Καλημερα και από εμένα . Μέχρι στιγμής όλα καλά.Ευχαριστουμε για όλα
[GTV-6.7.7/11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/7 15:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την προπροηγούμενη αναβάθμιση στο minote μου, πετάει συνέχεια ένα μήνυμα πως το find device δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πατήσεις πουθενά στην οθόνη και άρα να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την συσκευή...Γυρισα ξανά στη 6.6.30 και όλα καλα.
Δεν έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα με την ίδια συσκευή ;
Μια ναι μια όχι με πάει οπότε θα περιμένω την επόμενη -
ως τωρα ολα καλα μπραβο παιδια
-
Ολα καλά σε Mi4 από τη πρώτη beta έως και τώρα, τα μόνα προβλήματα ως τώρα
1. Ή φωτογραφική, το live preview είναι κάπως πιο μουντο/σκοτεινό, οπότε και δύσκολο το σωστό πλαναρισμα-στησιμο
2. Ή συσκευή είναι σαφέστατα πιο θερμή αλλά πιστεύω μετά την κυκλοφορία της public και όσο πλησιάζουμε προς Αυγουστο για την επίσημη θα βγουν custom thermal profiles και θα ηρεμήσουν πάλι
3. Από την απαρχή της Marshmallow για το Mi4/cancro η εγκατάσταση παίρνει ΠΟΛΥ χρονο,, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (ισχυει αυτό κ σε εσάς, οποίος έχει cancro (Mi3/Mi4 θα με ενδιεφερε)
Good Job Team! -
Ο/H axl21 έγραψε:
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H axl21 έγραψε:
οχι οταν τον παταω και φωτιζετε υποτιθετε οτι μπαινει σε λειτουργια και δουλευει ο φωτισμος
@sugardad δε θα έλεγα ότι αργεί ιδιαίτερα, ούτε ότι θερμαίνεται στα ίδια επίπεδα είναι καλοκαίρι είναι κιόλας.. -
Επίσης, η περιγραφή του διακόπτη είναι
"Rotate Off".
Άρα, όταν είναι φωτεινός, τι κάνει?
Μα ενεργοποιεί τον διακόπτη.
Τι κάνει ο διακόπτης σύμφωνα με την περιγραφή του?
Μα απενεργοποιεί το rotation της οθόνης.
Κατανοητό?
Τώρα είδα πως έχεις Ελληνικά ως γλώσσα στο κινητό σου.
Ναι εδώ, μάλλον χάνει η μετάφραση, διότι στα Αγγλικά η περιγραφή είναι όπως σου είπα.
Ίσως τα παιδιά που ασχολούνται με την μετάφραση να το δουν αυτό διότι οδηγεί σε παρερμηνείες.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το κινητό βράζει μπαταρία φεύγει νεράκι αργεί έχει θέμα με δεδομένα και σήμα.. Με το WiFi κάνει σύνδεση αποσυνδεση. Και κάποια άλλα μικρά bugs. Δεν φταίνε τα παιδιά φυσικά αλλά η xiaomi που καταστρέφει ότι έχει φτιάξει. Αναπωλω τις ενδοξες εποχές της v5 πραγματικά. Πέρα από αυτά το mi3 κινηταρα. Το μόνο θετικό.
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το κινητό βράζει μπαταρία φεύγει νεράκι αργεί έχει θέμα με δεδομένα και σήμα.. Με το WiFi κάνει σύνδεση αποσυνδεση. Και κάποια άλλα μικρά bugs. Δεν φταίνε τα παιδιά φυσικά αλλά η xiaomi που καταστρέφει ότι έχει φτιάξει. Αναπωλω τις ενδοξες εποχές της v5 πραγματικά. Πέρα από αυτά το mi3 κινηταρα. Το μόνο θετικό.
Και ναι το Mi3 ειναι κινηταρα!!!!!!!!!!!!! -
Καλημέρα και πάλι. Το μόνο θέμα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής ειναι. Ότι έγραφα ένα μήνυμα εδώ σε κάποιο άλλο θέμα, ούτε 5 λεπτά και ή θερμοκρασία εφτασε στους 64 βαθμούς. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για να δω την θερμοκρασία είναι το aida64. Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλημερα,ΣΕ redmi3 παει σφαιρα και απο μπαταρια και γρηγοραδα,μπραβο στους φιλους γαι την δουλεια που κανουν!!!
-
Καλημέρα παιδιά. Για όσους έχουν πρόβλημα με την εξαφάνιση του SuperUser, ανακάλυψα ότι το πρόβλημα ήταν (τουλάχιστον στο δικό μου κινητό) η αναβάθμιση που είχα κάνει στο Google play store. Σήμερα αναγκάστηκα και έκανα reset to factory defaults και ξαναπέρασα τη rom. Το superuser εμφανίζεται πλέον κανονικά, απλά έχασα 2 ωρίτσες. Το συμπέρασμα είναι ποτέ ξανά ενημέρωση από το Google play store στο Superuser..
φιλικά..Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H axl21 έγραψε:
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H axl21 έγραψε:
οχι οταν τον παταω και φωτιζετε υποτιθετε οτι μπαινει σε λειτουργια και δουλευει ο φωτισμος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα