Διαφήμιση

Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM

• Review
    • Xiaomi
    • Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM

Καλησπέρα, αγόρασα το ρουτερ προχθές από public και το εγκατέστησα ως repeater. Ήθελα να ρωτήσω αν συνδέσω σκληρό δίσκο θα τον βλέπω από το δίκτυο? Επίσης από την εφαρμογή σαν connected devices μου εμφανίζει μηδέν.
      Σε router mode μου εμφανίζει τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες.
      Τέλος στο repeater mode υπάρχει η δυνατότητα torrent download?
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Την καλησπερα μου στο forum.

Σημερα μου ηρθε το Xiaomi Mi Router 3 το οποιο αγορασα για χρηση ως Access point wifi πανω στο βασικο μου Speedport Entry του ΟΤΕ.
      Πριν συνεχιζω να πω πως πριν απο αυτο ειχε το παλιο μου router ως wifi access point μιας και το Speedport ειχε αρκετα αδυναμο σημα.

Αφου προσπαθησα να κανω την εγκατασταση μεσω του φυλλαδιου και ενω δεν εβγαλα καμια ακρη με τα Κινεζικα μετα απο ερωτηση σε φιλο με παρεπεμψε εδω.
      Αφου ειδα τον αναλυτικοτατο οδηγο στην αρχη και τον ακολουθησα βημα βημα μετα απο καποια fails καταφερα να το κανω να δουλεψει.

Παρακατω εχω 2 printsceen απο την εφαρμογη και την κατασταση του wifi στο κιν. τηλεφωνο μου καθως και μια φωτο με την συνδεσμολογια που εκανα.
      Η συνδεσμολογια ηταν: Καλωδιο power στο Μi Router και καλωδιο Ethernet απο την θυρα LAN 4 του Speedport στην θυρα Ιnternet του Mi router.
      Στο αρχικο setup της εφαρμογης οταν εβρισκε το router μου ζητουσε acc και pass απο PPPoE. Eβαλα τα στοιχεια που μου εδιναν απο τον ΟΤΕ και εκανε την συνδεση. Επειτε εκανα και εναν λογαριασμο Mi account διοτι το ζητουσε και αυτο.

Η ερωτηση μου σχετιζεται με το οτι ενω ειμαι συνδεμενος κανονικα στο wifi του Xiaomi με 3 συσκευες κιν. τηλεφωνων και οι 3 εχουν κανονικα σημα κτλ οταν ανοιγω την εφαρμογη Μi Wifi δεν μ εμφανιζει απολυτος τιποτα και δεν μπορω να κανω και τιποτα σε αλλαγη απο ρυθμισεις κτλ λες και ενω υπαρχει συνδεση ειναι σαν να μην βλεπει τo router. Πρεπει να κανω καποιες εξτρα ρυθμισεις?εχω κανει κατι λαθος ωστε να δουλευει αποκλειστηκα σαν acces point wifi πανω στο speedport?(Το wifi του Speedport ειναι απενεργοποιημενο απο τις ρυθμισεις).

*Επισης να πω πως με την παρουσα συνδεση οπως δουλευει τωρα δε μπορω να πω οτι για 4 κεραιες εχω το καλυτερο δυνατο σε εμβελια και σημα.(Δοκιμασμενο μεχρι τα 10μ μαξ.)

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
    • Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει εκτυπωτή στην usb θύρα ώστε να τον κάνουμε ασύρματο?

• Διαφήμιση
    • Παιδιά καλησπέρα.Μάλλον ξεθάβω το νήμα αλλά χρειάζομαι την βοήθειά σας.Αγόρασα χθες το Mi Router 3 και δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα.Ο σκοπός αγοράς του ήταν να ενισχύσω το σήμα WiFi στο σπίτι.
      Το modem μου είναι το Speedport Plus της Cosmote με 50άρα Voip VDSL.
      Αρχικά προσπάθησα να το συνδέσω κατεβάζοντας την εφαρμογή από το Playstore η οποία δεν έβρισκε με τίποτα το Router.
      Βάζοντας την admin page στον Chrome,μου βγαίνει μνμ ότι δεν βρίσκει την σελίδα.
      Στην συνέχεια διαβάζοντας στο νετ,κατέβασα διάφορες Version της εφαρμογής αλλά και εκεί τζίφος.
      Έκανα reset,ξαναέκανα reset,τίποτα.
      Δοκίμασα επίσης διάφορες συνδεσμολογίες του router με το Speedport plus μπας και έφταιγε αυτό,αλλά δυστυχώς,τίποτα.Έπαιρνα δλδ έξοδο από την Line 1 που είναι WAN του Speedport και την έβαζα στην μπλέ είσοδο αλλά και τις άλλες εισόδους του Mi.
      Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
      Μήπως δεν μπορεί να συνδεθεί επειδή η σύνδεσή μου είναι VDSL?
      Να το πάω πίσω;
      Eλπίζω να μην σας κούρασα.

Καλησπέρα, δεν θα πάρεις την wan αλλά μια ethernet από το speedport

Αν θυμάμαι καλά συνδεεσαι ασύρματα στο mi router με το κινητό και μετά ανοίγεις την εφαρμογή. Η συνδεσε το ενσύρματα με έναν υπολογιστή χτυπά 192.168.31.1 για setup και μετά βάλε το app

• Διαφήμιση
    • Σ΄ευχαριστώ ξανά.
      Παίρνοντας από ethernet του Speedport,πέφτει η γραμμή ίντερνετ και τηλεφωνια...
      Κανένα από τα 2 κινητα του σπιτιού δεν "βλέπει" το Xiaomi.
    • Γνωρίζει κάποιος κάτι ?? έχω τα ρουτερ το 3 και το 3g τα έχω συνδέσει σαν repeter ξαφνικά δεν μπορώ να τα βρω με wifi χάθηκαν !! στην εφαρμογή τα βλέπω κανονικά και τα διαχειρίζομαι κανονικά άλλα από wi fi tipota
    • Ο/H alnikou έγραψε:

Γνωρίζει κάποιος κάτι ?? έχω τα ρουτερ το 3 και το 3g τα έχω συνδέσει σαν repeter ξαφνικά δεν μπορώ να τα βρω με wifi χάθηκαν !! στην εφαρμογή τα βλέπω κανονικά και τα διαχειρίζομαι κανονικά άλλα από wi fi tipota
      Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ρούτερ. Επίσης το region το έχεις ρύθμισει στην Ευρώπη η πουθενά αλλού;

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
    • Ο/H timos71 έγραψε:

Ο/H alnikou έγραψε:

Γνωρίζει κάποιος κάτι ?? έχω τα ρουτερ το 3 και το 3g τα έχω συνδέσει σαν repeter ξαφνικά δεν μπορώ να τα βρω με wifi χάθηκαν !! στην εφαρμογή τα βλέπω κανονικά και τα διαχειρίζομαι κανονικά άλλα από wi fi tipota
      Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ρούτερ. Επίσης το region το έχεις ρύθμισει στην Ευρώπη η πουθενά αλλού;
      Sent from my Redmi 5 Plus using Tapat
      στο ρουτερ του ΟΤΕ ? και αν ναι τι να βάλω ?? τα region ηπειρωτική Κινα τα έχω νομίζω να τα βάλω Ευρώπη ? θα δουλεύει το mi home ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H alnikou έγραψε:

Ο/H timos71 έγραψε:

Ο/H alnikou έγραψε:

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapat
      στο ρουτερ του ΟΤΕ ? τα region ηπειρωτική Κινα τα έχω νομίζω να τα βάλω Ευρώπη ? θα δουλεύει το mi home ?
      Όχι στο xiaomi εννοώ να αλλάξεις κανάλι. Από εκεί και πέρα αν αλλάξεις το region και το βάλεις Ευρώπη θα εμφανιστεί το WiFi. Στη Κίνα χρησιμοποιούν άλλο εύρος συχνοτήτων και κάποιες από αυτές μπορεί να μην εμφανίζονται σε συσκευές που έχουν ρυθμιστεί να δουλεύουν στην Ευρώπη.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk