ok Θα τα κάνω μόλις πάω σπίτι ! άλλα ξαφνικά χάθηκε το να τα βλέπω στο wi fi τα έχω αγορασμένα απο Κίνα το 3 είναι ιντερνασιοναλ και το 3g ειναι κινέζικοΟ/H timos71 έγραψε:
Όχι στο xiaomi εννοώ να αλλάξεις κανάλι. Από εκεί και πέρα αν αλλάξεις το region και το βάλεις Ευρώπη θα εμφανιστεί το WiFi. Στη Κίνα χρησιμοποιούν άλλο εύρος συχνοτήτων και κάποιες από αυτές μπορεί να μην εμφανίζονται σε συσκευές που έχουν ρυθμιστεί να δουλεύουν στην Ευρώπη.Ο/H alnikou έγραψε:
στο ρουτερ του ΟΤΕ ? τα region ηπειρωτική Κινα τα έχω νομίζω να τα βάλω Ευρώπη ? θα δουλεύει το mi home ?Ο/H timos71 έγραψε:
Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ρούτερ. Επίσης το region το έχεις ρύθμισει στην Ευρώπη η πουθενά αλλού;Sent from my Redmi 5 Plus using TapatΟ/H alnikou έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος κάτι ?? έχω τα ρουτερ το 3 και το 3g τα έχω συνδέσει σαν repeter ξαφνικά δεν μπορώ να τα βρω με wifi χάθηκαν !! στην εφαρμογή τα βλέπω κανονικά και τα διαχειρίζομαι κανονικά άλλα από wi fi tipota
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
- Review
- Xiaomi
-
-
Παιδιά μια βοήθεια δε μπορώ να βγάλω άκρη, το σύνδεσα επάνω στο router μου (ΖΤΕ ZXHN H108L) μέσω καλωδίου, το λαμπάκι του xiaomi γίνεται μπλε αλλά δε μπορώ να συνδεθώ, έβαλα το zte σε bridge mode αλλά τι άλλες ρυθμίσεις πρέπει να του κάνω για να δώσει το ίντερνετ στο xiaomi;
-
Ο/H johnnyar έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια δε μπορώ να βγάλω άκρη, το σύνδεσα επάνω στο router μου (ΖΤΕ ZXHN H108L) μέσω καλωδίου, το λαμπάκι του xiaomi γίνεται μπλε αλλά δε μπορώ να συνδεθώ, έβαλα το zte σε bridge mode αλλά τι άλλες ρυθμίσεις πρέπει να του κάνω για να δώσει το ίντερνετ στο xiaomi;
Από το zte χρειάζεσαι το modem του.You may think you can fly - but you better not try -
αρα να συνδέσω το xiaomi στο pc και να το βάλω σε bridge mode και μετα να το συνδέσω επάνω στο modem/router zte για να παρει Ίντερνετ;
-
Παιδιά ΠΡΙΝ το συνδέσουμε με το modem δίνουμε τη στατική του ip στο modem?
Ποια ip θα δώσουμε στο router?
Δε παίζει ρόλο ποια ip έχει το modem? Π.Χ. 192.168.0.1 ή 192.168.1.1 ή 192.168.0.254,?
Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:
-
Καλησπέρα, εγώ συνδέσα στην wan πόρτα του mi router μια ethernet από το ρουτερ του ΟΤΕ και στο internet setting του mi επέλεξα internet via dhcp
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγω το έκανα reset και μου το εμφάνισε κατευθείαν, μου βγάζει ssid xiaomi c32 κατι και από κάτω μου ζητάει το wifi password, δοκίμασα το wifi του zte, δοκίμασα ακόμη και ν' αλλάξω το ssid αλλά δε γίνεται δουλειά....
-
Ο/H johnnyar έγραψε:
Εγω το έκανα reset και μου το εμφάνισε κατευθείαν, μου βγάζει ssid xiaomi c32 κατι και από κάτω μου ζητάει το wifi password, δοκίμασα το wifi του zte, δοκίμασα ακόμη και ν' αλλάξω το ssid αλλά δε γίνεται δουλειά....
Μετά θα κάνεις και τις ρυθμίσειςYou may think you can fly - but you better not try -
Εντάξει, με το password του account xiaomi συνδέεται μετά όμως μου ζητάει admin password για να μπει στη σελίδα του router και το κάνει και από το pc και από το greek app mi wifi (στο αγγλικό όχι)
-
Ο/H johnnyar έγραψε:
Εντάξει, με το password του account xiaomi συνδέεται μετά όμως μου ζητάει admin password για να μπει στη σελίδα του router και το κάνει και από το pc και από το greek app mi wifi (στο αγγλικό όχι)
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk -
Καλησπέρα, έχω σετάρει το router με καλώδιο lan από θύρα Thomson tg585 στη θύρα wan του xiaomi. Στο connection type έχω DHCP και όλα λειτουργούν σωστά (υποθέτω). Δηλαδή το Thomson δίνει ip μόνο στο xiaomi και το xiaomi δίνει ip σε όλες τις συσκευές. Επίσης έχω κλείσει το wifi του Thomson. To internet δουλεύει κανονικά.
Όταν όμως πάω στο network settings και επιλέξω PPPOE, βάλω κωδικούς Mi account, πατήσω configure automatically, τότε ενώ μου λέει ότι έχει γίνει dial up κλήση και εμφανίζει τα στοιχεία στο internet info δεν μπαίνει στο ιντερνετ. Επίσης χάνω την πρόσβαση στο thomson ενώ αν έχω DHCP τότε μπαίνω από 192,168,1,254. Μόνο αν αφήσω DHCP συνδέεται στο ιντερνετ και έχω πρόσβαση και στο thomson.Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να ρυθμίσω για PPPOE? -
Όταν επιλέξεις pppoe πρέπει να βάλεις τους κωδικούς του internet από τον πάροχο σου
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0