρώνω άλλα κ3ραριτικα.
      Θα ειναι λάθος να πάρεις του τίτλου και όχι το καινούργιο.

Να ρωτήσω, μπορούμε στην usb θύρα του router να συνδέσουμε εκτυπωτή και να γίνει δικτυακός??[tabmenu][/tabmenu]

=============== Αυγ 18th 2017, 6:27pm ===============
      επειδή ρωτάει φίλος με πμ ..
      το ρουτερ είναι αυτο
      Xiaomi Mi Router 3G 1167Mbps 2.4G 5G Dual Band Wifi Wireless Gigabit Router with 4 Antennas Sale - Banggood Mobile

το κουπόνι είναι το 3grouter
      και προτείνω priority direct mail ως μέθοδο αποστολής για να μην έχει τρεχάματα..

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES

=============== Αυγ 19th 2017, 12:37pm ===============
      το βασικότερο για εμένα είναι να υπάρχει επιλογή μέγιστης ταχύτητας up/down ανα ip/συσκευή.
      Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Το βάζεις στα 2-3 της γραμμής και σώζει αρκετά ακόμα και αν οι κανόνες του qos δεν πιάνουν αυτά που πρέπει να πιάσουν.
      Ειναι μια σημαντική έξτρα βοήθεια.

Πάντα βέβαια την γραμμή και τους "χρήστες"...
      Όσο και να γίνει είναι μια αναπνοή που ακόμα και από μόνη της μπορεί να φανεί αρκετή, πάντα ανάλογα όμως...
    • Μπορείς να ρυθμίσεις το up/down κάθε συσκευής και τις ώρες που θα μπορεί να συνδεθεί επίσης! ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • γενικό κανόνα πχ απο τα 12/1 να δώσει μεχρι 8/0.8 στον καθένα έτσι ώστε να μένει παντα διαθέσιμο ΓΙΑ ΑΡΧΗ.. έστω το υπόλοιπο 4/0.2 για τον επόμενο μπορώ να βάλω?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H drdedus έγραψε:

γενικό κανόνα πχ απο τα 12/1 να δώσει μεχρι 8/0.8 στον καθένα έτσι ώστε να μένει παντα διαθέσιμο ΓΙΑ ΑΡΧΗ.. έστω το υπόλοιπο 4/0.2 για τον επόμενο μπορώ να βάλω?
      Υπάρχει Γενικός κανόνας για το router και ανεξάρτητα για κάθε συσκευή.
    • πω πω πω πω με αυτά τα ελληνικά ..
      είτε windows είτε xiaomi δεν καταλαβαίνω τίποτα..

Αυτό το screenshot όμως που έβαλες είναι όριο σε μια συγκεκριμένη συσκευή/ip.
      Ο γενικός κανόνας κάτι μου λέει οτι δεν υπάρχει η δεν καταλάβατε καλά τι λέω.

Δεν θέλω ένα κανόνα με συνολικό up/down.
      Θέλω ένα κανόνα που μπαίνει 1 φορά και τους πιάνει όλους .

Δηλαδή αν δώσουμε 5 down στον γενικό κανόνα και μπουν 4 άτομα τότε αν η γραμμή έχει αληθινά πχ 23Mbit θα φτάσουν όλοι αυτοι τα 20Mbit.
      ΟΧΙ να μοιραστούν τα 5 που δώσαμε στον κανόνα.

σε αλλη συνομιλία μου λέει φιλος με πμ αν κατάλαβα καλά, για να βάλω όριο ανα ip μια φόρα όμως, οχι σε μια-μια, το κανω βάζοντας ολους στο guest network?

Συγνώμη αλλά ρωτάω συγκεκριμένα κάτι.
      Δεν με ενδιαφέρει να βάζω όρια σε έναν εβαν στην παρούσα φάση.

• Google translate it :mrgreen:
    • Καλά δεν βγάζεις άκρη με τα ελληνικά με τίποτα.
      Τι να πω, θα περιμένω να έρθει το δικό μου και βλέπουμε.

Το πρώτο screenshot ίσως να είναι αυτό που ζητάμε, ίσως όμως να είναι και ο βασικός κανόνας που έχουν όλα τα qos και ρυθμιζεις τις ταχύτητες στο 90-95% της γραμμής για να μην μπουκωνει.

Ίσως να έχει dynamic bandwidth/qos limit, το λεω γιατί βλέπω την λέξη smart, αλλά μπορεί και καμία σχέση.
    • Διαφήμιση
    • Χαιρετώ την παρεα. Ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ και στα Xiaomi προιοντα. Εχω θεμα και δεν ξερω αν ξερει καποιος να βοηθησει. Εχω το Mi wifi 3 και δουλευει αριστα αλλα καμια συσκευη μου δεν συνδεεται πανω του με ταχυτητα συνδεσης πανω απο 72Mbps (pc, laptop, redmi, mi6) ακομη και στα 5G
    • Ο/H spyran έγραψε:

Χαιρετώ την παρεα. Ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ και στα Xiaomi προιοντα. Εχω θεμα και δεν ξερω αν ξερει καποιος να βοηθησει. Εχω το Mi wifi 3 και δουλευει αριστα αλλα καμια συσκευη μου δεν συνδεεται πανω του με ταχυτητα συνδεσης πανω απο 72Mbps (pc, laptop, redmi, mi6) ακομη και στα 5G
      χαμήλωσε το Channel στα 5G. κάποιοι το βάζουν στα 40 εγω το έχω στα 48. δοκίμασε μήπως παιζει ρόλο και δοκίμασε να μετρήσεις όταν είσαι κοντά του με full σήμα.
      Images
      • Capture.JPG

33,8 kB, 650×620, viewed 163 times
    • Καλησπέρα, ρε παιδιά βάλτε ένα χέρι γιατί έχω μπερδευτεί, λοιπόν, έχω το 3c και θέλω να παίρνω το wifi και να το δίνω σε lan δλδ να κάνω client με το xiaomi mi wifi router 3 (αυτό με το usb)…

Πως θα το κάνω αυτό;

Όταν είχα το tp link έκανα survey έβρισκα το όνομα του wifi μου, έκανα σύνδεση και είχε επιλογή με όνομα client και έπαιρνε το ασύρματό και το έδινε ενσύρματα… Με το xiaomi πως το κάνουμε;

Επίσης υπάρχει στο επίσημο site τα firmware για να τα κάνω update χειροκίνητα;

Ευχαριστώ!
    • @rackal
      Εδώ είναι τα firmware και μέσω τις εφαρμογής Mi Wi Fi έκανα δουλειά
      Tutorial: Mi Wifi Router ROM / Firmware Download Link - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum

=============== Αυγ 28th 2017, 11:27pm ===============
      Here's How to Set Up Mi Wi-Fi Router 3C Using Mi Wi-Fi App! - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum

=============== Αυγ 28th 2017, 11:34pm ===============
      Αν πας στο δεύτερο link τέρμα κάτω έχει δυο link που σε πάνε σε αγγλόφωνα εγχειρίδια βοήθειας.
    • Διαφήμιση